- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.001
Benimkide Kadin olsun demişti anlamsi diş gebeligimi ne oldu patlayan tüp ve erkek doktor ameliyat etti.Allah hayirli hekimleriyle karsilastirsin cumlemiziIyide ben napim simdi zor duruma kalinca naoicak dur reis sen dogurtamazsin kadin doktor gelsin mi dicek!...hay yahuuu
O zaman sorun yok.yumurta takibine kacinci gün gideceksinYumurtan yok dedi abla hatta benim agrim oluyo yumurtam buyuyo galiba dedim hayir adetin yaklasti o sebepledir yumurtan yok dedi...
Canim korkuyorum ya tam adet bitmisken tekrar basladi nerdeyse agrim yok sadece kanama
Bana kalirsa birak derim devam etme...doktora git adet olmadim diye...
Yok banyoyu hazirlicam suda dogumu kuvette yapacammm modernize ettik bu isi de
Benimkide Kadin olsun demişti anlamsi diş gebeligimi ne oldu patlayan tüp ve erkek doktor ameliyat etti.Allah hayirli çekimleriyle karsilastirsin cumlemizi
Ami abla tabikii hayirlisi ama benimki de boyle iste hayir dedimmi zor...buyuk konusma diyorum ama dinlemiyo beni...Benimkide Kadin olsun demişti anlamsi diş gebeligimi ne oldu patlayan tüp ve erkek doktor ameliyat etti.Allah hayirli hekimleriyle karsilastirsin cumlemizi
Ben begeniyorum ve dusunuyorum ama ulkemizde biraz zor bi de mailiyeti fazla yani..Ayy ben bu su da doğumu merak edip internette izlemistim
12 13.gun dedi ama o da hafta sonuna denk geliyo bende cuma gidicem insallah yani 11.gun olur galiba arayip sorucam artik...O zaman sorun yok.yumurta takibine kacinci gün gideceksin
Korkutmak icin demedim ama ben 15 gun yapamadim bile 2 defa yaptim o da 10gun du...midemi bulandiriyo ya...adet gelmemesi icin doktora git doylrum o yuzden...ayy neden bole dedın korkuttun smdı benı bak ....
Yani kuzum fazla degil ama yime de sabahki degil bildigin kanama oluyo 3 gun adet olurum 4 ve 5gun azalir 6gun biter ama 7.gune tamamen biter...bu sefer degsk oldu biraz moralim bozuldu canimm...Canım adet derken fazla mi. Eskiden benim 3 gün yoğun olur 4 gün leklenme olurdu. Simdi 3 gün kırmızı 4 5 gün kahverengi sonra 2 gün kırmızı lekelenmem oluyor . tedavi sonrası boyle olmaya başladı.
Ami abla tabikii hayirlisi ama benimki de boyle iste hayir dedimmi zor...buyuk konusma diyorum ama dinlemiyo beni...
Korkutmak icin demedim ama ben 15 gun yapamadim bile 2 defa yaptim o da 10gun du...midemi bulandiriyo ya...adet gelmemesi icin doktora git doylrum o yuzden...
Ben begeniyorum ve dusunuyorum ama ulkemizde biraz zor bi de mailiyeti fazla yani..
Yani kuzum fazla degil ama yime de sabahki degil bildigin kanama oluyo 3 gun adet olurum 4 ve 5gun azalir 6gun biter ama 7.gune tamamen biter...bu sefer degsk oldu biraz moralim bozuldu canimm...
Ami abla tabikii hayirlisi ama benimki de boyle iste hayir dedimmi zor...buyuk konusma diyorum ama dinlemiyo beni...
Canım bir söz var ya hani bir musibet bin nasihattan iyidir diye. Bizimkiler de öyle kadın olsun dediler sonra o is öyle olmadığını anladilar. Acile gidiyorsun ya da başka bi durum oluyor o an kadın olsun deme seçeneğin bile yok.
Valla onu bilemicem canim...ben pko oldugu icin ictim 10gun sonra biraktim...sen yinede doktora git yanlis yonlendirmek istemem...canım soğan suyu adetıde sokturuyo.ben kıstlerım ıcın ıcıorum zaten
Hayir tatlim olurmu ne yanlis anlamasi...tabi ki de dogru o da erkek olmaz diyodu erkek hemsire kan alinca ters ters bakti cocuga ses de cikaramadi...ama bozuldu hem kiskaniyo hem bana tersleniyo sanki ben tuttum oraya otrttum adami.. diyom ne bu surat yok bisey diyo...ustelik adamla konusmuslugum bile yok gozunun onunde oluyo hersey...benimki boyle tip iste..Canım yorumumu okudum da yanlış anlama . okununca sanki başına gelince anlar gibi olmuş ama yanlış anlama . ben bizim için kullandım
Insallah canim yarin doktoru arayip sorucam...insallah kotu bisey demez...Bozulmasın moralin içerisi temizlenir kuzum
Amaaan hizmetini ucretini biliyonmu ki?gerci brn boyle biseyi yaptrsam kv gorumce baslar kas kaldirmaya!...Benim gittigim hastane de varmış su da doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?