- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.441
Saka yapıyorum kiz :)) çok tehlikeli şeyler bunlar ya bi ara baya arastirdim ben nefret ettim çoğu seyden pek alistirmak istemiyorum acikcasi diyolar ne yapican alir disari cikarim parka götürürüm ruhu doysun yavrumun. Bizde izledik ama çok degil çıktık ip atladik top oynadik camurdan canak Çömlek pasta yaptik agaclara tirmandik cimlerde yuvarlandik ki yuvarlanirken gül küpemin teki kaybolmus annem öyle diyo :) bi de herseye sahip olmasın maddi olarak ona gore yetistirmek isterim benim herseyim olmadi ama kiymet biliyorum ya da esimin bana altin falan almasina gerek yok bi browni alsa yetiyor mutlu olmama çünkü babam da çok sey değil peki kek var ya ondan alirdi her akşam gelirken :)Ya oyle deme canimm...bi oyuncak hikayesi var arada hizli geciste cinayet sahnesi gosteriyolar oyle hizli ki agir cekimde gizliden cikariyolar yani...onu izleyen cocuk sebepsiz gece aglamalari oluyo cunku korkudan sebep...ben inaniyorum illimunati miydi ne onada inanuyorum yoksa insanlarin fikirlerine nasil hakim olacaklar boyle yavas yavas yani!...
Hamile kaldiysan ilerlrmesine kslmadiysan adet olmana yariyir sanırımİnşallah canım tarsual içip hamile kalan var mıdır acaba?
Geç geliyon ama ya
aynen öle :)Gece nöbeti bizimkisi
ayy var ya kızlar bu ay adeim acayip kanamalı oluyor günde 3 ped değiştiriyorum söylemesi ayıp nr oluyor bana böle yaa
yok ya 2 gün önce geldi. inaılmaz şekilde parça parça geliyor. gecen ay hsg çekildim ya ondan mıdır kiGecikme falan yasadin mi benim gecikme olduğunda fazla olmuştu
yok ya 2 gün önce geldi. inaılmaz şekilde parça parça geliyor. gecen ay hsg çekildim ya ondan mıdır ki
vallamıBilmiyorum kiz ilk defa duydum :) ben bastan beri izliyorum ay savascisini itiraf ediyorum anneme gittikce :) cizgi mizgi mamoru ilk askimdi
He evt evt tiger.. :) Bazn bnde aynsnı diorm.bliomn ndn buyudm bn die cockkn o huzr baskaysı cnkü dert tasa bilmzdk üzntmz ble anlık olr dakiklr içnde unutrdk smdi ölemi..Aa evet neydi o hatta panterin adi tiger di...ayi bal yiyodu surekli:)))sey vardi aslan kral ben onu okulda oglen arasi gekdigimde annem corba yapardi ezogelin onu yiyodum onunla berber onu izliyodum nedense icime bi huzur veriyodu yaa ben niye buyudum yaaa!...niye cocuk kalmadim
Günaydın canım aslında gelmese daha iyi ya :)Günaydınanlaşılan benim adetim bugünde gelmeyecek ateş 36.7
Uzun boylu iri gözlü esmer filinta gibin cocukvallamıinsan etkileio ya helede kückkn
Günaydın canım aslında gelmese daha iyi ya :)
Uzun boylu iri gözlü esmer filinta gibin cocukya zaten millet sevgili mevgili derken ben mel mel bakıyordum etrafa :)
ahh bi olsa zaten bz herşeyini alırız bide annemgil alır zaten ilk çocukta bebiş flnHediye etti geri verilmez ayip dersin :)
bunu da yaz bi yere pazar gününden kalmıştı bi sürü akşamki misafire de çıkardım çok beğendiler onlardaKız yni okudm tarifi tuhh. Yaptm bn ya damla cikolatalı yaptm bde kek yaptm üstnde sos dökcm çikolatalı bde pasa lokumu yapcm yetr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?