- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.401
kızlarr bugün biraz huzursuzlanmaya başladım yaaa eşimle eski hayatımız olmayacakmış gibi birbirimize zaman ayıramıyacz gibi gelince eskisi gibi üzüntü kaplıyor bebişten dolayı yaa( offfffff offf nolur bana piskolojik yardım edinnn
burdakiler benim içimi bildikleri için rahatça yazdım canım . evet herkes farklı yollar deniyor bebekleri olsun diye ama benim demek istediğimi yanlış anlamazlar umarım sadece bu duygular beni yoruyor diye telaşlanıyorumsonuçta böyle olcağını biliyorduk o yüzden yola cıktık burdaki herkesde ne için uğraşıyorlar canım onlara haksızlık olur bebeğimiz var sonuçta diğerleri napsın canım olması için herşeyi deniyorlar ve şimdide sana daha ne istiyon olmuş ya dicekler sen böyle şeylerle kafanı kurcalama allah yardım eder canım
Arkadaş çağrdı kafeye gittim temizlik falan hak getire :) sonra yazılı hazrla falan bakamadım valla. Bütün gün de okul vardı. Anca girebildim valla. Sen nettin ttlmnurun_ala_nur nerdesin
@yaren92 nerdesin
@zeynepsibel nerdesin
@mdk35 endişe etmeye başladım artık nerdesin
ftsch temizlik bitmedimi hala
umutbitmz nerdesin
@aysima00 nerdesin
@emikra nerdesin
esoes1919 sen nerdesin kızzz
@ebrar09 facet varsın burda nerdesin :)
tm26 sen çokmu geziyosun kız :)
bebeem buralarda :)
@pembebasliklikiz hastanede :)
hale8305 görünürde yok sanki :)
kim vardı başka yaaa :)
Ben baya arkadan geliyorum nasl oldun şimdikızlar bugün çook kötü bir gündü benim için sabah 5 30 6 gibi kalktım bir baş dönmesi ve mide bulantısı vardı direk istifra etmeye başladım arka arkaya allahım neydi o öyle bebeğime bişey oldu kesin dedim çok korktum hemen acile gıttık serum taktılar orda da hep cıkardım ama sonunda iyi geldi kan tathliliyle ıdrar tahlılı yaptılar idrarda enfeksiyon azda olsa kandada bir madde varmış o yükselmiş benim 18000lerdeymışti şimdi 20000 olmuş ne o ki ? anlamadım orasını bide mikrop gibi bişeymiş sanırım o madde şimdi evdeyım ama hala sanki aynı şeyleri yaşıcakmısım gibi geliyor korkuyorum
Ben baya arkadan geliyorum nasl oldun şimdi
Cok yerinde bi tesbit olmuşsonuçta böyle olcağını biliyorduk o yüzden yola cıktık burdaki herkesde ne için uğraşıyorlar canım onlara haksızlık olur bebeğimiz var sonuçta diğerleri napsın canım olması için herşeyi deniyorlar ve şimdide sana daha ne istiyon olmuş ya dicekler sen böyle şeylerle kafanı kurcalama allah yardım eder canım
Tekrar çok gecmş olsun inşallah bi daha olmaz yaçok şükür iyim canım haftaya kontrolum var ayrıntılı konuşcaz doktorumla inşallah hem idrar kültür sonuçlarım cıkıcak
Bk canım.. ilk hamilelgmde karnm dgru duzgn buyumedi zatn 7aylk bi hamilelk gecrdm ck midem bulandı 5ay ne cektgmi bi bn bi Allah bde esm bilr su içsem ckarıodm o derecedydm ve inamycksn ama ck afedrsn kustgmda esm temzldi lavaboları o derece kötydm ama bkere ble sikayt etmdi ve bn kndmi ktü hssetmdm o knuda cnkü destkti bna o knuda brz kilo almya basladm aynada kndme bakrkn üzülüodm esime gelnce sorardm bn sismanlycm bni begenrmsn die sn bebegimn annesisin nasl seni begnmem sn her halnle gzlsn deyp mtlu edrdi o knudada skntyı atlatmştm snra sen gbi bebek olnca esle her yre gdemem hatta yeri gelr ayrı ble yatablrz die dusndm ama snra kndi kndme yetrki bebegm olsn uyutncya kdr yavrmla uyuttktn snra eaimn yanına yatarm dedm ve beklnmdk bi anda dogm yaptm.. karnmda tek bi çatlak yoktu ndnse dogmdan sra bikç çatlagm oldu egr bunlr hamilykn olsaydı dert edinirdm sızlanrdm.. snra karnm.nirden bos kalnca o catlara elimi koyp bunlr bnm yavrmdan bna kaln hediyeler dedm.. ve 1sene boyunca belki bazılrna göre ck deil ama evlat hasreti cektm o zmn anladm ki yetrki bebegm dogsn sag saglm kucagma alaymda kocmla bi süre vakt gecrmym bi süre onla gezmym cnkü bliorm bz yavrmz saglklı oldktn snra birz bi zamndn snra berabr gezicz tum planlrmızı 3kişilk yapıcz burda esinede görev dusuo tbi.. yani bunları kafana takma canm bk bi sürü arkadasmz Vr bzm yermzde olmk isteyn ve bebeklri olsa bnları hç dert etmyck o yuzden takma bnları hamilelgn tadını ckr ve sukret..kızlarr bugün biraz huzursuzlanmaya başladım yaaa eşimle eski hayatımız olmayacakmış gibi birbirimize zaman ayıramıyacz gibi gelince eskisi gibi üzüntü kaplıyor bebişten dolayı yaa( offfffff offf nolur bana piskolojik yardım edinnn
Canm gecms olsn.. bn dha smdi okudm grcmsi cogu zmn okumuormda.. rabbim bda yasatmsninşallahhh
Sürmem mi :) bi de bal mis :))bide yağ sürcen üstüne :)
Taze kaynanaya bak heleahhh ahhhh doğurcaz büyütcez elin kızı gelicek alıcak var mı yaaa
Cok gecmis olsun. Emin ol benim durumum daha fena bebek konusundaKizlar o kadar moralim bozuk ki aglamamak icin zor tutuyorum kendimi bacağım ezildi millet gecmis olsun a gelip gidio simdi benden sonra
Evlenen kuzenimde hamile tek bn kaldım artik allahim nolurr duy sesimi
Yorma kendini bebeem!...Utanmasam alacagim da iste :) mahalle aralarından yolu uzatıp gidiyorum stada zaten ama yarın kütüphaneye gideceğim yasasin stada yürümeme gerek yok
Uyudum dinlendim misafir agirladim cay yaptim onlara yemek yaptim yedim geldim...simdi de karnimda belli belirsiz sanciyla tv izliyorumAz önce uyumuş kalmışım ben ayran iç ayran
Cok gecmis olsun. Emin ol benim durumum daha fena bebek konusundaolcak inşallah bi gün
Bir saat yürüyorum kuzum birsey olmaz o kadardan :)Yorma kendini bebeem!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?