- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.461
4 yıldır eşimde bnd faturalı kullanıyoduk ve hiç memnun değildik aslında diğerlerinde doğru düzgün tarife olsa geçecektik baktık olmuyo evde alınca kapattık avea ya geçtik vodafondan artık gına gelmiştiSonunda bir vodafone calisanimiz oldu :)
siz 1 yıl olmadıysa düzenli çalışmaya devam edin sonra rahim filminide çektirGörünüşe göre bi sorunumuz yok ama bebek de yok. Esim de ben de doktora gittik 4-5 ay once. Her ikimizin sonucları da iyi çıktı. Ama rahim filmi falan çekilmedim. Yumurtlama rezervim falan iyiymis adetlerin de düzenli. Ama gebelik oluşmuyor aylardır. Doktor 1 yıla kadar normal dedi ama insan sabredemiyor iste. Sizde ne sorun var ne kadardır deniyorsunuz ?
onun tarifleri 15 gün yapıp 1 hafta ara verilerek devam edilirTSk ettim cnm cayı ne kadr icicem ki bi bilgn varmi o knuda ?
Baya olmuş kız. Gelsin madem birşey yoksaGelse daha iyi canım gecikmenin 8 günü . vitamin değerleri dipte bu ay kullandığım ilaçları geçtim dolgu için kaç iğne vurdular. Duzenim iyice bozuldu.
Anaaa yazık ama ya cocuk olamadan ergen olacaklarBiz mel mel bakiyorduk da yegenim 6 yasinda 1. Sinifa gidiyor sınıf arkadaşı seni seviyorum demişo da seni babama söylerim demiş 5 yasında ki erkek yegenimde anasınıfında ki kıza evlenme teklifi etmiş ablam ben gelini yanımda istemem demiş yegenimde ben is bulana kadar bizi idare edemez misin demiş
Hayırlara çıksın rüyan kuzum baya rahatsiz ediciymiskızlar bugün rüyamda kaynanamgilde herkes var kalabalık ortam falan ve kocaman kobra yılanı çıkıyo bunlar eline falan alıyo sonra bahçeye bırakıyo sonra herkes yılanı aramaya başlıyo eşimde gidiyo ben arkasından feryat figan gitme falan dayanamayıp arkasından gidiyorum aramayı bıraksın diye bahçe dediğim rüyamda yem yeşil ot heryer korkuyorum falan sonra buluyolar getirip yanıma bırakıyolar falan ayy çok kötüydü
evet cano yaa bn çok yılan görürüm ve köpek görürüm zaten kolay kolay rüyamı hatırlamam nadir hatırlarım onda da ya yılan ya köpek hepte kaynanamgille alakalıdırHayırlara çıksın rüyan kuzum baya rahatsiz ediciymis
Kandil ya ister istemez muhatap olacaksin ona yor barievet cano yaa bn çok yılan görürüm ve köpek görürüm zaten kolay kolay rüyamı hatırlamam nadir hatırlarım onda da ya yılan ya köpek hepte kaynanamgille alakalıdır
Anaaa yazık ama ya cocuk olamadan ergen olacaklar
Kopyalarm canm not defteri vr bnm bnda koplayp kaydediorm saolasn :)bunu da yaz bi yere pazar gününden kalmıştı bi sürü akşamki misafire de çıkardım çok beğendiler onlarda
Kız bde yakısklı yapıolr onları :)) ay savascısıın fizigi ne gzldiUzun boylu iri gözlü esmer filinta gibin cocukya zaten millet sevgili mevgili derken ben mel mel bakıyordum etrafa :)
Baya olmuş kız. Gelsin madem birşey yoksa
Biz napcaz minik kuslarimiziMaalesef o kadar normallestirdiler ki bunları çocuklarda normal sanıyor
Benimki de öyle çıkmışti ilk baktirdigimdaSalı günü kanda 0.100 çıktı beta. 7 gün gectiydi ilişkinin üzerinden ..
Dimi obur obur yer dururdu bende yerdim ama onun gibi olamadimKız bde yakısklı yapıolr onları :)) ay savascısıın fizigi ne gzldi
Anam valla bn su içsem yarıo diyenlerdenmDimi obur obur yer dururdu bende yerdim ama onun gibi olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?