- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.401
Amin canım Allah razi olsun darısı hepinizin basina :)Amin İnşallah Allah korusun sağlıklı bir evlat olsun tüm olmayanlarada nasib olur İnşallah Rabbim herkesi sevindirsin
Napim bebek hareket etsin diye bekliyorum bugün cok Nazlı da... sen naptin?
Ayy arkadaşıma gittim de allahım gel dedi bakalım seni sevcek mi dedi bende dokundum zeyneeep tatlımm dedim ana bi baktım hareket etti böyle bi yere toplandı görsen şekli değişti karnının şok oldum ağlicaktım nerdeyse çok güzel bişey yaa..
Yk canm ya. Hç alakası yk ama bn hç acı eksi secmzdim kızımn cinsiytni ögrenmdn canm bi eksi elma cekmştki bde bn nrmlde cips peynrli fln severm o zmnda inadna acılı canm istemştievet demekki öyleymiş yaaa . ama sanki bnun kızla erkekle alakası varmış gbi diyorlardı ya demek değil:))
Resmini gördüğüm arkadaşin miAyy arkadaşıma gittim de allahım gel dedi bakalım seni sevcek mi dedi bende dokundum zeyneeep tatlımm dedim ana bi baktım hareket etti böyle bi yere toplandı görsen şekli değişti karnının şok oldum ağlicaktım nerdeyse çok güzel bişey yaa..
Bzde berabr buyudk:) belaydı basıma hç ayrlmzdı dibimden aglardı bn byere gdrkn annmlerde o kçk onuda getr derlrdi bnde getrmemk içn yatrdm yanına perdeleride kapatrdm uyu derdm kutup canavarı gelio :) Gmn uyurdu yavrm tbi bnde kacrdm gezmye. Hala untmams kutp canavarı hikaysni :) cocugn beynine işlems :)Bizim aramizda 9 yaş var :) o yüzden ben büyüttüm onu diyebilirim anneme hic birakmazdim ki :)
Psikolojisini bozmuşsun çocuğun :))) benimki 95li 12mayisti doğum gunu ben 86liyim :) benim ergenlikle onu cocuklugu ayni donem nefret etmistim teletabilerden :)) bakalım gel dedim de ne zaman gelirBzde berabr buyudk:) belaydı basıma hç ayrlmzdı dibimden aglardı bn byere gdrkn annmlerde o kçk onuda getr derlrdi bnde getrmemk içn yatrdm yanına perdeleride kapatrdm uyu derdm kutup canavarı gelio :) Gmn uyurdu yavrm tbi bnde kacrdm gezmye. Hala untmams kutp canavarı hikaysni :) cocugn beynine işlems :)
bn hamiş değilim ama işte birbirimize destek oluyoruz sizin ne sorununuz var
Bnden bi yas kück :) kardssmde 96li onla dogm günümz aynymş bnmde 12mayıstı. Telatabilerr... yne olsa yne bakarm ck gzldi ya :)Psikolojisini bozmuşsun çocuğun :))) benimki 95li 12mayisti doğum gunu ben 86liyim :) benim ergenlikle onu cocuklugu ayni donem nefret etmistim teletabilerden :)) bakalım gel dedim de ne zaman gelir
Aa ayni mi gerçekten zaten mayista nedense cok doğum oluyor :) teletabiler benim ergenlik kabusum ya ben o ara ay savaşçısi izliyordum gerçi Özcanda benimle izlerdi de :) ben onun izledigini pek izlemezdim :)Bnden bi yas kück :) kardssmde 96li onla dogm günümz aynymş bnmde 12mayıstı. Telatabilerr... yne olsa yne bakarm ck gzldi ya :)
Anaaaam teletabi miii eyvaaaahhh kabus ya hergun ayni seyler peeeh...ben sirinleri severdim artik o da cezbetmiyo beni surekli cartoon network te yayinliyolar...Bnden bi yas kück :) kardssmde 96li onla dogm günümz aynymş bnmde 12mayıstı. Telatabilerr... yne olsa yne bakarm ck gzldi ya :)
Aaa evet şirinler :) biz de iki sene oluyor powerpuf girl izliyorduk kardesimle :)))Anaaaam teletabi miii eyvaaaahhh kabus ya hergun ayni seyler peeeh...ben sirinleri severdim artik o da cezbetmiyo beni surekli cartoon network te yayinliyolar...
Kardesmde myıs 8 :) anam hep agustosa denk getrmş :) kızz ay savascsı ne güzldi dmi o kız ck gzldi ya czgi film ble olsa guzldi yani:) bde yesil ova fln vardı onu blyn muAa ayni mi gerçekten zaten mayista nedense cok doğum oluyor :) teletabiler benim ergenlik kabusum ya ben o ara ay savaşçısi izliyordum gerçi Özcanda benimle izlerdi de :) ben onun izledigini pek izlemezdim :)
Ya sey vardı gecn yaz bakarDm hep Fineas ve Förb :) o disney channel deydi teletabi gzldi ya kahvaltı ble yapamzdm bde sey vardı akma glmio bi ayı vardı panter vardı dayının üzernde cizgli tshort varsı hatrlasnz mı :)Anaaaam teletabi miii eyvaaaahhh kabus ya hergun ayni seyler peeeh...ben sirinleri severdim artik o da cezbetmiyo beni surekli cartoon network te yayinliyolar...
Aa evet neydi o hatta panterin adi tiger di...ayi bal yiyodu surekli:)))sey vardi aslan kral ben onu okulda oglen arasi gekdigimde annem corba yapardi ezogelin onu yiyodum onunla berber onu izliyodum nedense icime bi huzur veriyodu yaa ben niye buyudum yaaa!...niye cocuk kalmadimYa sey vardı gecn yaz bakarDm hep Fineas ve Förb :) o disney channel deydi teletabi gzldi ya kahvaltı ble yapamzdm bde sey vardı akma glmio bi ayı vardı panter vardı dayının üzernde cizgli tshort varsı hatrlasnz mı :)
O sarki mi soyluyodu surekli?aslnda varya bizim izledigimiz cizgi filmlerde bile subliminal varmis...hic biseyden haberimiz yok tabi...cocuklarimza ne izleticez simdiki teknloji daha tehlikeliAaa evet şirinler :) biz de iki sene oluyor powerpuf girl izliyorduk kardesimle :)))
Resmini gördüğüm arkadaşin miAllah'im nasip etsin o günleri
Bilmiyorum kiz ilk defa duydum :) ben bastan beri izliyorum ay savascisini itiraf ediyorum anneme gittikce :) cizgi mizgi mamoru ilk askimdiKardesmde myıs 8 :) anam hep agustosa denk getrmş :) kızz ay savascsı ne güzldi dmi o kız ck gzldi ya czgi film ble olsa guzldi yani:) bde yesil ova fln vardı onu blyn mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?