Gebe kalamayanlar buraya.....

Adamdan ne istiyorsun kiz sen.

eeee bzmki olsa kızından yana olurdu heea kaynan yanında olmuş ya boşverrr takma

Evet canm onu bende bi düşündüm şöyle annemë de dedim hatta oda dedi kadın da biliyo işte kimin haklı kimin haksız olduğunu :) yani ama öyle değil mi vicdan sahibi herkes doğruyu konuşur. Ben onunla ne telefonda konuştum ne yüzyüze geldim ne bu konu konuşuldu hiçbişey yokken nası benm kapıma dayanır bu şekilde? Neye bu öfke yani onu anlamadım ben

bide annesi olcak yarabbim o yüzden diyorlar ya hayırlı evlat diye sen şimdi kayınvalıdene isteyerek severek bakıyorsun ya allahta senin gönlüne göre verir gelinin olur inşallah aynı muameleyi sende görürsün inşallahhh canım

kızlar nasılsınız iyi hafta sonu diliyorum herkese benim biraz moralim bozuk gibi 2 3 gündür sanki bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum yada bana mı öyle geliyor? doktor randevuma 2 haftam var daha inşallah bişey yoktur 2 gün öncesi çok gezdik eşimle dünde temizlik yaptım ondan mı sureklı kendım hareket ettim ondan mı hissetmedim ki acaba diyorum annemede söyledim oda daha kücük bide sürekli ayaktaymışın ondandır dedi bide size yazayım dedim

Cok hareket etmissindir yorulmustur Yumurcak :) persembe günü yürüyüsten döndüm duş aldim toz aldim evi supurdum kiprasmiyo tospa esimin de ertesi gün teftis var birsey diyemiyorum geldi agladim aglayacam ama gözünün icine bakıyorum kek yedim tatli birseyler ictim yok. Aldim telefonu taktim kulaklığı ayadim karnima tekmeledi ama kafayi yedim ciddi ciddi. Bazen sirti karnina denk geliyormuş tekmeleri boşluğa atiyormus bilgin olsun

Cok hareket etmissindir yorulmustur Yumurcak :) persembe günü yürüyüsten döndüm duş aldim toz aldim evi supurdum kiprasmiyo tospa esimin de ertesi gün teftis var birsey diyemiyorum geldi agladim aglayacam ama gözünün icine bakıyorum kek yedim tatli birseyler ictim yok. Aldim telefonu taktim kulaklığı ayadim karnima tekmeledi ama kafayi yedim ciddi ciddi. Bazen sirti karnina denk geliyormuş tekmeleri boşluğa atiyormus bilgin olsun

bende çok korktum canım hususi oturup ara ara dün acaba hareket eder mi diye bekledim ama yok şimdi bende ağlıcam valla şimdiden alıştım ben ona demekki daha büyük tekmeler atcağı zaman kendini hissettirmese kafayı yerim onu anladım

Tek belirdi bagirsak faliyetinin durmasiydi :) kanda gebeliği öğrendiğim gece veya sonraki gece göğüs hassasiyeti olmustu. Teee kalp atisina yakin mide bulantisi baslamisti baya da sürdü 4 ay bitti geçti
Himmm .benim hastalık belirtim var ama goguslerim agriyor ..19 unda olmam lazm bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…