- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.961
Bilmiyorum ki abla?olan film bu doktor rahmin iyi tuplerin acik dedi...tup bebek doktoru hem...Tuba senin rahim yolumu kisa yoksa cekimdenmi oyle
Tabii ki de soyliceksin kuzum buradan ogreniyoruz...Rabbim saglikla versin insallah...dualarimiz kabul olsun...Seni şüpheye düşürmek istemezdim canım. Bazen bilmemek daha iyi diyorum ama bazense yaniliyorum doktor öyle deyince ben şok oldum . Rabbim dualarimi kabul ediyormuş aslında ben hayırlı sağlıklı diye dua ediyordum tekrar evlat acisi yaşatma diye belki hamile kalsaydım allah göstermesin daha kotu olacaktı
Ilaci vermeden onceki hali olabilir...bugun noldu biliyomusun sabah cok az geliyodu adet afedersin camur gibi..benim oyle olunca genellikle biter...bugun 5.gunum 7 gun suruyo sonra oglen bi baktim tekrar kanama sekline donmus...acaba yumrtam oldu da o mu catladi korkuyorum ilacla buyutmeye calisiyorum zaten...Tuba senin rahim yolumu kisa yoksa cekimdenmi oyle
Tabii ki de soyliceksin kuzum buradan ogreniyoruz...Rabbim saglikla versin insallah...dualarimiz kabul olsun...
Insallah canom...yani tek sorunun bu muymus?daha dogrusu bu gebe kalmaya engelmi yani?Amin canım inşallah . bakalım adetim gelsin şu operasyonu da bi olayım hayirlisiyla doktor tedaviye ihtiyacın yok dedi. Sonra inşallah hayirlisiyla gelir yavrum .
Tabii ki de soyliceksin kuzum buradan ogreniyoruz...Rabbim saglikla versin insallah...dualarimiz kabul olsun...
Sogan kuru adet gelmesi icin degil ki ?yani ben boyle bi yonunu bilmiyorum 15gun iciyosun o da pko icin?kızlarrr nabıyonuz ne dıcem sıze yaaa bu soğan kürünü 18gundur içiom tık yok ya adetımı gtırmek ıcın ıcıom böle olan warmı benım gıbı ya kafayı yıcemm
Bugün adetinin kacinci günü.5.gün dediğin adetinmi yoksa ilaç mi 5 gün olduIlaci vermeden onceki hali olabilir...bugun noldu biliyomusun sabah cok az geliyodu adet afedersin camur gibi..benim oyle olunca genellikle biter...bugun 5.gunum 7 gun suruyo sonra oglen bi baktim tekrar kanama sekline donmus...acaba yumrtam oldu da o mu catladi korkuyorum ilacla buyutmeye calisiyorum zaten...
Yok kiiiiizz kesinlikle kabul etmiyo karindan usg ye bile izin vermiyo!...Ayrıca canım bi de ne dicem esinle bi konuş istersen doktor erkek vajinal muayene yaptı ama asistanı hazirlanmama yardim etti doktor ultrasonu şey yaparken bakmadı bile yani bisi görmedi. Örtü kapalıydı zaten . benimde ilk gebelikte eşim erkek doktor olmaz diyordu ama simdi iyisi olsun diyor cakall
Adetin 5.gunu ilacin 3.gunu ablaBugün adetinin kacinci günü.5.gün dediğin adetinmi yoksa ilaç mi 5 gün oldu
Insallah canom...yani tek sorunun bu muymus?daha dogrusu bu gebe kalmaya engelmi yani?
Yok kiiiiizz kesinlikle kabul etmiyo karindan usg ye bile izin vermiyo!...
Bugün adetinin kacinci günü.5.gün dediğin adetinmi yoksa ilaç mi 5 gün oldu
Ah canim ya insallah gerek kalmaz ha bire ilac iciyoruz dayiyolar hormonlari bize...bu siralar o kadar kasrskki durumum ev esim...bi de bu eklenirse moralim daha da bozuk olacak...offf yaaDoktor bu rahim gebe kalmana engel değil dedi ama gebeliğin devamına engel. TSH ilacını folbiolu kullanmaya devam edeceğim. TSH 2,5ten aşağıda olacak dedi. Operasyondan sonra da gebeliği bekleyeceğiz dedi. Esinde sorun yoksa kesinlikle ilaç kullanma dedi .
Hemde nasil gidiyorum doktora erkek mi kadin mi diyo kadin diyorum o zaman rahatliyoOo zormus senin isin
Ah canim ya insallah gerek kalmaz ha bire ilac iciyoruz dayiyolar hormonlari bize...bu siralar o kadar kasrskki durumum ev esim...bi de bu eklenirse moralim daha da bozuk olacak...offf yaa
Hemde nasil gidiyorum doktora erkek mi kadin mi diyo kadin diyorum o zaman rahatliyo
yaren92 Canim ücret almadiysa çok sevindim benim gittiğim yerde on görüşme ücretsiz deyip sonra ücret aldilar.simdi doktora gelince kanimca iyi bir doktora benziyor.rahimde bebegin yerleşimi ve gelişimi için iyi tetkik lazim tabiki.benim tupumu alan hastane sol tupum alindi diye rapora yazmis.hsg çeken doktor hayir sağ tüpün yok dedi düşün yani :) doktor var doktor var :) operasyonunu ol bence .operasyon için ne kadar tutar dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?