- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.561
Napalım maziyi deştik biraz ey gidi... ama yağuşuklu demi kabul et
napıyorsun bebeğimmm özledim muhabbetini senin:)Hiiiççç
Itiraf ediyorum bende kucukken tusu basaya asktim...salaklik iste saclari uzundu ama futbol oynarken tam karizmaydi!...
Tabi caniiim olmamii!...ama ben ay savascisini cok izlemezdim yaa...izleyince hep sunu sorardim bunlarin boyu kilosu niye bu kadar sahane ve gozleri niye bu kadar buyuk megerki yapimcilar japonmusNapalım maziyi deştik biraz ey gidi... ama yağuşuklu demi kabul et
Ya benim kist vardi patlama ridki vardi öyle yürüyüş falan hak getire yani. Bi de dayadi vitamini hep o pis adamin yüzündenbana doktorum 20. haftaya kadar sadece 2 kilo alabilrisn dedi yaa:))
Heee bi de scooby doo var oedaki sarisin cocuga asktim...hic gulecegim yoktu dökün eteginizdeki taşlari bakim
Hayir Japonlar minnak adamlar kizlarin bacak boyu ben kadardi. Gözlere hiç deginmiyorum ne alakaTabi caniiim olmamii!...ama ben ay savascisini cok izlemezdim yaa...izleyince hep sunu sorardim bunlarin boyu kilosu niye bu kadar sahane ve gozleri niye bu kadar buyuk megerki yapimcilar japonmus
Sağol kuzucuuuuummm :))Çok güzel çıkmışsınız maşaallah canm benm
Benim doktorda oyle soyluyo tatlm hatta bana liste vermis ona gore besleniyorum disina cikmamaya calisiyorum. Her doktora kontrole gittiğimde kilomu olcuyo hala 1 kilo bile almadim doktorum super dedi :))bana doktorum 20. haftaya kadar sadece 2 kilo alabilrisn dedi yaa:))
Itiraf ediyorum bende kucukken tusu basaya asktim...salaklik iste saclari uzundu ama futbol oynarken tam karizmaydi!...
Boy 1.59 benim :)) zaten az usutsem hemen midem şişiyor bi de hamileligimi düşün :)[QUOTE = "post bebeem: 40974919, üyesi: 564621"] Aynen :) ben mideden sistim hep ya 7-8 kilo aldim [/ QUOTE]
Boyn kac canm senin genlde boyu kısa boylu olalr mideden sisio bnm dha komk ilk aylarda midede bse yk yukrda öle duruo göbek öne dgru gdio :) snra 6aydan mideden bslıo ama yne midenin asasndan :)
olsun sağlıklı olsunda bebeişin:)Ya benim kist vardi patlama ridki vardi öyle yürüyüş falan hak getire yani. Bi de dayadi vitamini hep o pis adamin yüzünden
Boy 1.59 benim :)) zaten az usutsem hemen midem şişiyor bi de hamileligimi düşün :)
cok iyi canım yaa banada liste yaptı bakalım nasıl ilerliyecek:)Benim doktorda oyle soyluyo tatlm hatta bana liste vermis ona gore besleniyorum disina cikmamaya calisiyorum. Her doktora kontrole gittiğimde kilomu olcuyo hala 1 kilo bile almadim doktorum super dedi :))
napıyorsun bebeğimmm özledim muhabbetini senin:)
bebeğimmm nasıl problemler tühhhh:)) Canm benm sağolasın iyi olmaya çalışıyorum biraz problemler var keyfim yok bu ara. Sen nasılsın?
Insallah cok kilo almayiz tatlim ben bide yuruyus bile yapmıyorum bi hareket dahi yapamiyorum hep korku var icimde doktoru aradim dun soyledim sen bir sure yat dinlen dedigim besinler disina cikma dedi 20.ci haftadan itibaren yurursun dedi. Sen su an kac kilosun cnm?cok iyi canım yaa banada liste yaptı bakalım nasıl ilerliyecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?