Gebe kalamayanlar buraya.....

Napalım maziyi deştik biraz ey gidi... ama yağuşuklu demi kabul et
Tabi caniiim olmamii!...ama ben ay savascisini cok izlemezdim yaa...izleyince hep sunu sorardim bunlarin boyu kilosu niye bu kadar sahane ve gozleri niye bu kadar buyuk megerki yapimcilar japonmus

[QUOTE = "post bebeem: 40974919, üyesi: 564621"] Aynen :) ben mideden sistim hep ya 7-8 kilo aldim [/ QUOTE]
Boyn kac canm senin genlde boyu kısa boylu olalr mideden sisio bnm dha komk ilk aylarda midede bse yk yukrda öle duruo göbek öne dgru gdio :) snra 6aydan mideden bslıo ama yne midenin asasndan :)

Tabi caniiim olmamii!...ama ben ay savascisini cok izlemezdim yaa...izleyince hep sunu sorardim bunlarin boyu kilosu niye bu kadar sahane ve gozleri niye bu kadar buyuk megerki yapimcilar japonmus
Hayir Japonlar minnak adamlar kizlarin bacak boyu ben kadardi. Gözlere hiç deginmiyorum ne alaka

bana doktorum 20. haftaya kadar sadece 2 kilo alabilrisn dedi yaa:))
Benim doktorda oyle soyluyo tatlm hatta bana liste vermis ona gore besleniyorum disina cikmamaya calisiyorum. Her doktora kontrole gittiğimde kilomu olcuyo hala 1 kilo bile almadim doktorum super dedi :))

Boy 1.59 benim :)) zaten az usutsem hemen midem şişiyor bi de hamileligimi düşün :)

cok iyi canım yaa banada liste yaptı bakalım nasıl ilerliyecek:)
Insallah cok kilo almayiz tatlim ben bide yuruyus bile yapmıyorum bi hareket dahi yapamiyorum hep korku var icimde doktoru aradim dun soyledim sen bir sure yat dinlen dedigim besinler disina cikma dedi 20.ci haftadan itibaren yurursun dedi. Sen su an kac kilosun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…