Gebe kalamayanlar buraya.....

Saka yapıyorum kiz :)) çok tehlikeli şeyler bunlar ya bi ara baya arastirdim ben nefret ettim çoğu seyden pek alistirmak istemiyorum acikcasi diyolar ne yapican alir disari cikarim parka götürürüm ruhu doysun yavrumun. Bizde izledik ama çok degil çıktık ip atladik top oynadik camurdan canak Çömlek pasta yaptik agaclara tirmandik cimlerde yuvarlandik ki yuvarlanirken gül küpemin teki kaybolmus annem öyle diyo :) bi de herseye sahip olmasın maddi olarak ona gore yetistirmek isterim benim herseyim olmadi ama kiymet biliyorum ya da esimin bana altin falan almasina gerek yok bi browni alsa yetiyor mutlu olmama çünkü babam da çok sey değil peki kek var ya ondan alirdi her akşam gelirken :)

ayy var ya kızlar bu ay adeim acayip kanamalı oluyor günde 3 ped değiştiriyorum söylemesi ayıp nr oluyor bana böle yaa

He evt evt tiger.. :) Bazn bnde aynsnı diorm.bliomn ndn buyudm bn die cockkn o huzr baskaysı cnkü dert tasa bilmzdk üzntmz ble anlık olr dakiklr içnde unutrdk smdi ölemi..

Uzun boylu iri gözlü esmer filinta gibin cocuk ya zaten millet sevgili mevgili derken ben mel mel bakıyordum etrafa :)

Biz mel mel bakiyorduk da yegenim 6 yasinda 1. Sinifa gidiyor sınıf arkadaşı seni seviyorum demiş o da seni babama söylerim demiş 5 yasında ki erkek yegenimde anasınıfında ki kıza evlenme teklifi etmiş ablam ben gelini yanımda istemem demiş yegenimde ben is bulana kadar bizi idare edemez misin demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…