- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.421
O sarki mi soyluyodu surekli?aslnda varya bizim izledigimiz cizgi filmlerde bile subliminal varmis...hic biseyden haberimiz yok tabi...cocuklarimza ne izleticez simdiki teknloji daha tehlikeli
Ay birsey kalmamis Allah yardim etsin :) normal mi olacakEvet canm foto ekledim faceye o işte. Kız olcak nasipse 1 haziran da günü :) allahım sağ salim kurtarsın nerde varsa inşaallah
Ay birsey kalmamis Allah yardim etsin :) normal mi olacak
Biz izledik de ne oldu psikojimiz mi bozuldu olum? anadin mi hissss?O sarki mi soyluyodu surekli?aslnda varya bizim izledigimiz cizgi filmlerde bile subliminal varmis...hic biseyden haberimiz yok tabi...cocuklarimza ne izleticez simdiki teknloji daha tehlikeli
Mesajsa ciks yokbebeem Bu arada gelmemiş mi son dediğim şey?
İlk galiba ay ne heyecanlidir kendimi dusunemiyorum :)Evet yaa gün sayıyo artk şişmiş olmuş duba gibi ama çook tatlıydı yaa :)) normal canm evet
İlk galiba ay ne heyecanlidir kendimi dusunemiyorum :)
Amin amiiin :) bugün iki kadının dogum anini izledim zirladim da zirladimIlk canm. Heyecanlı korkuyoo telaşlııı çok tuhaf bi duygu çok değişik allah sana da tattırsın diyo
Du bakim tekrarAyyy tüh o kadar yazmıştım offf
TSk ettim cnm cayı ne kadr icicem ki bi bilgn varmi o knuda ?açtım videosunu izledim adet bitiminden 2 gün sonra başla 15 gün soğan suyu iç 1 orta boyu soğanı bir buçuk bardak kaynayan suya ama soğan hani kahverengi kabuklu olandan olacak bi öğleden önce ve sonra ılık içeceksin....soğan kürü bitince....aslan pençeside 1 bardak kaynayan suya bi tutam at 5 dk kaynat günde 2 kere iç
Salata yaparken aklima geldin akşam dedim misafiri gelecekti sanki bugün ya da kocasi evde :)
Salata yaparken aklima geldin akşam dedim misafiri gelecekti sanki bugün ya da kocasi evde :)
İnşallah canım tarsual içip hamile kalan var mıdır acaba?Eger bekliyorsan adeti ol ki calismalar baslasin
Ya oyle deme canimm...bi oyuncak hikayesi var arada hizli geciste cinayet sahnesi gosteriyolar oyle hizli ki agir cekimde gizliden cikariyolar yani...onu izleyen cocuk sebepsiz gece aglamalari oluyo cunku korkudan sebep...ben inaniyorum illimunati miydi ne onada inanuyorum yoksa insanlarin fikirlerine nasil hakim olacaklar boyle yavas yavas yani!...Biz izledik de ne oldu psikojimiz mi bozuldu olum? anadin mi hissss?
Evet canim 25.kare...reklamlarda filmlerde cizgi filmlerde hepsinde...youtube bak sasarsin!..Evet hepsinde var canm malesef18. kare mi neydi hattâ
Geç geliyon ama ya2 gündür evde değildim işlerim vardı gunduz aksamda eşim gelince tableti o aldı oyun oynamak içinama simdi burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?