Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba hanımlar.. Nasılsınız?

Cinsiyeti belli olsun da al bari :) ufsk tegek az daha birşey alirim tamam :)
Almycm canm ya.. doguma bir ay fln kalnca alırm die dusunuorm. Babam besik getrck bna 2tane ikiside mobilya. Bri sallananlı komidinli kitaplgndan tut bilgisayr masası tek kişilk yatagna kdr takım. bride sallanmıo altnda yan yana 2tane cwkmecesi vr ama önündeki parmklklr ckp sonradn kanepe oluo o odam bos duruo nasp olrsa halı faln alıcm bebk odası içn bde perde. o odada bitek bi kilm vr o kdr bde içnde banyosudq vr gzli bnyo tam cock odası yani buyudgnde yapr orda bnysnu fln dsarı ckmdn rabbim nasp edrse tbi

E güzelmiş işte :) bende bi oyun parki alirim giyinme odasi var ya dolaba gerek yok iki tekli baza var yataga da gerek yok son aya birakmakla yetistiremem sanirim ya

11 gün geçti canım yarin disciye gideceğim için kan verdim negatif çıktı çok şükür
Anladim da canim sen bu doktora soyledin gecikme oldugunu onun icin bi ilac vermedi mi?bu arada galiba benim yumurtam buyuyo sag kasgmda aci aci yanma var...boyle olunca yumurta oluyodu

Dun gece cok guzel bi ruya gordum:
Yatagima dogru yavru gri bi kedi geldi...esim evde kedi beslenmesini sevmez ben ona aldirmiyorum kediyi pisi pisi diye cagriyorum geliyo seviyorum...ardindan buyuk bi kedi geliyo onu da seviyorum sonra kediye sut veriyorum bi kapta hemde yatagimin ortasinda sonra bi bakiyorum diyorum aaa bu kedi hamileymis diyorum icimde daha buyuk bi sefkat oluyo:)))cok guzel ve anlamliydi yaaa

Son düzenleme:
Anladim da canim sen bu doktora soyledin gecikme oldugunu onun icin bi ilac vermedi mi?bu arada galiba benim yumurtam buyuyo sag kasgmda aci aci yanma var...boyle olunca yumurta oluyodu

Adetin gelince randevu al dedi. Zaten ilaç kullanmak istemiyorum alt üst ediyor beni . senin adetin bitmedi ki her halde daha . yum büyürse o zaman adet bitiminden itibaren mi haşlayacaksın çalışmaya

Adetin gelince randevu al dedi. Zaten ilaç kullanmak istemiyorum alt üst ediyor beni . senin adetin bitmedi ki her halde daha . yum büyürse o zaman adet bitiminden itibaren mi haşlayacaksın çalışmaya
Insallah kisa surede gelir de seni skntya sokmaz...yarin son gunum adetin canim...ama ilac kullaniyorum ya o yuzden buyuyo heralde...sukur bugun kanamam azaldi...bitiminde baslamayi dusunuyorum riske atmak istemiyorum adami da evde bulmuskenama ayak kirik nasil olcak bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…