Gebe kalamayanlar buraya.....

amin tatlım seninde kandilin mübarek olsun duacıyız sizler için rabbimden hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.Bizim de cümlemize nasip etsin inşaallah bu güzel mucizeyi..

Ay sende mi bende besinci siniftaydim :) hic unutmam annem meyve yikattiracakti yiyelim diye ta taa adet oldugumu fark etmistim :)
Bn adet olmadn 2gun önce ck rhtszlnmştm sinüzit olmştm burnmdan kanlar bosaldydı bde midem bulanıodu ck üsüodm hastanye getrdler eve gldm lavaboya grdm camasrma bulasmş hmn annee die bagrdm ck agladm bn dha kucugm nasl kontrl etcm önümü arkamı die e evleninceye kadarda adetm üsümyle mide bulantsyla olrdu bde karnm asırı agrırdı evlndktn snra hpsi gecti ck sukr

Ah yavrum ergenlik şoku yasamis :) bizim arkadaş ölüyorum sanmis garibim :)

Ah yavrum ergenlik şoku yasamis :) bizim arkadaş ölüyorum sanmis garibim :)
Ölünce ordan mı kan gelr agzdan burndan gelr ya bn seydn korktm kucugm bas edemem önlükler mavi zmn önüme arkama gecer rezl olurm die korktm ama ck skr kolladm kndmi arkadaslrm hoplayp zıplayp oyn oynarlrdı bn adetlykn oynayamzdm bakardm öle

Bizim siyahti mavi giyenlere özenirdim bende :)

Ameliyattan bir hafta sonra hamile olduğunu ogrenen arkadasimin bebegi 4 kilo dogdu pazar Mevlütü var kuzum

Allah analı babalı büyütsün. Canım ben ilk gebelikte bebekte gelişim sorunu oldu doktor bunun tekrarlama ihtimalinin normal insana gore daha fazla olduğunu söyledi. Hele ki bu değerlerle . korkum o yüzden

Kanda negatif ama hala gelen yok ateş yuksek . bende geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum ama 1 hafta da çıkmaz mi ki kanda
geç döllenmeyse çıkmaz.sen testi yaptıralı kaç gün oldu
bana göre normal gebelik adet gününde veya birkaç gün geçince anlaşılıyor.geç döllenme 1 hafta desek.zaten senin adetin 8 .günü gelmeyişinin.bence bugün yarın en geç pazartesi gelmezse birkez daha baktır güzelim

Simdi zaten en son battan 1 gün önce şey olduydu. 7 gün geçince test yaptırmış oldum çıkmadı bugün 10 gün oldu. Yarin ön görüşme var gitmisken muayene olurum belki

Pazartesi tekrar dolgu için gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…