- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.941
Bi daha ne zaman gidiceksin canim?ben sana fotoyu gostersem tek tek cekip gondersem bi konusurmusun nasil diye?
Insallah oyledir benim icime suphe dustu cunku echomardaki de gittigim tup bebek doktoru da ayni seyi soyledi...Normal görünüyor ama tabi uzman bi göz değilim
Insallah oyledir benim icime suphe dustu cunku echomardaki de gittigim tup bebek doktoru da ayni seyi soyledi...
Ben unuturum önce ekle yeniye sonra sileyim benKızlar facede bende ekli olanlar arkadaşlıktan çıkarır mısınız yeni kendime ait olana eklicem sizi
yaren92 Soğan kürü yaptım ama inciri bu ay denicem regli bekliyorum.. Evet işte benim sıkıntım da sanırım bu kendime özel olacak doktoru bulamadım çok doktor değiştirdim bu yüzden.. Bi türlü ısınamadım aynı enerjide değildik. Evet yumurta geliştirici iğneler var ama o zaman gittiğim doktor önce rahim filmi dedi, tüpler tıkalıysa boşa kürek çekmeyelim dedi.. Hormonlarda sıkıntı yok kan verdim hepsine bakıldı. Şu son dönem de kansızlık var hap kullanıyorum her sabah d vitamini duymamıştım canım şimdi senden duydum..
hale8305 Ben varım, hayırlı geceler..
Anladim canim bilmiyorum suphem oldu bisey varda gozden kacti diye ben bunu bi dahaki gidisimde tekrar yorumlatayim...Simdi hani benim hsg üst kısma aşağıya baskın ya üstünü senin ki gibi yapacak kenarları da ki içe oyuntu dışa genişletecek ya o gösterirken çizdi . fotoğraf düzenlemede yapamadim yoksa cizecektim bende öyle yukleyecektim
Ben unuturum önce ekle yeniye sonra sileyim ben
Anladim canim bilmiyorum suphem oldu bisey varda gozden kacti diye ben bunu bi dahaki gidisimde tekrar yorumlatayim...
insallah hersey yolunda gider canim sabrinla bebisine kavusacaksın
Ben unuturum önce ekle yeniye sonra sileyim ben
Operasyonda adini unuttum
Tuba senin rahim yolumu kisa yoksa cekimdenmi oyle
Adı önemli değil de canım inşallah ŞİFA OLUR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?