Gebe kalamayanlar buraya.....

Insallah kuzum atv yi ac saracoglu d vitamini eksikligi icin bisey dicek...ozellikle kapali bayanlarda d vitamini eksik cikar dedi...ama caresi icin biseyler soylicek bak istersen

Gecen izledigimde dediydi. Kapalı bayanlar evde güneş lensin dediydi ben bu sabah yürüyüşe başladım. İnternette güneşe çıkın bebeginizi kucağınıza alin yazıyordu

Ayyy maelsef canim yaa ondan almadim iste tuh...simdi gecmis olsuna geliyolar ya ondan yapicam bi de cokotop ...bu arada sagol canim ya senin onerdigin uygulamayi indirdim ondan yapiyorum tutuyo tarifler masallaah

Kesinlikle gelinlerin yoldaşı bak pastane açması var o da mükemmel oluyor ben ilk onu yapmıştım sonra yürüdüm gittim oradan ünüm yayıldı her yere

Kesinlikle gelinlerin yoldaşı bak pastane açması var o da mükemmel oluyor ben ilk onu yapmıştım sonra yürüdüm gittim oradan ünüm yayıldı her yere
Annemde cok guzel yapiyo ben hamur isini tutturamiyorum ya pasta tatli tamam borek de tamam da pogaca olmuyo...evde bazi malzemeler var cano onlari degerlendirmek istiyorum kasar peyniri salam falan...

Evet...gunesi severim ama duramiyorum basim agriyo kucuklugumden beridir...

İste benimde öyle oluyor o yüzden bende cikamiyorum. İste gecen markete gittim sıcaktan bunaldim fenalastim gözüm posetleri görmemiş. Ama sabah güneşi öyle yakmiyor serindi . uzun zamandır ilk kez bu kadar yürüdüm nasıl agridi ayaklarım

Etmez tabi :) hele bi kıpırdandı öyle bir bağ oluyor ki arada. Daha ilk zamanlar sevgiliyken mesaj attiginda esim nasıl heyecanlaniyorsam öyle heyecanlaniyorum her tepikte :)
O tepik bambaska bse ya öle böle deil anlatlmz yasanr yani gece uyuyamadgm ble oluodu tepklerkn :) minnack ayaklryla tekmelio senin ayaklrnı ısrcm bk derdm

BİR ARA ALIRIM PASTANE AÇMASININ TARİFİNİ :)

Abla biz sana site adresini veririz herşeyden faydalanirsin :)) ben arkadasimdan istemiştim bu tarifi o bana sitenin adini yazdiydi çok kizdiydim bi tarifi göndermedi diye ama iyi ki tarif yerine sitenin adini vermiş

Iyi olmus cano adet bitsin bende baslicam yuruyuse ama evde...diyeti bosladim bu aralar...offff bitiyo basliyoo

Abla biz sana site adresini veririz herşeyden faydalanirsin :)) ben arkadasimdan istemiştim bu tarifi o bana sitenin adini yazdiydi çok kizdiydim bi tarifi göndermedi diye ama iyi ki tarif yerine sitenin adini vermiş
Kesinlikle abla malzemeleri evde buldugum anda kapiyorum bi tatli tarifini...

Annemde cok guzel yapiyo ben hamur isini tutturamiyorum ya pasta tatli tamam borek de tamam da pogaca olmuyo...evde bazi malzemeler var cano onlari degerlendirmek istiyorum kasar peyniri salam falan...

Ben hic yapamazdim bi kere poğaça yaptım kafa yarar diş kırar o derece ben kasar peynirini pizza da kullanıyorum salami da zaten kaynim tuketiyor

Ben hic yapamazdim bi kere poğaça yaptım kafa yarar diş kırar o derece ben kasar peynirini pizza da kullanıyorum salami da zaten kaynim tuketiyor
Aynen bende yaptim gelip gidiyom kabarmadi acma bi de azicik sekerini fazla kacirmisim...o oldu tobe ettim acmaya anneminki cok guzel yaa tel tel boyle hatta dedim pastane pazarlamasina girelim biz ev yapimi pastanelere olur diye annem orali olmadi ticari amacli degilmiss:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…