- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.581
İNŞALLAH CANO DEMİN ECZANEDEN SUPRADYN aldım bide bunu deneyelim eczacı sizde için dediBemde oyle mucizeler beni bulmaz diyodum buldu bin şükür kuzum bi tanidik vardi 7 yildir bebis yoktu dün bi baktim eltisiyle bir hamile ki kayni kemoterapi gördü bildigim mevlam nelere kadir olacak elbet
:)) Canm benm sağolasın iyi olmaya çalışıyorum biraz problemler var keyfim yok bu ara. Sen nasılsın?
bebeğimmm nasıl problemler tühhhh
ben çok şükür diyimde midem kötü herşey kokuyor midemi kaldırıyor
Esin gitti mi cnm
dinlen zaman canım doktorun ne derse onu yapInsallah cok kilo almayiz tatlim ben bide yuruyus bile yapmıyorum bi hareket dahi yapamiyorum hep korku var icimde doktoru aradim dun soyledim sen bir sure yat dinlen dedigim besinler disina cikma dedi 20.ci haftadan itibaren yurursun dedi. Sen su an kac kilosun cnm?
sen kaçsın canımInsallah cok kilo almayiz tatlim ben bide yuruyus bile yapmıyorum bi hareket dahi yapamiyorum hep korku var icimde doktoru aradim dun soyledim sen bir sure yat dinlen dedigim besinler disina cikma dedi 20.ci haftadan itibaren yurursun dedi. Sen su an kac kilosun cnm?
Cok sariydi o beHeee bi de scooby doo var oedaki sarisin cocuga asktim...
Gayet iyi su an cnm kilon ve boyun orantili insallah saglikli bi sekilde az bi kiloyla atlatirizdinlen zaman canım doktorun ne derse onu yap
ben şuan 63 kiloyum canım boyum 167
Canim ben su an 56 kiloyum boyum 1.62sen kaçsın canım
Yok kuzum gitmedi daha
koku hassaslığım geçsin yeter teşekkür ederim canımmmm:)Eee olcak o kadar kuzum buda böyle bişi işte :) umarım çabuk atlatırsın bitanem en kısa zamanda hapur hupur yemen dileğiyle
Kaan'i begemneyen kocam mamoruyu mu begensin :) kaynanami falan düşünemiyorum bile :)He sbhtn beri lknurn mamorusndan bahsediozbebeem sen oglunun adına mamoru koysanan:)
seninde çok iyiymiş canım :))Canim ben su an 56 kiloyum boyum 1.62
Kiz güçlü vardi orada bari o olaydi gözlüklü desen o da kabul de sirinbaba ne laBende şirin baba'yadermişim
evet canım yaa sorununu bilmiyoruz ama inşallah hemen geçerYok kuzum gitmedi daha
Peki nasılsın ne olduğunu bilmesemde düzeldi mi sorun
evet canım yaa sorununu bilmiyoruz ama inşallah hemen geçer
kız ne oldu öyleeeeee kim o kadınnnIyi değilim canm allaha havale ettim herkesi. Beddua etmek istemiyorum fakat allah o şerefsiz kadına da evlatlarından göstersin inşaallah. Misliyle yaşasın bana yaşattıklarını başka da bişey demiyorum
Evlendigimden beri 4. Hamileliğim diger ucunden iki kilo kadi sadece 57-58le evlendim 60 la bu bebise hamile kaldim gider Allah'in izniyle yeter ki dogsun yavrum sagligiyla ki obur da değilim bunye meselesi sanırımolsun sağlıklı olsunda bebeişin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?