- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.041
Marketlere bak orda bulunuyo beyaz sogan de ...ben oyle almistim bi defasinda pazara gidememistim...Saraçoğlu da öyle diyorda yok ki. Topraktan yeni çıkmış beyaz kabuklu .
Bulursun muhakkak canimmMarkete bakarım artik dışarı falan çıktığımda
Bulursun muhakkak canimm
Canim maydonoz suyu falan yapiyolar...bi baksanaBulmak ayrı dert içmek ayrı bi sorun . adetimin de gelmeye niyeti yok
Canim maydonoz suyu falan yapiyolar...bi baksana
E nolucak peki cano kac gun gecti adet yok kanda da cikmadi?Gebelikten emin olamiyorum ki olmaz olmaz olacağı tutmustur diye
Bebegi görmk guzl olmzmı ya insan tuhaf oluo valla. artk basla almya canm ya ufk tefk biana sıksmz işte hepsiBebeği görmek iyi de versin aleti bakim benözledim sipamiiiii... dün gsli citcitli aldim kuzuma :)
Cinsiyeti belli olsun da al bari :) ufsk tegek az daha birşey alirim tamam :)Bebegi görmk guzl olmzmı ya insan tuhaf oluo valla. artk basla almya canm ya ufk tefk biana sıksmz işte hepsi
Almycm canm ya.. doguma bir ay fln kalnca alırm die dusunuorm. Babam besik getrck bna 2tane ikiside mobilya. Bri sallananlı komidinli kitaplgndan tut bilgisayr masası tek kişilk yatagna kdr takım. bride sallanmıo altnda yan yana 2tane cwkmecesi vr ama önündeki parmklklr ckp sonradn kanepe oluo o odam bos duruo nasp olrsa halı faln alıcm bebk odası içn bde perde. o odada bitek bi kilm vr o kdr bde içnde banyosudq vr gzli bnyo tam cock odası yani buyudgnde yapr orda bnysnu fln dsarı ckmdn rabbim nasp edrse tbiCinsiyeti belli olsun da al bari :) ufsk tegek az daha birşey alirim tamam :)
E güzelmiş işte :) bende bi oyun parki alirim giyinme odasi var ya dolaba gerek yok iki tekli baza var yataga da gerek yok son aya birakmakla yetistiremem sanirim yaAlmycm canm ya.. doguma bir ay fln kalnca alırm die dusunuorm. Babam besik getrck bna 2tane ikiside mobilya. Bri sallananlı komidinli kitaplgndan tut bilgisayr masası tek kişilk yatagna kdr takım. bride sallanmıo altnda yan yana 2tane cwkmecesi vr ama önündeki parmklklr ckp sonradn kanepe oluo o odam bos duruo nasp olrsa halı faln alıcm bebk odası içn bde perde. o odada bitek bi kilm vr o kdr bde içnde banyosudq vr gzli bnyo tam cock odası yani buyudgnde yapr orda bnysnu fln dsarı ckmdn rabbim nasp edrse tbi
E nolucak peki cano kac gun gecti adet yok kanda da cikmadi?
Anladim da canim sen bu doktora soyledin gecikme oldugunu onun icin bi ilac vermedi mi?bu arada galiba benim yumurtam buyuyo sag kasgmda aci aci yanma var...boyle olunca yumurta oluyodu11 gün geçti canım yarin disciye gideceğim için kan verdim negatif çıktı çok şükür
Anladim da canim sen bu doktora soyledin gecikme oldugunu onun icin bi ilac vermedi mi?bu arada galiba benim yumurtam buyuyo sag kasgmda aci aci yanma var...boyle olunca yumurta oluyodu
Insallah kisa surede gelir de seni skntya sokmaz...yarin son gunum adetin canim...ama ilac kullaniyorum ya o yuzden buyuyo heralde...sukur bugun kanamam azaldi...bitiminde baslamayi dusunuyorum riske atmak istemiyorum adami da evde bulmuskenAdetin gelince randevu al dedi. Zaten ilaç kullanmak istemiyorum alt üst ediyor beni . senin adetin bitmedi ki her halde daha . yum büyürse o zaman adet bitiminden itibaren mi haşlayacaksın çalışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?