Gebe kalamayanlar buraya.....

yaren92 Canım yeni doktora mı başladın?
Hayırlı olsun..
Bende de pko var..
İnşallah şifa olur..

ayrıca rahimi nasıl düzelteceğini. o şekilde olan başka hastasının rahim filmini gösterdi düzeltildiğinde nasıl olduğunu.. hsg bakıldığında sorun yokmuş gibi ben kendi doktorum sorun yok dedi dedim o da her doktor rahim filmini iyi yorumlayamaz dedi. olması gereken fotoğrafları falan gösterdi.

yaren92 Canım yeni doktora mı başladın?
Hayırlı olsun..
Bende de pko var..
İnşallah şifa olur..

evet canım daha ilk kez bugun gittim giden hastaları çok memnundu bende bir gideyim dedim. bende pko yoktu canım hatta doktor pko da tam pko demedi. benim adet düzenim 30 gündü gecikmem olmazdı ama klomen sonrası yumurtalarım fazlalaşmış. zaten o yuzden 3 4 aydır adetim 10 günden fazla gecikir oldu

Çok özel olmazsa canım gittiğin doktorun adı ne?

bende değiştircem de ara vermiştim doktorlara.
Araştırma yapıyorum
Benim en başından beri pko teşhisi konuldu
evlendikten sonra çıktı bende de.
inci şeklinde küçük küçük kistler oluyor.
geç adet, en belirgin özelliklerinden biri.

canım benim gittiğim doktor tüp bebek doktoru. madipol mega hastanesinde Mustafa Acet .. bende değiştirdim şimdi iyi ki diyorum

canım benim gittiğim doktor tüp bebek doktoru. madipol mega hastanesinde Mustafa Acet .. bende değiştirdim şimdi iyi ki diyorum

Hıı duymuştum bu ismi.. İnşallah şifa olur canım.. Ne kadar süredir düşünüyosun anne olmayı?

Hıı duymuştum bu ismi.. İnşallah şifa olur canım.. Ne kadar süredir düşünüyosun anne olmayı?

ağustosta evleneli 3 sene olacak. ilk 5 6 düşünmedik korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra temmuzda hamile kaldım . 16 haftalıkken gelişim sorunu nedeniyle ekimde gebeliğim sonlandı. 4 ay korunduk korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra temmuzda kimyasal gebelik yaşadım.. aralıkta da şüpheli kimyasalım var net değil o da.. sen ?

Canım üzüldüm kayıpların için.. Allah şifa versin.. Benim hiç gebeliğim oluşmadı, yumurtalıklar 13 cm den ileriye gitmiyor. Günde 4 kez klomen kullandım fayda etmedi, çok inatçıymış yumurtalıklarım. Doktor öyle söyledi. Benim de eylül de 3 sene olacak canım..

incir kürü falan denedin mi canım takviye olarak. iğnesi de var bildiğim kadarıyla doktorun ne diyor yani deneye deneye sonuç alabilecek misiniz mi.. ben farkettim ki beniim gitmem gereken kadın doğumcu değilmiş ben 1 senedir gidiyorum kendi isteğimle vitamin değerlerime baktırdım onlarda düşük çıktı. ayrıca pkolular için d vitamini de iyiymiş

insallah hersey yolunda gider canim sabrinla bebisine kavusacaksın

Allah allah o niye anlamamis ki ya?artik doktorun dedigine de inanamicaksak?neyse canim peki nasil duzelticek rahim problemini?insallah senin icin hayirli bi doktor olur tedavisiyle daha fazlasiyla...iyiki gitmissin icin biraz olsun ferahlamistir...Allah yardimcin olsun canom...

Kendini de olumsuz biseye alistirma tekrarlama ihtimali falan diye...sogan suyu ic sende canim...madem pko tarzi bisey gordu?simdi ben kendi doktorumdan da suphelendim...sana sislideki doktor iyi dedi dimi bana hem ordaki hrmdr bu gittigim doktor iyi dedi bu da infertiite doktoru...off ya banmde kafam karsti simdi???

Görünüş normal ama bebek için kucukmus . nasil olması gerektiğini falan gösterdi bende dedim gittiğim doktor bana normal dedi dedim o da her doktor iyi yorumlayamaz dedi. 25 30 dakika sürecek dedi . yapacagi operasyonun adini unuttum . ama ultrasonla falan iyice inceledi . bakalım adetim gelince randevu alacağım .. Dediğim herşeyi not aldı önceki testlerimin falan fotokopi sini aldı. Gitmeyi dusunursen sana da tavsiye ederim canım ücretsiz görüştüm muayene de etti

Canim erkek ama esim erkek doktor istemiyo ki?

Bana orada ki görevliler cektiydi hsg sonuç iyi dediler doktor yoktu. Kendi doktorum muazzam dediydi.. Ayrıca rahimde ki bu sekil dış gebeliğe de neden olabilir dedi. Soganim yok şuan ama pazar günü alıp yapacağım.. Keşke kullanmasaydim klomeni falan.bu aksam esimle konuştuk ona anlattım hamile kalsaydin nolacakti dedi bende doktor erken doğum olurdu dedi dedim. Sarıldı inşallah dediğimize simdi iyi ki olmamış diyoruz .

Bi daha ne zaman gidiceksin canim?ben sana fotoyu gostersem tek tek cekip gondersem bi konusurmusun nasil diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…