Gebe kalamayanlar buraya.....

Tubiş olayı okudun mu yazdım :)
Okudum canim...yaptigi terbiyesizlik...o nr demek ya boyla ilgili bi de yorum yapmis hakka girmis peygamberimizin bununla ilgili bi hadisi var hatta...bosver canim mubarek 3 aylarda kalbini kirmis sen konusma sus ki senin yerine melekler seni savunuyo...biz senin yuregini biliyoruz gormeyenleri kafana takma!...bazilarinin gorumce elti kv kp imtihani iste sen kendi hayatina sagligina dikkat et...

Aynen tatlim hic kafaya takma cekemiyor iste seni hersey ortada :))

Okudum mesajını babamla halama. Halam diyo ayy ne güzel yazmış canm benm doğru diyo vala hiç üzme kendini :) vala inanki o gün çok ağladım ama şimdi gülmekten ölüyorum o halleri gözümün önüne gelince meğer ne kadar büyütmüş beni gözünde

Aynen tatlim hic kafaya takma cekemiyor iste seni hersey ortada :))

Evet canm aynen öyle. Ilk olay olduğu gün şoktaydım ağlıyodum ama şimdi o yaşta beni kıskanması çekememesi beni güldürüyo vala. Hoşuma gitmedi desem yalan olur çünkü kendi anasını götürmedi ben götürdüm diye krize girdi. Boşver allaha havale ettim ben

Sagolsunlar...ama gercek bu...sen takma kafana bosver...boyle insanlarin hep bi eksiklikleri olur o yuzden o acigi kapatmak icin baska seylerle insanlarla ugrasir...

Sagolsunlar...ama gercek bu...sen takma kafana bosver...boyle insanlarin hep bi eksiklikleri olur o yuzden o acigi kapatmak icin baska seylerle insanlarla ugrasir...

Ya bu hep böyleymiş zaten. Diğer gelinle saç baş kavga etmiş ne hali varsa görsün ya benden uzak olsun da. Şu edepli halimi bozdurmasın benm elim armut toplamıyo ama işte eşim de kv de sen onun gibi olma biz halletcez kötü olan sen olma dediler yoksa bende onun evini basmasını iyi bilirim. Biz insan içinde yaşamıyoruz çünkü ona göre. Bi tek o yaşıyo salak

Inan bana canim herkeste boyle birinden muhakkak var. Benim esimin ailesindede var ama Allahtan hepsine 22 saat uzakliktayindamda kafam rahat. Bosver sen zaten Allah a havale etmissin o yeter bide boyle mubarrk bir gunde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…