- 14 Mayıs 2015
- 49
- 13
- 3
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.361
Ne zaman takmasan o zaman geliyor tospalar zaten. Belirtiler ignenin verdiği hormondandir belki.esine bakildi mi peki?Merhaba kızlar 1 yıldır evliyim bende hormonlarda zayıflık vardı adetim çok düzensizdi şimdi çok şükür normale döndü bu ay doktorum yumurta çatlatma iğnesi birde progesteron iğnesi uyguladı ilk defa böyle şeyler yaşadım ayaq bel ağrısı mide bulantısı göğüslerde şişlik şiddetli ağrı ve sıcaklık kabızlık baş dönmesi 10dak fazla ayakta kalamıyordum şimdi düşünürsünüz bunlar hepsi hamilelik belirtisi mayısın 10u adet günüm geçti test yaptım negatif yinede çok inanmıştım 13 mayıs sabah yine yaptım negatif akşam adetim başladıdüşünme diyorlar ama olmuyorki arkadaşımın Allah bağışlasın 3 oğlu var her yıl bir gün korunmasa yine hamile kalyor kürtaj yaptırıyor ya ama kızlar düşünmemek mümkünse kafaya takmamak lazım yaa beziydi mamasıydı uykuduz geceler çok yoracaklar ufaklıklar şu özgür günlerin tadını çıkartmaya bakalım İnşallah olucak en iyisi kafaya takmamak
Kız yni okudm tarifi tuhh. Yaptm bn ya damla cikolatalı yaptm bde kek yaptm üstnde sos dökcm çikolatalı bde pasa lokumu yapcm yetr :)dur sana bi kurabiye tarifi vereyim belkide biliyosundur bunu yap bayada çok çıkıyo
1 paket margarin oda sıcaklığında
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yumurta akı(sarısı üzerine)
3 yemek kaşığı çörek otu
yarım çay bardağı şeker
göz kararı tuz
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un.....bu ne tuzlu ne şekerli olack ama bn biraz tuzu belli seviyorum..hepsini karıştır yoğur sonra şekil verip üzerine yumurta sarısı sür çabuk pişiyo ve çokta çıkıyo
en iyisi ben kaçayımKız yni okudm tarifi tuhh. Yaptm bn ya damla cikolatalı yaptm bde kek yaptm üstnde sos dökcm çikolatalı bde pasa lokumu yapcm yetr :)
Alistik diyorsun üzme kendini hayirlisi de gecumutla yapılan bir test yine bir hüsran daha....
Esm bahartlı seyleri ck sevr bds böle pide lahmacn pizza fln onları ck sevr bmde yapmıorm pk ya önceden tepsi tepsi yapardm artk tık yok :) kardes candr ya can.. ztn btaneck kardesm vr hç büyümüo gözmde bnden 2yas kück ama sanki 19deilde 9yasndaymş gbime gwlio :)Bende yapmaya bayilirim esim yemeye daha cok bayilir ama bilerek yapmıyorum bu ara :) girer iceri koklar evi ooo hatun calismis der aranir durur :) bazi arkadaşlarim tek cocuk istiyor ben de diyorum tek cocuk bencillik olur bi kardeş lazım mutlaka cok düşkünüm sipaya
Asermen bitsin görcem seni :)en iyisi ben kaçayım( kız nasıl seviyorsunuz şunu(( sanki ben gebelikten önce deli gibi pasta hastası değilmişim gibi )
değişirmiiiiiiiiiiiiiiiiiAsermen bitsin görcem seni :)
İnsan en sevdigi seyden tiksinio canm.mesela bk bnde soslu fıstk ck sevrdm deli gbi yerdm suan derkn Ble midem bulanıo agzma surmk istemiorM byerde gördgm zamn hmn yuumu ceviriormen iyisi ben kaçayım( kız nasıl seviyorsunuz şunu(( sanki ben gebelikten önce deli gibi pasta hastası değilmişim gibi )
Bizim aramizda 9 yaş var :) o yüzden ben büyüttüm onu diyebilirim anneme hic birakmazdim ki :)Esm bahartlı seyleri ck sevr bds böle pide lahmacn pizza fln onları ck sevr bmde yapmıorm pk ya önceden tepsi tepsi yapardm artk tık yok :) kardes candr ya can.. ztn btaneck kardesm vr hç büyümüo gözmde bnden 2yas kück ama sanki 19deilde 9yasndaymş gbime gwlio :)
evet demekki öyleymiş yaaa . ama sanki bnun kızla erkekle alakası varmış gbi diyorlardı ya demek değil:))İnsan en sevdigi seyden tiksinio canm.mesela bk bnde soslu fıstk ck sevrdm deli gbi yerdm suan derkn Ble midem bulanıo agzma surmk istemiorM byerde gördgm zamn hmn yuumu ceviriorm
E yani :) su an herşey berbat gelir sonra düzelir bende tatli yedigimde eksiyordu sanki midemdedeğişirmiiiiiiiiiiiiiiiii
hımmmm bu bulantılarım bi geçsinde inan mutfaga adım atamıyrum eşim yapıyor herşeyiE yani :) su an herşey berbat gelir sonra düzelir bende tatli yedigimde eksiyordu sanki midemde
Yaparken değil de yerken falan sikintim vardi benim 14 16 haftada geçiyorhımmmm bu bulantılarım bi geçsinde inan mutfaga adım atamıyrum eşim yapıyor herşeyi
inşallah geçsin yaaa inan burnuma birşey sardım eşimin yanına gidip bakıyorum geliyorum odaya:))Yaparken değil de yerken falan sikintim vardi benim 14 16 haftada geçiyor
Ben ilkinde esimin parfümünden nefret etmistim artık düşün :) esinden midesi bulanan var onlar napsininşallah geçsin yaaa inan burnuma birşey sardım eşimin yanına gidip bakıyorum geliyorum odaya:))
ayy oda ayrı kötü yaaa :)) iyiki öyle değil çok şükür:) başım apğrıyor ya bu dönemde eşime başımı dayayıp omzuna o zaman muhteşem rahatlama oluyor:))Ben ilkinde esimin parfümünden nefret etmistim artık düşün :) esinden midesi bulanan var onlar napsin
Arkadaşin bulanıyordu da esinden :) benim tek desteğim o be Allah korusun :)ayy oda ayrı kötü yaaa :)) iyiki öyle değil çok şükür:) başım apğrıyor ya bu dönemde eşime başımı dayayıp omzuna o zaman muhteşem rahatlama oluyor:))
Evet onda her şey normal şimdi haziran ayı için deniycez bakalım artık düşünmiycemNe zaman takmasan o zaman geliyor tospalar zaten. Belirtiler ignenin verdiği hormondandir belki.esine bakildi mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?