- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.481
ayy evet akşam aklıma geldi de Allah korusun yaa eşimin yanında kokusunda mutluyum ben:))Arkadaşin bulanıyordu da esinden :) benim tek desteğim o be Allah korusun :)
Biz napcaz minik kuslarimizi
iyiyimiş:))Yk canm ya. Hç alakası yk ama bn hç acı eksi secmzdim kızımn cinsiytni ögrenmdn canm bi eksi elma cekmştki bde bn nrmlde cips peynrli fln severm o zmnda inadna acılı canm istemşti
haftada sürekli görüyorum bide bzm aramızda hiç kavga tartışma yok küslük yok tek biraz bizimkiler soğuk vurdumduymaz insanlar buna üzülüyorum sürekli ve hepte rüyamdalarKandil ya ister istemez muhatap olacaksin ona yor bari
Benimki de öyle çıkmışti ilk baktirdigimda
nasıl yani bu değer negatif demek değilmi hatırlarsan sistit olmuştum şubat gibide doktor iğne vermişti bnd önce kanda baktırdım o.100 çıkmıştı zaten onun üstünden kaç defa adet oldumBenimki de öyle çıkmışti ilk baktirdigimda
İlknur bk :)Bilmiyorum kiz ilk defa duydum :) ben bastan beri izliyorum ay savascisini itiraf ediyorum anneme gittikce :) cizgi mizgi mamoru ilk askimdi
ayyy rüyan çokkkkk güzelmiş hayırolsun canımkızlar bugün rüyamda kaynanamgilde herkes var kalabalık ortam falan ve kocaman kobra yılanı çıkıyo bunlar eline falan alıyo sonra bahçeye bırakıyo sonra herkes yılanı aramaya başlıyo eşimde gidiyo ben arkasından feryat figan gitme falan dayanamayıp arkasından gidiyorum aramayı bıraksın diye bahçe dediğim rüyamda yem yeşil ot heryer korkuyorum falan sonra buluyolar getirip yanıma bırakıyolar falan ayy çok kötüydü
kız sen bu rüyayı beğendinmiayyy rüyan çokkkkk güzelmiş hayırolsun canım
hem arkasından gittiğin şey yeşille feraha çıkıyorsun demek kötü şeleri atıyorsun yılanın kötü şelerin peşinden gitme sürüklemiş o sizi ama artık yeşili görmüşsün süperrr:))
evet böyle rüyalar feraha çıkarır insanı merak etme gerçektenkız sen bu rüyayı beğendinmi
bir gün büyüyüp seninde çocukların olması için büyümüşsündür belkide tatlım :)Aa evet neydi o hatta panterin adi tiger di...ayi bal yiyodu surekli:)))sey vardi aslan kral ben onu okulda oglen arasi gekdigimde annem corba yapardi ezogelin onu yiyodum onunla berber onu izliyodum nedense icime bi huzur veriyodu yaa ben niye buyudum yaaa!...niye cocuk kalmadim
2 gündür ne çeviriyosunuz kız siz ikiniz aranızda .bak 2 oldu dikkatimi çekti heeee ona görebebeem Bu arada gelmemiş mi son dediğim şey?
Ben çöp gibiydim ta ki adet olup o adet 6 ayda bir gelene kadar ne zaman düzene girdi cevremdeki abiler bana abi deme demeye basladi bende onlaro babama söyledim :)Anam valla bn su içsem yarıo diyenlerdenm
Bu sabah kahvaltida aklima geldin kiz yumurtalari iyi pisir he hamileyken rafadan falan yasakayy evet akşam aklıma geldi de Allah korusun yaa eşimin yanında kokusunda mutluyum ben:))
En azindan elimizden geleni yapariz :)Bende düşünüyorum bazen acaba biz yetistirebilecek miyiz.
Mesajlasiyoz yaw :)2 gündür ne çeviriyosunuz kız siz ikiniz aranızda .bak 2 oldu dikkatimi çekti heeee ona göre
AhahaBen çöp gibiydim ta ki adet olup o adet 6 ayda bir gelene kadar ne zaman düzene girdi cevremdeki abiler bana abi deme demeye basladi bende onlaro babama söyledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?