Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba kızlar 1 yıldır evliyim bende hormonlarda zayıflık vardı adetim çok düzensizdi şimdi çok şükür normale döndü bu ay doktorum yumurta çatlatma iğnesi birde progesteron iğnesi uyguladı ilk defa böyle şeyler yaşadım ayaq bel ağrısı mide bulantısı göğüslerde şişlik şiddetli ağrı ve sıcaklık kabızlık baş dönmesi 10dak fazla ayakta kalamıyordum şimdi düşünürsünüz bunlar hepsi hamilelik belirtisi mayısın 10u adet günüm geçti test yaptım negatif yinede çok inanmıştım 13 mayıs sabah yine yaptım negatif akşam adetim başladı düşünme diyorlar ama olmuyorki arkadaşımın Allah bağışlasın 3 oğlu var her yıl bir gün korunmasa yine hamile kalyor kürtaj yaptırıyor ya ama kızlar düşünmemek mümkünse kafaya takmamak lazım yaa beziydi mamasıydı uykuduz geceler çok yoracaklar ufaklıklar şu özgür günlerin tadını çıkartmaya bakalım İnşallah olucak en iyisi kafaya takmamak

kızlar sökülemedim gitti doktorda bişey vermedi ilaç olarak sadece gebelik istiyorum deyince folic-1 kullan o zaman dedi

Ne zaman takmasan o zaman geliyor tospalar zaten. Belirtiler ignenin verdiği hormondandir belki.esine bakildi mi peki?

Kız yni okudm tarifi tuhh. Yaptm bn ya damla cikolatalı yaptm bde kek yaptm üstnde sos dökcm çikolatalı bde pasa lokumu yapcm yetr :)

Esm bahartlı seyleri ck sevr bds böle pide lahmacn pizza fln onları ck sevr bmde yapmıorm pk ya önceden tepsi tepsi yapardm artk tık yok :) kardes candr ya can.. ztn btaneck kardesm vr hç büyümüo gözmde bnden 2yas kück ama sanki 19deilde 9yasndaymş gbime gwlio :)

en iyisi ben kaçayım ( kız nasıl seviyorsunuz şunu(( sanki ben gebelikten önce deli gibi pasta hastası değilmişim gibi )
İnsan en sevdigi seyden tiksinio canm.mesela bk bnde soslu fıstk ck sevrdm deli gbi yerdm suan derkn Ble midem bulanıo agzma surmk istemiorM byerde gördgm zamn hmn yuumu ceviriorm

Bizim aramizda 9 yaş var :) o yüzden ben büyüttüm onu diyebilirim anneme hic birakmazdim ki :)

İnsan en sevdigi seyden tiksinio canm.mesela bk bnde soslu fıstk ck sevrdm deli gbi yerdm suan derkn Ble midem bulanıo agzma surmk istemiorM byerde gördgm zamn hmn yuumu ceviriorm
evet demekki öyleymiş yaaa . ama sanki bnun kızla erkekle alakası varmış gbi diyorlardı ya demek değil:))

Ben ilkinde esimin parfümünden nefret etmistim artık düşün :) esinden midesi bulanan var onlar napsin
ayy oda ayrı kötü yaaa :)) iyiki öyle değil çok şükür:) başım apğrıyor ya bu dönemde eşime başımı dayayıp omzuna o zaman muhteşem rahatlama oluyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…