- 13 Ocak 2015
- 710
- 365
- 63
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.021
Amaaan hizmetini ucretini biliyonmu ki?gerci brn boyle biseyi yaptrsam kv gorumce baslar kas kaldirmaya!...
Hayir tatlim olurmu ne yanlis anlamasi...tabi ki de dogru o da erkek olmaz diyodu erkek hemsire kan alinca ters ters bakti cocuga ses de cikaramadi...ama bozuldu hem kiskaniyo hem bana tersleniyo sanki ben tuttum oraya otrttum adami.. diyom ne bu surat yok bisey diyo...ustelik adamla konusmuslugum bile yok gozunun onunde oluyo hersey...benimki boyle tip iste..
Insallah canim yarin doktoru arayip sorucam...insallah kotu bisey demez...
Camur gbi işte öle insanlar sıcrıolr bileşiolr bosver canım.. knsi utansınVala bana bulaşmasın da ne bok yerse yesin bundan sonra benm için öyle bi insan yok gözümde kum tanesi kadar dahi kalmadı allahın pislik kulu
Dmi.. aynen bnmde öle nefrt ediorm ultrasona grmktn ya hç dktra gdesm flmioAllah biliyor ya istemiyorum gitmej her gittigimde elim ayağım karışıyor
Bebeği görmek iyi de versin aleti bakim benDmi.. aynen bnmde öle nefrt ediorm ultrasona grmktn ya hç dktra gdesm flmio
Bugun azaldi canim cok sukurr...esime gelince insallah o duruma gelmeden yuzumuz guler onun istedgi gibi olur insallah hem doktor hem dogum...Yoktur bisi canım ilaç falan kullanıyoruz ya bünye doğal davranamiyor ne yapacağını sapitiyor
Eşine de gelince ogrenmissin huyunu idare edicen artik biraz abartmis senin ki ama napican . ama insan yaşayarak nelere alisiyor yapmam dediği neleri yapıyor. Elbet bi yerde o erkek doktor gorecek hele ki doğum zamanı
Ahahah bizimki de koye goturelim tarlada dogurursun derler heralde...eski kadinlar tarlada dogurur kalkar is yapar diyolar yaaBen hastaneyi araştırırken görmüştüm suda doğumu :)) bizimkiler de gel burada dere var orada dogur der
Bana orada ki görevliler cektiydi hsg sonuç iyi dediler doktor yoktu. Kendi doktorum muazzam dediydi.. Ayrıca rahimde ki bu sekil dış gebeliğe de neden olabilir dedi. Soganim yok şuan ama pazar günü alıp yapacağım.. Keşke kullanmasaydim klomeni falan.bu aksam esimle konuştuk ona anlattım hamile kalsaydin nolacakti dedi bende doktor erken doğum olurdu dedi dedim. Sarıldı inşallah dediğimize simdi iyi ki olmamış diyoruz .
Bugun azaldi canim cok sukurr...esime gelince insallah o duruma gelmeden yuzumuz guler onun istedgi gibi olur insallah hem doktor hem dogum...
Ahahah bizimki de koye goturelim tarlada dogurursun derler heralde...eski kadinlar tarlada dogurur kalkar is yapar diyolar yaa
allah yardımcın olsun canım allah biliyo kararlıyo işte belkide düzeltilcek rahimin ondan sonra sağlıklı evlatların olcak inşallahh
Ahahaa tabisiiide olur der nolcak?doguma giderken neremi kapatacak acba oran gozukmesin buran gozukmesin erkek hemsire kan almasin der!...amaaaan tamamiyla kadin olan bi hastane yokmuBak esin bu fikre sıcak bakabilirhastanede illa erkek var ama tarlada kadınlar doğurtur seni esinde bi ohhh ceker
Ahahaa tabisiiide olur der nolcak?doguma giderken neremi kapatacak acba oran gozukmesin buran gozukmesin erkek hemsire kan almasin der!...amaaaan tamamiyla kadin olan bi hastane yokmu
Cano acik kahve renkli kabuklu ici beyaz sogan olucak...ben hep oyle kullaniyodum...Tam emin değilim ama Nisa hastanesi var orası kadın doğum sadece kadın diye biliyorum :)) kuzum ben sana şey sorcaktim pazarda kahverengi kabuklu soğan yok yeni çıkmış beyaz kabuklu soğan var olmaz dimi o
Cano acik kahve renkli kabuklu ici beyaz sogan olucak...ben hep oyle kullaniyodum...
http://www.ibrahimsaracoglu.org/ibrahim-saracoglu-kuru-sogan-kuru/ cano boyle olucakSaraçoğlu da öyle diyorda yok ki. Topraktan yeni çıkmış beyaz kabuklu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?