- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.901
Kuzum sen yoruldugunda o da yoruluyor da ondan düşün sen korkup ayagini kaldirsan o da kaldirirmis (duygulandim) dinlen bugün ki o da dinlensin sirt üstü uzan ayaklarini uzat.bende çok korktum canım hususi oturup ara ara dün acaba hareket eder mi diye bekledim ama yok şimdi bende ağlıcam valla şimdiden alıştım ben ona demekki daha büyük tekmeler atcağı zaman kendini hissettirmese kafayı yerim onu anladım
Belirtiler benziyor birbirine ya o yuzden belli olmuyor kiHimmm .benim hastalık belirtim var ama goguslerim agriyor ..19 unda olmam lazm bakalım
Ozaman insallah diyip bekliyorum ayin 19Belirtiler benziyor birbirine ya o yuzden belli olmuyor ki
Kuzum sen yoruldugunda o da yoruluyor da ondan düşün sen korkup ayagini kaldirsan o da kaldirirmis (duygulandim) dinlen bugün ki o da dinlensin sirt üstü uzan ayaklarini uzat.
bide annesi olcak yarabbim o yüzden diyorlar ya hayırlı evlat diye sen şimdi kayınvalıdene isteyerek severek bakıyorsun ya allahta senin gönlüne göre verir gelinin olur inşallah aynı muameleyi sende görürsün inşallahhh canım
Canm benm amin allah razı olsun çok sağol. Vala ben herkese de diyorum kv olduğu için değil ben onu insan olarak çok seviyorum severek yapıyorum herşeyi. Ben o hastanede yatarken uykulu uykulu gidiyo olsam dahi kapıdan içeri girerken günaydııııın odanızın neşesi geldiiiii diyodum kendini eksik hissetmesin severek isteyerek geldiğimi bilsin diye. Hastanede anamın babamın ayağını öpcekti nerdeyse. 1 kez allah razı olsun deyince bitane daha çıkıyodu ağzından. Demek hepsi gösterişmiş karaktersiz. Yaşından başından da utanmıyo işte yüzsüz 2 gün sonra gelir ama yine evime hiçbişey olmamış gibi :)
Canlarim napiyosunuz :)
iyim canım sen nasılsın ?
İyiyim canım hastanede sira bekliyorum. Ufaklik meraklandirmis seni :)
İyiyim canım hastanede sira bekliyorum. Ufaklik meraklandirmis seni :)
Ayyy cok heyecanliii...kuzum insallah icini ferahlatan bi sonuc alirsin...guzel bi baslangicin olur insallaahhh...İnfertilife doktoruyla ön gorusmem var bugun. Korkma annesi yorulmustur tembellik yapar. Mobilden yazamiyorum takipteyim sizi :)
İnfertilife doktoruyla ön gorusmem var bugun. Korkma annesi yorulmustur tembellik yapar. Mobilden yazamiyorum takipteyim sizi :)
Eee anlat canim noldu naptin?ben geldim..
Eee anlat canim noldu naptin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?