Gebe kalamayanlar buraya.....

Inan bana canim herkeste boyle birinden muhakkak var. Benim esimin ailesindede var ama Allahtan hepsine 22 saat uzakliktayindamda kafam rahat. Bosver sen zaten Allah a havale etmissin o yeter bide boyle mubarrk bir gunde.

Aynen canm rabbim ıslah etsin ne diyim. Yaşadıkça nelerle kimlerle karşılaşıyosun. Kayınvalidemin bi lafı var hep söyler ah yavruuum ellere karışmak dertlere karışmak demektir diye doğru söylüyo işte. Herkesle bi husumeti var zaten. Bende bekliyodum ne zaman bana sıra gelecek diye. Sen gene iyisin mesafe açısından Bu işten çıkınca bile yürüyerek geliyodu bize. Sanki bizim evde ki özel bişey olamaz orası dingonun ahırı biz bi plan yapmayız lap diye dalarlar sinir oluyorum o hallerine hepsinin. Gelirler kim ne isterse açar dolabı alırlar sofra kurarlar kendilerine nasıl rahat etceklerse bi güzel zemin hazırlarlar illallah ettim artk yani. Sanki ben o evde gelin değilim herkes nasıl istiyosa öyle davranır sormazlar bişey bana. E tabi bişey desen anamızın evi derler. Öyle olmasa bana demezdi zaten 'sen kimi kimin evinden kovuyon' diye. Aptal yaa kendini ayaklar altına serdi işte. Bana sen bi hiçsin demek istedi işte o çok zoruma gitti

amann salla gitsin canım takma kafana bu tip insanları ...

Yok geçti gitti bile ama şu var sadece herkes yaptığıyla hatırlanır. Umrumda bile değil aslına bakarsan da henüz 2 gün oldu daha sıcak yani :))
öle canım erkes yaptığıyla hatırlanır. bizim stresden uzak durmamız lazım biliyon demi :)
o yüzden tınn. benimde başımda bi kayınvalde var anlatamam nasıl bişey ...
ben artık takmıyorum.zararı kendime oluyor çünkü..

Allah hepsini ıslah etsin bu mübarek gecenin hatrına ne diyelim başka. Bende bunların hepsine kayınvalidem için katlanıyorum inanır mısın

eeee bzmki olsa kızından yana olurdu heea kaynan yanında olmuş ya boşverrr takma

Hayirli sabahlar can parçaları nasilsiniz gunaydinlar hayirli hafta sonu olsun hepimiz için :)
moralim bozuk akşam yok yerden eşime kızdım sonra o gönlümü almaya çalıştıda konuşamadık yemekten sonra namaza gitti ordanda işe gitti şimdide sabahtan beri arıyo açmıyorum yaa son aylarda iyice kafayı yedim haftada bi sorun çıkıyo artık nereye sarıcamı şaşırdım stresi siniri nerden çıkarıcamı bilemez oldum

kızlar kan tahlili yaptırdım yok görünüyor ama ben hasta olmadım sadece 2 gün kahverenkli akıntım oldu acaba yeni olduğu için mi belli değildi kafam çok karışık ya dk. folic kullan ded bide üfffffffff

canım aynı sıkıntıları bende yaşıyorum eşime sarıyodum ama insan kendini dinleyince üzülüyor sonra ama adamlar bizden daha sabırlı oluyorlar

canım aynı sıkıntıları bende yaşıyorum eşime sarıyodum ama insan kendini dinleyince üzülüyor sonra ama adamlar bizden daha sabırlı oluyorlar
bnd sonra üzülüyorum ama yine oluyo yine oluyo o kadar bunaldım ki son zamanlarda zaten bi sürü şey yaşadık bide bu derdimiz bitmiyoki yoruldum artık nerden çıkarıcamı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…