Gebe kalamayanlar buraya.....

Kesinlikle haklısın canm. O 2 güne başlicak etrafımızda dolaşmaya ama yemezler o 1 kez olur yüzsüz anam bunlar doğru diyon

Siz daha da iyi olun catlasin orta yerinden

bir cümleyle konuşayım canım çirkef karı

bir cümleyle konuşayım canım çirkef karı

Çirkef ki ne çirkef salak ne arıyo ne soruyo Siz napıyonuz ne yiyonuz ne içiyonuz bu kadın nası banyo yapıyo pansumana nası gidiyoruz diye 1 kere aramadı başını bile ben yıkadım kayınvalidemin. Ki bu zamana kadar ne hasta baktım ne hastanede kaldım ben 25 yaşına yeni girdim kendisi 48 yaşında ama ben onlardan daha saygın bi insanım ve ailem de. Ben sahiplenince anası kıymete binmiş :) ağzımla bile değil başka tarafımla gülüyorum

Kesinlikle haklısın canm. O 2 güne başlicak etrafımızda dolaşmaya ama yemezler o 1 kez olur yüzsüz anam bunlar doğru diyon
Dolasırr.. eminm kaynanama öle smdi :) arada cocklara bk yengenz vr orda hdi yanına gsn fln dio evn önündeykn bnde hç pas vermym bde yasları gmn hmn aynı bzmkide50 yasnda sanırm o yaslarda delirme gwlio insana

Allah biliyor ya istemiyorum gitmej her gittigimde elim ayağım karışıyor

Dolasırr.. eminm kaynanama öle smdi :) arada cocklara bk yengenz vr orda hdi yanına gsn fln dio evn önündeykn bnde hç pas vermym bde yasları gmn hmn aynı bzmkide50 yasnda sanırm o yaslarda delirme gwlio insana

Vala bana bulaşmasın da ne bok yerse yesin bundan sonra benm için öyle bi insan yok gözümde kum tanesi kadar dahi kalmadı allahın pislik kulu

Canim bu nasil bir gorumceymis boyle Allah yardimcin olsun! Hep kiskancligindan yapmis ama bosver cnm boyle insanlar için basini agrittigina degmez.

Canim bu nasil bir gorumceymis boyle Allah yardimcin olsun! Hep kiskancligindan yapmis ama bosver cnm boyle insanlar için basini agrittigina degmez.

Umrumda bile değil anasına bakıyorum onların yapması gerekenleri yapıyorum ya ondan bide utanmadan üstüme yürüyorum benm pislik. O gün hep ağlıyodum şimdiyse gülüyorum o halleri aklıma geldikçe
Beni ne kadar büyütmüş meğer gözünde ki böyle delirmiş kapıma gelmiş. Ben ayırıyomuşum onu anasından onlar gelmesin diye alıp gezmeye götürüyomuşum gerizekali yaa şuursuz. Kayınvalidem de dedi kimse kimseyi arasından ayırmak anca evlat kendini ayırır soğutur dedi. Benm bişey dememe gerek kalmadı yani. Kv kendi dedi o onun terbiyesizliği o rezil zaten hep böyleydi dedi ben daha ne diyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…