- 20 Nisan 2015
- 525
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.381
İnşallah güzel haber alırsınız. Peki bu süreçte sizde bi rahatszlk buldular mı kist vs. Yoksa tanımlanmamış infertilite mi dedileraslında başlarda clomenler felan kullanmıştım.. daha yöntemlere baktım ama son yıllarda tedavilere yöneldik. işte varikosel ameliyatı gerek yok ama iyi olur dediler oldu hsg çekildi açık dediler bekledik .. yok clomen kullandım olmadı 3 ay clomen + çatlatma iğnesi olmadı bi ay feamra olmadı bir aşılama olmadı. tüp ebbeğe karar vermişken bi dr karşılaştır uzun protokol aşılama yapalım dedi tüpe gerek yok dedi. yarın aşılıcaklar beni :)
Sıkıntı yapma durumu kendine yeterEvet onda her şey normal şimdi haziran ayı için deniycez bakalım artık düşünmiycem
Oglun nasıl?Nasılsıniz acaba izinliyim bugun sabah arkadaşlarım la bulustum kahvalti falam simdi aksam yemegi hazirligi
Doktor tekrar ilac verdi 10gun icip tektar gidecegizOglun nasıl?
aman ameliyat olmasin kuzucuk daDoktor tekrar ilac verdi 10gun icip tektar gidecegiz
tekrar ısitme testi yapilacak
aman ameliyat olmasin kuzucuk da
Hayirlisi olsun Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin insaallahnerden başlıcam okumaya bilemedimm.. benimde bebeğim olmuyorda bu ay tedavi gördüm yarın aşılama yapılcak ikinci aılamam olcak bu yinede çok heycanlıyım 4 yıl oldu
Senin bebişin varmi ?Sıkıntı yapma durumu kendine yeter
Sen ne isindesin canim haftaici izin aldin.Nasılsıniz acaba izinliyim bugun sabah arkadaşlarım la bulustum kahvalti falam simdi aksam yemegi hazirligi
Hamileyim tatlım ben inşallah bu sefer alayim kucagima sizde bana dua edin :)Senin bebişin varmi ?
Amim inşallahHamileyim tatlım ben inşallah bu sefer alayim kucagima sizde bana dua edin :)
Amin tatlimmmm benimmm yaHamileyim tatlım ben inşallah bu sefer alayim kucagima sizde bana dua edin :)
Sonunda bir vodafone calisanimiz oldu :)Vodafone dayim ben 8yildir. bir hafta hafta ici birhafta pazar izinliyim
Hamileyim tatlım ben inşallah bu sefer alayim kucagima sizde bana dua edin :)
Amin İnşallah Allah korusun sağlıklı bir evlat olsun tüm olmayanlarada nasib olur İnşallah Rabbim herkesi sevindirsinHamileyim tatlım ben inşallah bu sefer alayim kucagima sizde bana dua edin :)
Napim bebek hareket etsin diye bekliyorum bugün cok Nazlı da... sen naptin?Amin :)) napıyon canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?