Gebe kalamayanlar buraya.....

Anne eli lezzeti bi başka tabi

Kızlar benm bi görümcem var düşman başına. Bugüne kadar iyi mi kötü mü çözememiştim ama artk anladım ne mal oldugunu. Şimdi pazar günü anneler günüydü ya daha öncesinde görümcem geçerken uğramıştı daha doğrusu alacağı için. Işte başladı anlatmaya (gösterişi ve bize hava atmayı çok sever) oğlu sevgilisinin annesiyle görümcemi kahvaltıya götürcekmiş buda geldi ballandıra ballandıra anlattı bide özellikle ekledi ama 'yalnızca ikimizi götürcek başla kimse olmasın diye düşünmüşler sadece bizi yani' dedi.

Baktım kayınvalidem kırıldı çünkü sen gelme der gibi konuştu salak. Neyse bizde pazar günü gitcektik ama bizim bu zaten her sene yapılan bi olay. Bende onun seviyesine inip anlatmadım tabi. Sonra bunlar gidememişler galiba orasını bilmiyorum çünkü görümcemin kayınvalidesi hastaymış ağır yani ondan gidemediler heralde diye düşünüyorum.

Neyse gittik eğlendik pazar günü sonra dönüşte hastaneye gittik pansuman yapıldı annem dedi hadi bize gidelim kv dedi yok ben gelmiim sen git dedm öyle şey olurmu ben seni bırakır mıyım falan dedi o zaman annenler gitsin biz eve gidelim bende bikaç saat yatayım akşam da gidelim tamam dedm kardeşim de geldi. 3 saat durduk evde gelen giden olmadı biz çıktık görümcem gelmiş galiba. Neyse annemlere gittik bu aradı sıçtı sıvadı kv. Bi daha da gelmicem bilmem ne diye yüzüne kapattı kadın üzüldü bütün akşam öyle durdu.

Sonra bende gördüğünüz gibi faceye fotoları koydum mu bi güzel :) tabi bunlar bakmışlar. Biz bide ertesi gün ablama gittik ordada foto çekip ekledim. Amanııın bu çarşamba günü sabahın köründe dayandı mı kapımıza direkt bana gelmiş ama. Bende banyoda çıkıyodum üzerimde havlu var çıkamadım tam olarak kv de çıkma sen dedi zaten.

Neyse bu önce botlarımı ver diye bağırdı kv me. Sonra düşmanın değilim ben senin dedi sonra abooo bir başladı bu 'o bacaksız gelinine söylee' diye ne yapmışsam artk. Bizi varya rezil rüya etti apartmana nası bağırıyo bana suuuus sus diyom sana konuşma konuşmaaaaa diye. Şoka uğradım. Ama üstüme gelmeye çalışıyo kv tuttu sonra demesin mi biz gelmeyelim diye annemi gezmeye götürdün demiii sonra dedm anne kapat kapıyı oda dedi sen kimi kimin evinden kovuyon salağa bak orası sanki onun evi

Allah'im evlatlarimiza doymamizi nasip etsin inşallah tatlım...
insallah canım hftaya bgn kontrlm var smdiden basladı stresm hani o doktrlrn yuz ifadesi varya önce bi burusuo snra kaslr asaya inp gözlr kısılıo Allah ım diorm kesn bse oldu snradn baslıo knsmya crl blmm ne fln ama o arada bn bi sıkntı atlatıorm yani

Ohaa canm inaki sabrn bykmş bn yurursm üstne tutardm sacndan dengeszmdr nedr tövbe yarabbi böle insanlr kafalarndan kurup kurup knusuolr işte bilirm yani hç yapmadgn bseyi yapmş gbi knusrlr

Ben şuan şok kız kaynananla iyi anlasiyon görümcene noluyor, cekememis anlaşılan seni. Bende de var bi tane. Ayy aman ne kadar sinir ya kocan vermiştir onun ağzının payını . ne yazacağımi şaşırdım resmen .

Ki ben o kadar hastanede kaldım ettim yani yaptım diye söylemiyorum sadece bana hakkettiğimi vermedi üstüne bide sıçtı ağzıma ona üzülüyorum. Ben ayırmaya çalışsaydım abla sen git eve dinlen çok yoruldun demezdim. Aradığında kv açmayınca anne açalım belki acil bişey vardır demezdim. Anneler gününde de anne kusura bakma ben düşünemedim geleceklerini onlar da kahvaltıya gitcez demişlerdi ben bilsem evde dururduk sende bişey demedin dedim. Kayınvalidem de gelcek olan adam gelirdi kaç saat evdeydik dedi

Ohaa canm inaki sabrn bykmş bn yurursm üstne tutardm sacndan dengeszmdr nedr tövbe yarabbi böle insanlr kafalarndan kurup kurup knusuolr işte bilirm yani hç yapmadgn bseyi yapmş gbi knusrlr

Canm ben diyorum ki Allah yüzüme baktı da banyodaydım yoksa bende durmazdım havlu vardı üstümde. Ama ne oldu? Ekmeğime yağ sürdü ben onun eline koz vermedim yani. Şimdi barışılsa bile yüzünü yere eğecek olan o

Nfret ediorm böle insalrdan.. aynen bk bzde kaynanamla kavga ederkn bebegmi karstrdı ya dha ck suclu oldu kayınbabam ble onu sucluo dusun. Barıslsa ble dedign gbi o yere egck suatnı ama nöle yapn insanlrda yere egck utanlck surat oldgnu sanmıorm

Evet canm vermiş. Bende şoke oldum zaten ilk kez böyle bişey yaşadım o gün çok ağladım kv geldi sarıldı nolur ağlama annem sen ağlayınca ben çok kötü oluyorum o rezil bi insan zaten hiç değişmedi onun pisliğide sana değil bana dedi. Kv beni sevdiği için böyle yaptı resmen kıskançlığından. Ha dese ki 20-30 yaşlarında neyse dicem ama bu kadın 48 yaşında yani ben onun kızından küçüğüm

Kesinlikle haklısın canm. O 2 güne başlicak etrafımızda dolaşmaya ama yemezler o 1 kez olur yüzsüz anam bunlar doğru diyon

Merhaba canlar keyifler nasıl bakalım?

Kızlar meğer beni ne kadar büyütmüş gözünde o hastanede hemşireler bile diyodu bak teyzeCim ne kadar güzel bi gelinin var hem genç hem güzel hem sana bakıyo diye görümcem de hasetliğinden çatlıyodu. Sürekli övülmek ister sürekli en iyi en güzel şeyler onlarda olsun ister bizde olunca yüzü düşer laf sokar falan nerenin delisi bu bilmiyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…