Gebe kalamayanlar buraya.....

Insallah canim yarin doktoru arayip sorucam...insallah kotu bisey demez...

Yoktur bisi canım ilaç falan kullanıyoruz ya bünye doğal davranamiyor ne yapacağını sapitiyor
Eşine de gelince ogrenmissin huyunu idare edicen artik biraz abartmis senin ki ama napican . ama insan yaşayarak nelere alisiyor yapmam dediği neleri yapıyor. Elbet bi yerde o erkek doktor gorecek hele ki doğum zamanı

Bugun azaldi canim cok sukurr...esime gelince insallah o duruma gelmeden yuzumuz guler onun istedgi gibi olur insallah hem doktor hem dogum...

mrb kızlar sanırım çoğunuz hamişssinz allah kucağınıza almayı nasip etsn bzede nasip etsn aynı duyguları bzde 18 aydr bebek istiyrz ama maalesef pko vr ilaç tedavsnde sonç alamadk ve ara verdk tüp bbek tavsye etti doktor psikolojk olarak kndimi hazırlıyrm ne zaman hazr olurum blmem tabide bu ay adet olmadm 15 gn gecikti ama gebe değilim acaba adet olmadanda hamile kalablrmym

allah yardımcın olsun canım allah biliyo kararlıyo işte belkide düzeltilcek rahimin ondan sonra sağlıklı evlatların olcak inşallahh

Bugun azaldi canim cok sukurr...esime gelince insallah o duruma gelmeden yuzumuz guler onun istedgi gibi olur insallah hem doktor hem dogum...

Ahahah bizimki de koye goturelim tarlada dogurursun derler heralde...eski kadinlar tarlada dogurur kalkar is yapar diyolar yaa

Bak esin bu fikre sıcak bakabilir hastanede illa erkek var ama tarlada kadınlar doğurtur seni esinde bi ohhh ceker

Bak esin bu fikre sıcak bakabilir hastanede illa erkek var ama tarlada kadınlar doğurtur seni esinde bi ohhh ceker
Ahahaa tabisiiide olur der nolcak?doguma giderken neremi kapatacak acba oran gozukmesin buran gozukmesin erkek hemsire kan almasin der!...amaaaan tamamiyla kadin olan bi hastane yokmu

Ahahaa tabisiiide olur der nolcak?doguma giderken neremi kapatacak acba oran gozukmesin buran gozukmesin erkek hemsire kan almasin der!...amaaaan tamamiyla kadin olan bi hastane yokmu

Tam emin değilim ama Nisa hastanesi var orası kadın doğum sadece kadın diye biliyorum :)) kuzum ben sana şey sorcaktim pazarda kahverengi kabuklu soğan yok yeni çıkmış beyaz kabuklu soğan var olmaz dimi o

Kizlar bata son ikigun ... meraktan yaptigim test negatif carsamba zeynep kamile gideceğim ..sanirim hasta olmus olurum.osekilde muayeme olacakmi

Tam emin değilim ama Nisa hastanesi var orası kadın doğum sadece kadın diye biliyorum :)) kuzum ben sana şey sorcaktim pazarda kahverengi kabuklu soğan yok yeni çıkmış beyaz kabuklu soğan var olmaz dimi o
Cano acik kahve renkli kabuklu ici beyaz sogan olucak...ben hep oyle kullaniyodum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…