Gebe kalamayanlar buraya.....

Bi daha ne zaman gidiceksin canim?ben sana fotoyu gostersem tek tek cekip gondersem bi konusurmusun nasil diye?

Adet oldugumda randevu alacağım adet sonrası gideceğim ama konuşabilir miyim bilmiyorum. Çünkü operasyona alacakları için beni hemşireleri hazırlar anestezili olacağı için. Sen gönder gorusebilirsem göstermeyi denerim . çünkü bugün dikkat ettim hastalar odaya girmeden hemsireler başka odada hastayı hazırlıyor

yaren92 Soğan kürü yaptım ama inciri bu ay denicem regli bekliyorum.. Evet işte benim sıkıntım da sanırım bu kendime özel olacak doktoru bulamadım çok doktor değiştirdim bu yüzden.. Bi türlü ısınamadım aynı enerjide değildik. Evet yumurta geliştirici iğneler var ama o zaman gittiğim doktor önce rahim filmi dedi, tüpler tıkalıysa boşa kürek çekmeyelim dedi.. Hormonlarda sıkıntı yok kan verdim hepsine bakıldı. Şu son dönem de kansızlık var hap kullanıyorum her sabah d vitamini duymamıştım canım şimdi senden duydum..

hale8305 Ben varım, hayırlı geceler..

Insallah oyledir benim icime suphe dustu cunku echomardaki de gittigim tup bebek doktoru da ayni seyi soyledi...

Simdi hani benim hsg üst kısma aşağıya baskın ya üstünü senin ki gibi yapacak kenarları da ki içe oyuntu dışa genişletecek ya o gösterirken çizdi . fotoğraf düzenlemede yapamadim yoksa cizecektim bende öyle yukleyecektim

D vitamini burada bi arkadaş dedi baktir diye bende baktirdim düşük çıktı sonra internette okudum bende. Bende ilk gebeligimde çok doktora gittim kurtajimi yapan doktora devam ettim ama benim gitmem gereken o değilmiş anladım . hsg normal dedi bana ama bugün doktor öyle demedi. O yüzden içine sinen bir doktor bul onunla devam et derim ben

Anladim canim bilmiyorum suphem oldu bisey varda gozden kacti diye ben bunu bi dahaki gidisimde tekrar yorumlatayim...

yaren92
Canım operasyon mu olucaksın? Geçmiş olsun şimdiden..

Anladim canim bilmiyorum suphem oldu bisey varda gozden kacti diye ben bunu bi dahaki gidisimde tekrar yorumlatayim...

Seni şüpheye düşürmek istemezdim canım. Bazen bilmemek daha iyi diyorum ama bazense yaniliyorum doktor öyle deyince ben şok oldum . Rabbim dualarimi kabul ediyormuş aslında ben hayırlı sağlıklı diye dua ediyordum tekrar evlat acisi yaşatma diye belki hamile kalsaydım allah göstermesin daha kotu olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…