- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.861
Inan bana canim herkeste boyle birinden muhakkak var. Benim esimin ailesindede var ama Allahtan hepsine 22 saat uzakliktayindamda kafam rahat. Bosver sen zaten Allah a havale etmissin o yeter bide boyle mubarrk bir gunde.
amann salla gitsin canım takma kafana bu tip insanları ...Aynen canm rabbim ıslah etsin ne diyim. Yaşadıkça nelerle kimlerle karşılaşıyosun. Kayınvalidemin bi lafı var hep söyler ah yavruuum ellere karışmak dertlere karışmak demektir diye doğru söylüyo işte. Herkesle bi husumeti var zaten. Bende bekliyodum ne zaman bana sıra gelecek diye. Sen gene iyisin mesafe açısından Bu işten çıkınca bile yürüyerek geliyodu bize. Sanki bizim evde ki özel bişey olamaz orası dingonun ahırı biz bi plan yapmayız lap diye dalarlar sinir oluyorum o hallerine hepsinin. Gelirler kim ne isterse açar dolabı alırlar sofra kurarlar kendilerine nasıl rahat etceklerse bi güzel zemin hazırlarlar illallah ettim artk yani. Sanki ben o evde gelin değilim herkes nasıl istiyosa öyle davranır sormazlar bişey bana. E tabi bişey desen anamızın evi derler. Öyle olmasa bana demezdi zaten 'sen kimi kimin evinden kovuyon' diye. Aptal yaa kendini ayaklar altına serdi işte. Bana sen bi hiçsin demek istedi işte o çok zoruma gitti
amann salla gitsin canım takma kafana bu tip insanları ...
öle canım erkes yaptığıyla hatırlanır. bizim stresden uzak durmamız lazım biliyon demi :)Yok geçti gitti bile ama şu var sadece herkes yaptığıyla hatırlanır. Umrumda bile değil aslına bakarsan da henüz 2 gün oldu daha sıcak yani :))
öle canım erkes yaptığıyla hatırlanır. bizim stresden uzak durmamız lazım biliyon demi :)
o yüzden tınn. benimde başımda bi kayınvalde var anlatamam nasıl bişey ...
ben artık takmıyorum.zararı kendime oluyor çünkü..
inanırım canım yaAllah hepsini ıslah etsin bu mübarek gecenin hatrına ne diyelim başka. Bende bunların hepsine kayınvalidem için katlanıyorum inanır mısın
Amin canim cumlemizin.seninde kandilin mübarek olsunHayırlı kandiller kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin.ciftsariliyumurta resminizi gördüm maşallah. Allah hanenizden huzuru eksik etmesin
Bende oyleydim dun aksam ama beni klomen böyle yapiyorIsten geldigimdwn beri basimda berbat bir agri
Gitmesin gulummmm benim :)Aynenbaslamak lazim bi yerden ilac da kullaniyorum bosa gitmesin dimi
Amin cumlemizin.seninde kandilin mübarek olsunAllah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz Aydın olsun, kalbiniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun. arkadaslar ..
Hayirli sabahlar can parçaları nasilsiniz gunaydinlar hayirli hafta sonu olsun hepimiz için :)
Hayirli sabahlar can parçaları nasilsiniz gunaydinlar hayirli hafta sonu olsun hepimiz için :)
Gunaydin abla nasilsinHayirli sabahlar can parçaları nasilsiniz gunaydinlar hayirli hafta sonu olsun hepimiz için :)
günaydın abla sanada hayırlı sabahlar inşallah iyi bir hafta sonu olur. :)Hayirli sabahlar can parçaları nasilsiniz gunaydinlar hayirli hafta sonu olsun hepimiz için :)
eeee bzmki olsa kızından yana olurdu heea kaynan yanında olmuş ya boşverrr takmaKızlar benm bi görümcem var düşman başına. Bugüne kadar iyi mi kötü mü çözememiştim ama artk anladım ne mal oldugunu. Şimdi pazar günü anneler günüydü ya daha öncesinde görümcem geçerken uğramıştı daha doğrusu alacağı için. Işte başladı anlatmaya (gösterişi ve bize hava atmayı çok sever) oğlu sevgilisinin annesiyle görümcemi kahvaltıya götürcekmiş buda geldi ballandıra ballandıra anlattı bide özellikle ekledi ama 'yalnızca ikimizi götürcek başla kimse olmasın diye düşünmüşler sadece bizi yani' dedi.
Baktım kayınvalidem kırıldı çünkü sen gelme der gibi konuştu salak. Neyse bizde pazar günü gitcektik ama bizim bu zaten her sene yapılan bi olay. Bende onun seviyesine inip anlatmadım tabi. Sonra bunlar gidememişler galiba orasını bilmiyorum çünkü görümcemin kayınvalidesi hastaymış ağır yani ondan gidemediler heralde diye düşünüyorum.
Neyse gittik eğlendik pazar günü sonra dönüşte hastaneye gittik pansuman yapıldı annem dedi hadi bize gidelim kv dedi yok ben gelmiim sen git dedm öyle şey olurmu ben seni bırakır mıyım falan dedi o zaman annenler gitsin biz eve gidelim bende bikaç saat yatayım akşam da gidelim tamam dedm kardeşim de geldi. 3 saat durduk evde gelen giden olmadı biz çıktık görümcem gelmiş galiba. Neyse annemlere gittik bu aradı sıçtı sıvadı kv. Bi daha da gelmicem bilmem ne diye yüzüne kapattı kadın üzüldü bütün akşam öyle durdu.
Sonra bende gördüğünüz gibi faceye fotoları koydum mu bi güzel :) tabi bunlar bakmışlar. Biz bide ertesi gün ablama gittik ordada foto çekip ekledim. Amanııın bu çarşamba günü sabahın köründe dayandı mı kapımıza direkt bana gelmiş ama. Bende banyoda çıkıyodum üzerimde havlu var çıkamadım tam olarak kv de çıkma sen dedi zaten.
Neyse bu önce botlarımı ver diye bağırdı kv me. Sonra düşmanın değilim ben senin dedi sonra abooo bir başladı bu 'o bacaksız gelinine söylee' diye ne yapmışsam artk. Bizi varya rezil rüya etti apartmana nası bağırıyo bana suuuus sus diyom sana konuşma konuşmaaaaa diye. Şoka uğradım. Ama üstüme gelmeye çalışıyo kv tuttu sonra demesin mi biz gelmeyelim diye annemi gezmeye götürdün demiii sonra dedm anne kapat kapıyı oda dedi sen kimi kimin evinden kovuyonsalağa bak orası sanki onun evi
moralim bozuk akşam yok yerden eşime kızdım sonra o gönlümü almaya çalıştıda konuşamadık yemekten sonra namaza gitti ordanda işe gitti şimdide sabahtan beri arıyo açmıyorum yaa son aylarda iyice kafayı yedim haftada bi sorun çıkıyo artık nereye sarıcamı şaşırdım stresi siniri nerden çıkarıcamı bilemez oldumHayirli sabahlar can parçaları nasilsiniz gunaydinlar hayirli hafta sonu olsun hepimiz için :)
canım aynı sıkıntıları bende yaşıyorum eşime sarıyodum ama insan kendini dinleyince üzülüyor sonra ama adamlar bizden daha sabırlı oluyorlarmoralim bozuk akşam yok yerden eşime kızdım sonra o gönlümü almaya çalıştıda konuşamadık yemekten sonra namaza gitti ordanda işe gitti şimdide sabahtan beri arıyo açmıyorum yaa son aylarda iyice kafayı yedim haftada bi sorun çıkıyo artık nereye sarıcamı şaşırdım stresi siniri nerden çıkarıcamı bilemez oldum
bnd sonra üzülüyorum ama yine oluyo yine oluyo o kadar bunaldım ki son zamanlarda zaten bi sürü şey yaşadık bide bu derdimiz bitmiyoki yoruldum artık nerden çıkarıcamı bilmiyorumcanım aynı sıkıntıları bende yaşıyorum eşime sarıyodum ama insan kendini dinleyince üzülüyor sonra ama adamlar bizden daha sabırlı oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?