Gebe kalamayanlar buraya.....

Iyide ben napim simdi zor duruma kalinca naoicak dur reis sen dogurtamazsin kadin doktor gelsin mi dicek!...hay yahuuu
Benimkide Kadin olsun demişti anlamsi diş gebeligimi ne oldu patlayan tüp ve erkek doktor ameliyat etti.Allah hayirli hekimleriyle karsilastirsin cumlemizi

Son düzenleme:
Canim korkuyorum ya tam adet bitmisken tekrar basladi nerdeyse agrim yok sadece kanama

Canım adet derken fazla mi. Eskiden benim 3 gün yoğun olur 4 gün leklenme olurdu. Simdi 3 gün kırmızı 4 5 gün kahverengi sonra 2 gün kırmızı lekelenmem oluyor . tedavi sonrası boyle olmaya başladı.

Benimkide Kadin olsun demişti anlamsi diş gebeligimi ne oldu patlayan tüp ve erkek doktor ameliyat etti.Allah hayirli çekimleriyle karsilastirsin cumlemizi

Amin abla işinden de anlayacak halden de anlayacak doktor. Benim bu zamana kadar tahlillerimi bu kadar inceleyen olmadı. Ben 1 senedir burada ki doktora gidiyorum her gidisimde hasta kağıdına not düşüyor ama adam testlerimin fotokopilerini alıp dosya yaptı. Tavsiye ederim biraz kalabalık ama olsun

Benimkide Kadin olsun demişti anlamsi diş gebeligimi ne oldu patlayan tüp ve erkek doktor ameliyat etti.Allah hayirli hekimleriyle karsilastirsin cumlemizi
Ami abla tabikii hayirlisi ama benimki de boyle iste hayir dedimmi zor...buyuk konusma diyorum ama dinlemiyo beni...

Canım adet derken fazla mi. Eskiden benim 3 gün yoğun olur 4 gün leklenme olurdu. Simdi 3 gün kırmızı 4 5 gün kahverengi sonra 2 gün kırmızı lekelenmem oluyor . tedavi sonrası boyle olmaya başladı.
Yani kuzum fazla degil ama yime de sabahki degil bildigin kanama oluyo 3 gun adet olurum 4 ve 5gun azalir 6gun biter ama 7.gune tamamen biter...bu sefer degsk oldu biraz moralim bozuldu canimm...

Ami abla tabikii hayirlisi ama benimki de boyle iste hayir dedimmi zor...buyuk konusma diyorum ama dinlemiyo beni...

Canım bir söz var ya hani bir musibet bin nasihattan iyidir diye. Bizimkiler de öyle kadın olsun dediler sonra o is öyle olmadığını anladilar. Acile gidiyorsun ya da başka bi durum oluyor o an kadın olsun deme seçeneğin bile yok.

Canım yorumumu okudum da yanlış anlama . okununca sanki başına gelince anlar gibi olmuş ama yanlış anlama . ben bizim için kullandım

Canım yorumumu okudum da yanlış anlama . okununca sanki başına gelince anlar gibi olmuş ama yanlış anlama . ben bizim için kullandım
Hayir tatlim olurmu ne yanlis anlamasi...tabi ki de dogru o da erkek olmaz diyodu erkek hemsire kan alinca ters ters bakti cocuga ses de cikaramadi...ama bozuldu hem kiskaniyo hem bana tersleniyo sanki ben tuttum oraya otrttum adami.. diyom ne bu surat yok bisey diyo...ustelik adamla konusmuslugum bile yok gozunun onunde oluyo hersey...benimki boyle tip iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…