- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.792
- 798
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.521
amin tatlım seninde kandilin mübarek olsun duacıyız sizler için rabbimden hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.Bizim de cümlemize nasip etsin inşaallah bu güzel mucizeyi..Gunaydin herkese kizlar hayirli cumalar, hayirli kandiller.. Bu mubarek gun ve gecede Rabbim tum dualarimizi kabul eylesin, burdaki tum bebek isteyen arkadaslara hayurli evlatlar nasip etsin, biz hamile olanlarada saglicakla kucaklamayi nasip etsin insallah....
Neden korkuyorsun ki kuzum
Bn adet olmadn 2gun önce ck rhtszlnmştm sinüzit olmştm burnmdan kanlar bosaldydı bde midem bulanıodu ck üsüodm hastanye getrdler eve gldm lavaboya grdm camasrma bulasmş hmn annee die bagrdmAy sende mi bende besinci siniftaydim :) hic unutmam annem meyve yikattiracakti yiyelim diye ta taa adet oldugumu fark etmistim :)
Allah Allah testte negatif çıkmıştı senin ama geç döllenme olabilirmi kız hala gelmemiş
Karizma olmuş yahu :))) yürüyüşüm aptal aptal siritmakla gecti bugün beeeGuzl poz vermş dmisiyahlarıda cekmş takm elbise
Ah yavrum ergenlik şoku yasamis :) bizim arkadaş ölüyorum sanmis garibim :)Bn adet olmadn 2gun önce ck rhtszlnmştm sinüzit olmştm burnmdan kanlar bosaldydı bde midem bulanıodu ck üsüodm hastanye getrdler eve gldm lavaboya grdm camasrma bulasmş hmn annee die bagrdmck agladm bn dha kucugm nasl kontrl etcm önümü arkamı die e evleninceye kadarda adetm üsümyle mide bulantsyla olrdu bde karnm asırı agrırdı evlndktn snra hpsi gecti ck sukr
dmiKarizma olmuş yahu :))) yürüyüşüm aptal aptal siritmakla gecti bugün beeeama kendimce hakliymisim o yaslarda burnunu silemeyen yasitlarima mi bakaydim
Ameliyattan bir hafta sonra hamile olduğunu ogrenen arkadasimin bebegi 4 kilo dogdu pazar Mevlütü var kuzumGebelik ihtimalinden .
Ölünce ordan mı kan gelr agzdan burndan gelrAh yavrum ergenlik şoku yasamis :) bizim arkadaş ölüyorum sanmis garibim :)
Gerci benden once evlendi odmifilinta gbi mamaru varkn
Bizim siyahti mavi giyenlere özenirdim bende :)Ölünce ordan mı kan gelr agzdan burndan gelrya bn seydn korktm kucugm bas edemem önlükler mavi zmn önüme arkama gecer rezl olurm die korktm ama ck skr kolladm kndmi arkadaslrm hoplayp zıplayp oyn oynarlrdı bn adetlykn oynayamzdm bakardm öle
Askını kalbine gömmk kaldı sanada dmiGerci benden once evlendi otorun torba sahibi oldu peh
Siyah iyi yne kan gövdeyide getrsede bse belli olmz :)) bnde maviden bkmştm ortaokula gecnce rahtlamştmBizim siyahti mavi giyenlere özenirdim bende :)
Ameliyattan bir hafta sonra hamile olduğunu ogrenen arkadasimin bebegi 4 kilo dogdu pazar Mevlütü var kuzum
geç döllenmeyse çıkmaz.sen testi yaptıralı kaç gün olduKanda negatif ama hala gelen yok ateş yuksek . bende geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum ama 1 hafta da çıkmaz mi ki kanda
geç döllenmeyse çıkmaz.sen testi yaptıralı kaç gün oldu
bana göre normal gebelik adet gününde veya birkaç gün geçince anlaşılıyor.geç döllenme 1 hafta desek.zaten senin adetin 8 .günü gelmeyişinin.bence bugün yarın en geç pazartesi gelmezse birkez daha baktır güzelim
geç döllenmeyse çıkmaz.sen testi yaptıralı kaç gün oldu
bana göre normal gebelik adet gününde veya birkaç gün geçince anlaşılıyor.geç döllenme 1 hafta desek.zaten senin adetin 8 .günü gelmeyişinin.bence bugün yarın en geç pazartesi gelmezse birkez daha baktır güzelim
Aminn insallah ablacim :))amin tatlım seninde kandilin mübarek olsun duacıyız sizler için rabbimden hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.Bizim de cümlemize nasip etsin inşaallah bu güzel mucizeyi..
Daha iyisini buldumAskını kalbine gömmk kaldı sanada dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?