Gebe kalamayanlar buraya.....

görüş görüş yatacaksan hastanede belki ziyarete gelirim seni :)

Yatirmiyorlarmis abla ayni gün cikartiyorlarmis sen gel yine de elimi tutarsin eşimle konuşuyoruz beni guldurmeye çalışıyor sen yine ayilirken beni sayiklarsin kocacim kocacim dersin diyor. bende 1,5 sene önceydi o daha yeni evliydik simdi o kadar para vercez ' para paraciklarim gitti gitti gittiiiiiii ' diye sayiklarim diyorum

bnd gündüz iş yerindeyim akşamda genelde komşularla fln oturuyoruz öyle giremedim fln ama zaten kimseler yokkk

ayy kızlar görümcemn 2.5 yaşında dünyalar güzeli kızı var benim hamileik olunca çookk sevindiler ama bebek zor iş yaa diyorlar uykusuz geceler ağlamalar falan . gerçi onlar hemen bebek sahibi olunca hallettiler o işi biz evliliğin tadını alalım diye bekledik işte. şimdide gözüm korkuyor yaa çok şükür rabbime bebek nasip oldu inşallah sağlıkla doğarda eşimle eskisi gibi olamazmıyız diye korkuyorum yani her an yatıp oturup beraber vakit geçiren flim izleyen kişileriz nasıl olcak yaaa

kızlarr bugün biraz huzursuzlanmaya başladım yaaa eşimle eski hayatımız olmayacakmış gibi birbirimize zaman ayıramıyacz gibi gelince eskisi gibi üzüntü kaplıyor bebişten dolayı yaa( offfffff offf nolur bana piskolojik yardım edinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…