Gebe kalamayanlar buraya.....

Tabii ki de soyliceksin kuzum buradan ogreniyoruz...Rabbim saglikla versin insallah...dualarimiz kabul olsun...

Tuba senin rahim yolumu kisa yoksa cekimdenmi oyle
Ilaci vermeden onceki hali olabilir...bugun noldu biliyomusun sabah cok az geliyodu adet afedersin camur gibi..benim oyle olunca genellikle biter...bugun 5.gunum 7 gun suruyo sonra oglen bi baktim tekrar kanama sekline donmus...acaba yumrtam oldu da o mu catladi korkuyorum ilacla buyutmeye calisiyorum zaten...

kızlarrr nabıyonuz ne dıcem sıze yaaa bu soğan kürünü 18gundur içiom tık yok ya adetımı gtırmek ıcın ıcıom böle olan warmı benım gıbı ya kafayı yıcemm

Amin canım inşallah . bakalım adetim gelsin şu operasyonu da bi olayım hayirlisiyla doktor tedaviye ihtiyacın yok dedi. Sonra inşallah hayirlisiyla gelir yavrum .
Insallah canom...yani tek sorunun bu muymus?daha dogrusu bu gebe kalmaya engelmi yani?

Tabii ki de soyliceksin kuzum buradan ogreniyoruz...Rabbim saglikla versin insallah...dualarimiz kabul olsun...

Ayrıca canım bi de ne dicem esinle bi konuş istersen doktor erkek vajinal muayene yaptı ama asistanı hazirlanmama yardim etti doktor ultrasonu şey yaparken bakmadı bile yani bisi görmedi. Örtü kapalıydı zaten . benimde ilk gebelikte eşim erkek doktor olmaz diyordu ama simdi iyisi olsun diyor cakall

kızlarrr nabıyonuz ne dıcem sıze yaaa bu soğan kürünü 18gundur içiom tık yok ya adetımı gtırmek ıcın ıcıom böle olan warmı benım gıbı ya kafayı yıcemm
Sogan kuru adet gelmesi icin degil ki ?yani ben boyle bi yonunu bilmiyorum 15gun iciyosun o da pko icin?

Bugün adetinin kacinci günü.5.gün dediğin adetinmi yoksa ilaç mi 5 gün oldu

Yok kiiiiizz kesinlikle kabul etmiyo karindan usg ye bile izin vermiyo!...

Insallah canom...yani tek sorunun bu muymus?daha dogrusu bu gebe kalmaya engelmi yani?

Doktor bu rahim gebe kalmana engel değil dedi ama gebeliğin devamına engel. TSH ilacını folbiolu kullanmaya devam edeceğim. TSH 2,5ten aşağıda olacak dedi. Operasyondan sonra da gebeliği bekleyeceğiz dedi. Esinde sorun yoksa kesinlikle ilaç kullanma dedi .

Ah canim ya insallah gerek kalmaz ha bire ilac iciyoruz dayiyolar hormonlari bize...bu siralar o kadar kasrskki durumum ev esim...bi de bu eklenirse moralim daha da bozuk olacak...offf yaa

Ah canim ya insallah gerek kalmaz ha bire ilac iciyoruz dayiyolar hormonlari bize...bu siralar o kadar kasrskki durumum ev esim...bi de bu eklenirse moralim daha da bozuk olacak...offf yaa

Canım dediği gibi normaldir belki de kafa takma ona. Doktora güvenmek tedaviyi kolaylaştırıyor aslında. Ben doktorla da konuştum yaklaşık 12 senedir adet görüyorum sadece bekarken 1 kere oldu gecikmem. Ne zaman bu ilaçları kullandım herşey bozuldu doktor yumurta fazlaligi var dedi

yaren92 Canim ücret almadiysa çok sevindim benim gittiğim yerde on görüşme ücretsiz deyip sonra ücret aldilar.simdi doktora gelince kanimca iyi bir doktora benziyor.rahimde bebegin yerleşimi ve gelişimi için iyi tetkik lazim tabiki.benim tupumu alan hastane sol tupum alindi diye rapora yazmis.hsg çeken doktor hayir sağ tüpün yok dedi düşün yani :) doktor var doktor var :) operasyonunu ol bence .operasyon için ne kadar tutar dediler

Zorla cevap yazdirdim kendime ayy ben o kadar para verdim hic bu kadar ayrıntılı izlenmedim parasız daha iyiymis bu is abla muhasebeye gittim 2800 dedi bende tamam dedim çıktım ama bana tavsiye eden arkadaş keşke pazarlık yapsaydin 400 500 indirim oluyor dedi. Gidince tekrar konuşacağız indirim yaptırmaya çalışacağız .. Ayrıca doktor bu rahim seklinde dış gebeliğe yatkınlık olur dedi daha bi sürü şey dedi de ben unuttum rahimde sorun var deyince ne diyor bu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…