- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.501
Neden korkuyorsun ki kuzumBende o yüzden hala korkuyorum
günde 3 ped mi ben normal haliyle 5-6 tane kullanıyorum.yoğun olursa paketler dayanmıyor :)ayy var ya kızlar bu ay adeim acayip kanamalı oluyor günde 3 ped değiştiriyorum söylemesi ayıp nr oluyor bana böle yaa
ayyyy evet dimi zaten rafadan sevmiyorum ama seni seviyorum ne güzel beni düşünmen yaaa:) sağol bebeğimmmmBu sabah kahvaltida aklima geldin kiz yumurtalari iyi pisir he hamileyken rafadan falan yasak
Yapma bunu bana desme gecmisi evli barkli insanim benİlknur bk :)
aynen benimde gecikme yaşadığım zaman oldu bacaklarımdan aşağı akıp gidecekti nerdeyse ne oturabiliyodum ne kalkabiliyodumGecikme falan yasadin mi benim gecikme olduğunda fazla olmuştu
Allah Allah testte negatif çıkmıştı senin ama geç döllenme olabilirmi kız hala gelmemişGünaydınanlaşılan benim adetim bugünde gelmeyecek ateş 36.7
Negatif kuzum da benim de hatirliyo musun bilmem pıhtılaşma icin gittigimde 0.100 cikti 5 gun sonra 200 küsür ciktinasıl yani bu değer negatif demek değilmi hatırlarsan sistit olmuştum şubat gibide doktor iğne vermişti bnd önce kanda baktırdım o.100 çıkmıştı zaten onun üstünden kaç defa adet oldum
Askn depresti demiYapma bunu bana desme gecmisi evli barkli insanim ben
Ay sende mi bende besinci siniftaydim :) hic unutmam annem meyve yikattiracakti yiyelim diye ta taa adet oldugumu fark etmistim :)Ahahaaynen bnde adet oldktn snra kilo aldm kız ztn 5.sınfn yanlş hatrlamıosm ilk dönemnde adet oldm
Bende sizi seviyorum kuzucuklarim :) hep aklimdasiniz kiayyyy evet dimi zaten rafadan sevmiyorum ama seni seviyorum ne güzel beni düşünmen yaaa:) sağol bebeğimmmm
Aminnnnnnnnnnn inşaallahhhhhhhhhh bu mübarek Cuma günü ve Mirac kandili hürmetine el açıp Allah!tan hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat isteyen cümlemize rabbim nasip etsin dualarımızı kabul etsin inşaallahhayırlı cumalar hayırlı kandiller iki nur birleşti bugün RABBİM dualarımızı kabul eylesin canlar...
rabbim hayırlara çıkarsın rüyanı inşaallahkızlar bugün rüyamda kaynanamgilde herkes var kalabalık ortam falan ve kocaman kobra yılanı çıkıyo bunlar eline falan alıyo sonra bahçeye bırakıyo sonra herkes yılanı aramaya başlıyo eşimde gidiyo ben arkasından feryat figan gitme falan dayanamayıp arkasından gidiyorum aramayı bıraksın diye bahçe dediğim rüyamda yem yeşil ot heryer korkuyorum falan sonra buluyolar getirip yanıma bırakıyolar falan ayy çok kötüydü
ayy benimde teşekkür ederim:)Bende sizi seviyorum kuzucuklarim :) hep aklimdasiniz ki
Ekranin fotosunu cektim mesajinla bakip bakip sırıtcamAskn depresti demikız senin içn buldm indrdm
amin inşaallah canımHayırlı cumalar kizkardeslerimkandilimiz mübarek olsun güzel haberler alalım içimiz ferah ferah olsun inşallah
amin cümlemize nasip etsin rabbim.seninde kandilin mübarek olsunBu güzel anlamlı kandil gününde bebek hasretiyle yanan kadınların hasretini dindir Allahım..
Miraç Kandiliniz mübarek olsun hanımlar.. Dua edelim bol bol dua...
Hiçbir uzak duanın erişemeyeceği kadar UZAK DEĞİLDİR...
Allah'ın izniyle inşaallahBende düşünüyorum bazen acaba biz yetistirebilecek miyiz.
yılanı sevmediğimiz için kötü düşünüyoruz oysaki benim bildiğim yılan para köpekte sadık dost demek ama bilemem yinede.hayır olsun diledik rabbimden bu mübarek günlerde inşaallahkız sen bu rüyayı beğendinmi
Guzl poz vermş dmiEkranin fotosunu cektim mesajinla bakip bakip sırıtcamyakusuklu da çıkmış kerata
Mesajlasiyoz yaw :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?