- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.981
Sogan kuru adet gelmesi icin degil ki ?yani ben boyle bi yonunu bilmiyorum 15gun iciyosun o da pko icin?
Adetin 5.gunu ilacin 3.gunu abla
Iyide ben napim simdi zor duruma kalinca naoicak dur reis sen dogurtamazsin kadin doktor gelsin mi dicek!...hay yahuuukıskanır
Ama sogan pko icin 15gundr ve biter daha devam etme bence...bi doktora git gecikmen icin...bnde pkoluyum zaten ya canım..ilaçsız ader göremeyen pko hemde
Yumurtan yok dedi abla hatta benim agrim oluyo yumurtam buyuyo galiba dedim hayir adetin yaklasti o sebepledir yumurtan yok dedi...
- Son kontrolde ilaca başlamadan önce yumurta gordumu. Bence yumurta catlamis olamaz.hadi bazen sende hazirda yumurta oluyor da neden çamur gibi kan gibi gelsin yumurta catladiginda.bence ilacin sayesinde duvarida temizliyordur.benim hala akinti yerine sarimsi kahve telvesi gibi geliyor arada
Ama sogan pko icin 15gundr ve biter daha devam etme bence...bi doktora git gecikmen icin...
Iyide ben napim simdi zor duruma kalinca naoicak dur reis sen dogurtamazsin kadin doktor gelsin mi dicek!...hay yahuuu
Bakalim abla cumaya belli olcak yumrta takibi icin gidicem...
- Son kontrolde ilaca başlamadan önce yumurta gordumu. Bence yumurta catlamis olamaz.hadi bazen sende hazirda yumurta oluyor da neden çamur gibi kan gibi gelsin yumurta catladiginda.bence ilacin sayesinde duvarida temizliyordur.benim hala akinti yerine sarimsi kahve telvesi gibi geliyor arada
Ben saracogluna gore yapiyorum o da 15 gunden fazla yapmayin diyoama marankı 21gun bedeb döngüsü dıyorrr
Heee beklerim orda veririm kucagina ya da tutarim dogurmam!...Dimi öyle bi durum var doğuma kimin gireceği belli olmuyor artik kuzu kuzu bekler doğumhanenin önünde
Ben saracogluna gore yapiyorum o da 15 gunden fazla yapmayin diyo
Heee beklerim orda veririm kucagina ya da tutarim dogurmam!...
Diyoki bana yengesi ebe hemsire bi de kadin ayarlicakmis doktor evde dogum olcak diyo ahahaha tabeeeeSen tutma Esin ben dogurturum der
Bana kalirsa birak derim devam etme...doktora git adet olmadim diye...ama zararlı bısı dıılkı cnm bitkı yani18gndur tık yok dusun yaniiii
Zorla değil kiz esinle arada konuşuyodum :)Zorla cevap yazdirdim kendimeayy ben o kadar para verdim hic bu kadar ayrıntılı izlenmedim parasız daha iyiymis bu is abla muhasebeye gittim 2800 dedi bende tamam dedim çıktım ama bana tavsiye eden arkadaş keşke pazarlık yapsaydin 400 500 indirim oluyor dedi. Gidince tekrar konuşacağız indirim yaptırmaya çalışacağız .. Ayrıca doktor bu rahim seklinde dış gebeliğe yatkınlık olur dedi daha bi sürü şey dedi de ben unuttum rahimde sorun var deyince ne diyor bu dedim
Diyoki bana yengesi ebe hemsire bi de kadin ayarlicakmis doktor evde dogum olcak diyo ahahaha tabeeee
Canim korkuyorum ya tam adet bitmisken tekrar basladi nerdeyse agrim yok sadece kanamaSen tutma Esin ben dogurturum der
Yok banyoyu hazirlicam suda dogumu kuvette yapacammm modernize ettik bu isi deeve doğum servisi
Zorla değil kiz esinle arada konuşuyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?