- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.841
Okudum canim...yaptigi terbiyesizlik...o nr demek ya boyla ilgili bi de yorum yapmis hakka girmis peygamberimizin bununla ilgili bi hadisi var hatta...bosver canim mubarek 3 aylarda kalbini kirmis sen konusma sus ki senin yerine melekler seni savunuyo...biz senin yuregini biliyoruz gormeyenleri kafana takma!...bazilarinin gorumce elti kv kp imtihani iste sen kendi hayatina sagligina dikkat et...Tubiş olayı okudun mu yazdım :)
Aynen tatlim hic kafaya takma cekemiyor iste seni hersey ortada :))Umrumda bile değil anasına bakıyorum onların yapması gerekenleri yapıyorum ya ondan bide utanmadan üstüme yürüyorum benm pislik. O gün hep ağlıyodum şimdiyse gülüyorum o halleri aklıma geldikçe
Beni ne kadar büyütmüş meğer gözünde ki böyle delirmiş kapıma gelmiş. Ben ayırıyomuşum onu anasından onlar gelmesin diye alıp gezmeye götürüyomuşum gerizekali yaa şuursuz. Kayınvalidem de dedi kimse kimseyi arasından ayırmak anca evlat kendini ayırır soğutur dedi. Benm bişey dememe gerek kalmadı yani. Kv kendi dedi o onun terbiyesizliği o rezil zaten hep böyleydi dedi ben daha ne diyim ki
Okudum canim...yaptigi terbiyesizlik...o nr demek ya boyla ilgili bi de yorum yapmis hakka girmis peygamberimizin bununla ilgili bi hadisi var hatta...bosver canim mubarek 3 aylarda kalbini kirmis sen konusma sus ki senin yerine melekler seni savunuyo...biz senin yuregini biliyoruz gormeyenleri kafana takma!...bazilarinin gorumce elti kv kp imtihani iste sen kendi hayatina sagligina dikkat et...
önce anlamamıştım sayfalarda geriye gidince gördüm canım aman boşver gitsin üzülmeye değmez bileHerkesin dikkatini çektiğine göre gereken kişi üstüne alınmıştır sanıyorum
Görümcem olacak mahlukat canm
Aynen tatlim hic kafaya takma cekemiyor iste seni hersey ortada :))
önce anlamamıştım sayfalarda geriye gidince gördüm canım aman boşver gitsin üzülmeye değmez bile
Sagolsunlar...ama gercek bu...sen takma kafana bosver...boyle insanlarin hep bi eksiklikleri olur o yuzden o acigi kapatmak icin baska seylerle insanlarla ugrasir...Okudum mesajını babamla halama. Halam diyo ayy ne güzel yazmış canm benm doğru diyo vala hiç üzme kendini :) vala inanki o gün çok ağladım ama şimdi gülmekten ölüyorum o halleri gözümün önüne gelincemeğer ne kadar büyütmüş beni gözünde
Sagolsunlar...ama gercek bu...sen takma kafana bosver...boyle insanlarin hep bi eksiklikleri olur o yuzden o acigi kapatmak icin baska seylerle insanlarla ugrasir...
Allah seni kızYok vala inanki gülme krizine girdim annemle babama taklidini yapıyorum o derece
Allah seni kız
yaa senin ki bayagı çok oluyormmuş canımgünde 3 ped mi ben normal haliyle 5-6 tane kullanıyorum.yoğun olursa paketler dayanmıyor :)
Inan bana canim herkeste boyle birinden muhakkak var. Benim esimin ailesindede var ama Allahtan hepsine 22 saat uzakliktayindamda kafam rahat. Bosver sen zaten Allah a havale etmissin o yeter bide boyle mubarrk bir gunde.Evet canm aynen öyle. Ilk olay olduğu gün şoktaydım ağlıyodum ama şimdi o yaşta beni kıskanması çekememesi beni güldürüyo vala. Hoşuma gitmedi desem yalan olur çünkü kendi anasını götürmedi ben götürdüm diye krize girdi. Boşver allaha havale ettim ben
En iyisi canim umursamiycan :)E napayım kuzum yoksa kafayı yerim düşüne düşüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?