- 4 Şubat 2015
- 145
- 77
- 38
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.341
En azindan bahanen hazır :) bana soruyolardi yok mu yok mu ulen olsa soylerim dimi istiyoduk ki ilkini yaptik sen gecistir ev taksidi var falan diye sonra yanlislikla oldu dersin :)
ibrahim saraçoğlunun videolarını izle istersen ama bn ondan duyduğum kadarıyla önce 15 gün soğan suyu 1 hafta ara sonra diğerlerine geçip ara vererek devam edicen diye biliyorumKizlar bsey sorcam adet duzenszligm var bide milim milim kistlerm var bu soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi nasıl uyguluyoruz yardmci olurmusunz
cano face kullanıyonmu bizim grup var ekleyelim sen bilmiyosundur belki baya oldu açalıda
bbek oldu kahve yapmayı unuttun:))
O komsunun besigi o eve gelecek o kadar :))ayyy tamda öyle düşünüyom cano istemiyoz dedikce inanmıyolar biliyorum bu seferde oldu deyince bak bizi kandırıyomuş kesin olmuyodu falan diye düşünürler yaa bnd kazayla oldu fln derim olacağı varmış aahh olsada desek
açtım videosunu izledim adet bitiminden 2 gün sonra başla 15 gün soğan suyu iç 1 orta boyu soğanı bir buçuk bardak kaynayan suya ama soğan hani kahverengi kabuklu olandan olacak bi öğleden önce ve sonra ılık içeceksin....soğan kürü bitince....aslan pençeside 1 bardak kaynayan suya bi tutam at 5 dk kaynat günde 2 kere içValla kafam okadar dolu kiiii okuyorum izliyorum anlamiyorm karısik geliyo 15 gunden sonra cayı nekadr icicemde ara vercem onu anlayamadim krize grdim kendme ya vlla
ayyy hadi İNŞALLAH gelsin artıkkk bayramı göbişli geçireyim :))) yaa komşu iyi biri verir beşiğide bn iş ciddiye binse alamamki utanırım eşimde kızar zaten ama kesin onun ki çok güzel kalitelidir aslında verse iyide olur hani tee ankaradan almış evide çok güzel zevkli birideO komsunun besigi o eve gelecek o kadar :))
ne zamandır tedavi gördünüznerden başlıcam okumaya bilemedimm.. benimde bebeğim olmuyorda bu ay tedavi gördüm yarın aşılama yapılcak ikinci aılamam olcak bu yinede çok heycanlıyım 4 yıl oldu
ayyy benim hiççç öyle şeylerim yok yaa eşimde bende karşıyız biraz öyle şeylerede:) tühhcano face kullanıyonmu bizim grup var ekleyelim sen bilmiyosundur belki baya oldu açalıda
faceye değilde cano asıl buna karşı olmalısın yine orda tanıdığın kişiler ekli burda tanımadan özelini anlatıyosun bn face fln değilde buralara karşıydım bak ama burdayım :)))ayyy benim hiççç öyle şeylerim yok yaa eşimde bende karşıyız biraz öyle şeylerede:) tühh
ayy oradan çok yazan oluyordu bana sonra eşimle tanıştığımızda ikimizde kapattık :)) haklısın buralarda kim ne bilmiyoruz daha şeffaf face falan ama burdada özelini anlatırken biraz rahat oluyor tanımayınca aslındafaceye değilde cano asıl buna karşı olmalısın yine orda tanıdığın kişiler ekli burda tanımadan özelini anlatıyosun bn face fln değilde buralara karşıydım bak ama burdayım :)))
Inşallah tutar hayırlısıyla tatlımnerden başlıcam okumaya bilemedimm.. benimde bebeğim olmuyorda bu ay tedavi gördüm yarın aşılama yapılcak ikinci aılamam olcak bu yinede çok heycanlıyım 4 yıl oldu
Hediye etti geri verilmez ayip dersin :)ayyy hadi İNŞALLAH gelsin artıkkk bayramı göbişli geçireyim :))) yaa komşu iyi biri verir beşiğide bn iş ciddiye binse alamamki utanırım eşimde kızar zaten ama kesin onun ki çok güzel kalitelidir aslında verse iyide olur hani tee ankaradan almış evide çok güzel zevkli biride(istemem yan cebime koy) desemde eşim kabul etmez
Tamam da arada seni de gorsek faceimiz yok biseyimiz yok yahuuuu yegenimizi de ozluyoruz!...Foto cektirmeye cekinmek gibi bi huyum var :)
Bellek yetersiz diyo resim çok zor atıyorum yaTamam da arada seni de gorsek faceimiz yok biseyimiz yok yahuuuu yegenimizi de ozluyoruz!...
saol bilgin içinCanim keçiboynuzu pekmezi al kahvaltida esinle banip ye sonra kuru incir yemistim iki üç gün 3adet falan o ay yumurtam erken catladi düşün çörek otu bal tarçın karisimi yapabilirsin o ara ovulasyon testi alırsin yumurta da kacmaz olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?