- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.881
bugüne kadar hiç gecikmen oluyomuydu kanda çıkmadıysa yoktur yaakızlar kan tahlili yaptırdım yok görünüyor ama ben hasta olmadım sadece 2 gün kahverenkli akıntım oldu acaba yeni olduğu için mi belli değildi kafam çok karışık ya dk. folic kullan ded bide üfffffffff
Adamdan ne istiyorsun kiz sen.moralim bozuk akşam yok yerden eşime kızdım sonra o gönlümü almaya çalıştıda konuşamadık yemekten sonra namaza gitti ordanda işe gitti şimdide sabahtan beri arıyo açmıyorum yaa son aylarda iyice kafayı yedim haftada bi sorun çıkıyo artık nereye sarıcamı şaşırdım stresi siniri nerden çıkarıcamı bilemez oldum
eeee bzmki olsa kızından yana olurdu heea kaynan yanında olmuş ya boşverrr takma
Çirkef ki ne çirkef salak ne arıyo ne soruyo Siz napıyonuz ne yiyonuz ne içiyonuz bu kadın nası banyo yapıyo pansumana nası gidiyoruz diye 1 kere aramadı başını bile ben yıkadım kayınvalidemin. Ki bu zamana kadar ne hasta baktım ne hastanede kaldım ben 25 yaşına yeni girdim kendisi 48 yaşında ama ben onlardan daha saygın bi insanım ve ailem de. Ben sahiplenince anası kıymete binmiş :) ağzımla bile değil başka tarafımla gülüyorum
Ekmk kokuo burnma canm ögrym resmn esime kestrtm ekmegi önceki hamileligmdede dokunuodu yogurt anca yiyeblrm :/
Inşallah olmazsin da gerek kalmaz gebelik testine cok guvenme ben takipte oldugum ve kanda baktirdigim halde cikmadi düşünZeynep kamilden ayin 20sine randevu aldim ilk dogumumu yaptigim doktor orda 19 mayista hasta olursam 2.günü olacak
Inşallah canim ama umidim yokInşallah olmazsin da gerek kalmaz gebelik testine cok guvenme ben takipte oldugum ve kanda baktirdigim halde cikmadi düşün
Cok hareket etmissindir yorulmustur Yumurcak :) persembe günü yürüyüsten döndüm duş aldim toz aldim evi supurdum kiprasmiyo tospa esimin de ertesi gün teftis var birsey diyemiyorum geldi agladim aglayacam ama gözünün icine bakıyorum kek yedim tatli birseyler ictim yok. Aldim telefonu taktim kulaklığı ayadim karnima tekmeledikızlar nasılsınız iyi hafta sonu diliyorum herkese benim biraz moralim bozuk gibi 2 3 gündür sanki bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum yada bana mı öyle geliyor?doktor randevuma 2 haftam var daha inşallah bişey yoktur 2 gün öncesi çok gezdik eşimle dünde temizlik yaptım ondan mı sureklı kendım hareket ettim ondan mı hissetmedim ki acaba diyorum annemede söyledim oda daha kücük bide sürekli ayaktaymışın ondandır dedi bide size yazayım dedim
Cok hareket etmissindir yorulmustur Yumurcak :) persembe günü yürüyüsten döndüm duş aldim toz aldim evi supurdum kiprasmiyo tospa esimin de ertesi gün teftis var birsey diyemiyorum geldi agladim aglayacam ama gözünün icine bakıyorum kek yedim tatli birseyler ictim yok. Aldim telefonu taktim kulaklığı ayadim karnima tekmeledikızlar nasılsınız iyi hafta sonu diliyorum herkese benim biraz moralim bozuk gibi 2 3 gündür sanki bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum yada bana mı öyle geliyor?doktor randevuma 2 haftam var daha inşallah bişey yoktur 2 gün öncesi çok gezdik eşimle dünde temizlik yaptım ondan mı sureklı kendım hareket ettim ondan mı hissetmedim ki acaba diyorum annemede söyledim oda daha kücük bide sürekli ayaktaymışın ondandır dedi bide size yazayım dedim
Benim de yoktu kanda negatif cikti düşün utangaç çocuğum benim :))Inşallah canim ama umidim yok
Insallah canim .herhangi belirtin oldumu canimBenim de yoktu kanda negatif cikti düşün utangaç çocuğum benim :))
Tek belirdi bagirsak faliyetinin durmasiydi :) kanda gebeliği öğrendiğim gece veya sonraki gece göğüs hassasiyeti olmustu. Teee kalp atisina yakin mide bulantisi baslamisti baya da sürdü 4 ay bitti geçtiInsallah canim .herhangi belirtin oldumu canim
Cok hareket etmissindir yorulmustur Yumurcak :) persembe günü yürüyüsten döndüm duş aldim toz aldim evi supurdum kiprasmiyo tospa esimin de ertesi gün teftis var birsey diyemiyorum geldi agladim aglayacam ama gözünün icine bakıyorum kek yedim tatli birseyler ictim yok. Aldim telefonu taktim kulaklığı ayadim karnima tekmelediama kafayi yedim ciddi ciddi. Bazen sirti karnina denk geliyormuş tekmeleri boşluğa atiyormus bilgin olsun
Himmm .benim hastalık belirtim var ama goguslerim agriyor ..19 unda olmam lazm bakalımTek belirdi bagirsak faliyetinin durmasiydi :) kanda gebeliği öğrendiğim gece veya sonraki gece göğüs hassasiyeti olmustu. Teee kalp atisina yakin mide bulantisi baslamisti baya da sürdü 4 ay bitti geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?