- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.381
görüş görüş yatacaksan hastanede belki ziyarete gelirim seni :)
eee napıcan formasyon işini bnm kuzen siirtte aldı komşu erzurumda almışBen alana girmeyecem tatlm sadece genel yetenek genel kulture girecem. Formasyon almadgm icin bosuna girmek istemiyorm zaten tercih veremiyecem
bu aralar çok döküldük yaaaGünaydın hanımlar pek bi durgunuz kaç gündür
bu aralar çok döküldük yaaa
Canim bende kazandm bircok yerde ama gidemedm doğumdan sonra inşallah su an alamqmki daha ağustosta tekrqr alimlar olacakmışeee napıcan formasyon işini bnm kuzen siirtte aldı komşu erzurumda almış
eninde sonunda yaparsın yaa bebişin oldu ya önemli olan oCanim bende kazandm bircok yerde ama gidemedm doğumdan sonra inşallah su an alamqmki daha ağustosta tekrqr alimlar olacakmış
bnd gündüz iş yerindeyim akşamda genelde komşularla fln oturuyoruz öyle giremedim fln ama zaten kimseler yokkkEvet kimseler görünmüyor ortalarda .. Ben bu hafta zaten evde duramadim hastane falan derken oyle geçti bütün hafta bu akşamda eşimin babaannesi gelecek yani büyük kaynanaama yine de arada durum bildirimi yapıyorum sayfaya
Insallah canim. Bugun gittim basvuru yapmak için okula adam bana diyorki 3 oturuma girmen lazim dedi sasirdim yaaeninde sonunda yaparsın yaa bebişin oldu ya önemli olan o
O zaman dikkat et cano bol su...bi de amcalar gibi şemsiyeli sapka al:))))Ama sabah yürüyüşü dsha faydali diyolar iste
Ben uyusam enerjim yerinde olacak da....Enerji verir
evet sen öğretmenlik mezunusun ama formasyonun yok naptın pekiInsallah canim. Bugun gittim basvuru yapmak için okula adam bana diyorki 3 oturuma girmen lazim dedi sasirdim yaa
Tercih verebiliyormusum yinede canim bende yaptim başvuruyuevet sen öğretmenlik mezunusun ama formasyonun yok naptın peki
hadi çıksa tercihin o zmn ne olacak öğretmenlik değildi heralde memurluğa tercih veriyosundurTercih verebiliyormusum yinede canim bende yaptim başvuruyu
Canim nerde bende o sans hemen kazanmak oyle kolay mi calismadan? Bi surpriz olurda cikarsada esimle es durumundan ayni yere atanma şansım varhadi çıksa tercihin o zmn ne olacak öğretmenlik değildi heralde memurluğa tercih veriyosundur
Utanmasam alacagim da iste :) mahalle aralarından yolu uzatıp gidiyorum stada zaten ama yarın kütüphaneye gideceğim yasasin stada yürümeme gerek yokO zaman dikkat et cano bol su...bi de amcalar gibi şemsiyeli sapka al:))))
Az önce uyumuş kalmışım ben ayran iç ayranBen uyusam enerjim yerinde olacak da....
Sabahlari yiyiyorum cogunlukla o da kızarmış şekilde :)
Dimi :) zaten beni böyle sevi izlerken isim arıyordum oradan bulmustumdenk gelmiş :) Kıyamam ogluma kız ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?