- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.541
Allah korusun kuzum mübarek günün yüzü suyu hürmetine evlat eş acisi gostermesin mevlam hicbirimizeAllah analı babalı büyütsün. Canım ben ilk gebelikte bebekte gelişim sorunu oldu doktor bunun tekrarlama ihtimalinin normal insana gore daha fazla olduğunu söyledi. Hele ki bu değerlerle . korkum o yüzden
Ayyy ceketten nefret etmistim hangi dangalagin fikriydi acaba ortaokul kizlarina ceket giydirmekSiyah iyi yne kan gövdeyide getrsede bse belli olmz :)) bnde maviden bkmştm ortaokula gecnce rahtlamştm
Allah korusun kuzum mübarek günün yüzü suyu hürmetine evlat eş acisi gostermesin mevlam hicbirimize
Bn ceket gtmedm hç gercktn ceket ne kıza ya gömlk gydm bn kravatlr erkek kravatydı snradan inceltlr kzlr içn etek gyiodk kısn sogkta yaz gunu pantlnda gyeblrsnz desilr aiyh kumas.. ohh smdiklrn işi iyi vallaAyyy ceketten nefret etmistim hangi dangalagin fikriydi acaba ortaokul kizlarina ceket giydirmek
hadi İNŞALLAH bn kolay kolay hatırlamam hepte ya köpekli ya yılanlı hatırlarımevet böyle rüyalar feraha çıkarır insanı merak etme gerçekten
hatırladımda işte bzde oladı bi türlüNegatif kuzum da benim de hatirliyo musun bilmem pıhtılaşma icin gittigimde 0.100 cikti 5 gun sonra 200 küsür cikti
bnm mamorum dha iyi diosnDaha iyisini buldum
İNŞALLAH abla eşimin arkasına gittiğim yer kocaman büyük yeşil alan ama her yer ot içinde koybolursun zıplaya zıplaya gidiyoz öyle büyüktü otlarrabbim hayırlara çıkarsın rüyanı inşaallah
bnd pek olmuyo demekki hep kötü oluyoyılanı sevmediğimiz için kötü düşünüyoruz oysaki benim bildiğim yılan para köpekte sadık dost demek ama bilemem yinede.hayır olsun diledik rabbimden bu mübarek günlerde inşaallah
Iyi tabi simdikiler artist artist geziyolar :))Bn ceket gtmedm hç gercktn ceket ne kıza ya gömlk gydm bn kravatlr erkek kravatydı snradan inceltlr kzlr içn etek gyiodk kısn sogkta yaz gunu pantlnda gyeblrsnz desilr aiyh kumas.. ohh smdiklrn işi iyi valla
Bemde oyle mucizeler beni bulmaz diyodum buldu bin şükür kuzum bi tanidik vardi 7 yildir bebis yoktu dün bi baktim eltisiyle bir hamile ki kayni kemoterapi gördü bildigim mevlam nelere kadir olacak elbethatırladımda işte bzde oladı bi türlü
Aynen :) ben mideden sistim hep ya 7-8 kilo aldimbnm mamorum dha iyi diosnrabbm mutlulugnzu daim etsn canm kç kilo aldn hamilelktn beri
bana doktorum 20. haftaya kadar sadece 2 kilo alabilrisn dedi yaa:))Aynen :) ben mideden sistim hep ya 7-8 kilo aldim
Amiiiiiiiinnnnn....Selam canolarrr!...kandilmiz ve cumamiz mubarek olsun...bi dahaki kandilde bebisimizi hissettgmiz an olsun ve onunla beraber dua edelim insallah...
2 gündür ne çeviriyosunuz kız siz ikiniz aranızda .bak 2 oldu dikkatimi çekti heeee ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?