Gebe kalamayanlar buraya.....

Kuzum sen yoruldugunda o da yoruluyor da ondan düşün sen korkup ayagini kaldirsan o da kaldirirmis (duygulandim) dinlen bugün ki o da dinlensin sirt üstü uzan ayaklarini uzat.

Canm benm amin allah razı olsun çok sağol. Vala ben herkese de diyorum kv olduğu için değil ben onu insan olarak çok seviyorum severek yapıyorum herşeyi. Ben o hastanede yatarken uykulu uykulu gidiyo olsam dahi kapıdan içeri girerken günaydııııın odanızın neşesi geldiiiii diyodum kendini eksik hissetmesin severek isteyerek geldiğimi bilsin diye. Hastanede anamın babamın ayağını öpcekti nerdeyse. 1 kez allah razı olsun deyince bitane daha çıkıyodu ağzından. Demek hepsi gösterişmiş karaktersiz. Yaşından başından da utanmıyo işte yüzsüz 2 gün sonra gelir ama yine evime hiçbişey olmamış gibi :)

boşver canım sen insanlığını yaptın bundan sonrada yapmaya devam et o hatasını anlar eninde sonunda hiç sevmiyorum böyle insanları

İnfertilife doktoruyla ön gorusmem var bugun. Korkma annesi yorulmustur tembellik yapar. Mobilden yazamiyorum takipteyim sizi :)

Eee anlat canim noldu naptin?

canım benim kendi gittiğim doktorum muazzam dediği hsg muazzam da değilmiş. hsg ye baktı bu rahimle hamile kalırsın ama 5 6 ayı göremezsin rahimde bebeğe yer yok dedi.. adet düzenimi sordu bende klomen tedavisi sonrası bozulduğunu söyledim. vajinal ultrasonla muayene etti yumurta fazlalığı var dedi pko gibi. senin tedaviye ihtiyacın yok ilaç kullanma boş yere dedi.. çünkü klomen tedavisi öncesine kadar benim adetim anca 1 gün gecikirdi. sonuç olarak rahimi uygun pozisyona getirmemiz lazım dedi. sonra gebeliği bekleyip gebelik sonrası takibin olmalı dedi. değişmeyen gerçek şu ki ilk gebelikte gelişim sorunu yaşadığım için tekrarlama ihtimali var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…