Gebe kalamayanlar buraya.....

sonuçta böyle olcağını biliyorduk o yüzden yola cıktık burdaki herkesde ne için uğraşıyorlar canım onlara haksızlık olur bebeğimiz var sonuçta diğerleri napsın canım olması için herşeyi deniyorlar ve şimdide sana daha ne istiyon olmuş ya dicekler sen böyle şeylerle kafanı kurcalama allah yardım eder canım

burdakiler benim içimi bildikleri için rahatça yazdım canım . evet herkes farklı yollar deniyor bebekleri olsun diye ama benim demek istediğimi yanlış anlamazlar umarım sadece bu duygular beni yoruyor diye telaşlanıyorum

sadece ilk yazını okudum da ona göre cevap veriyorum
şuan hamilelik psikolojiisndesin
yaşadıkların çok normal
hep aklında ş soru var BEN NE YAPICAM.....
evt sen kilo alıcaksın
evt dünya kokacak
kendinden igrenceksin
kocana beni sevmiyosun çirkinleştim artık ben diceksin
çekilmez bi insan olucaksın
eşine bagırıcaksın
iş yapmak hata gezmek istemiceksin
cildin bozula bilir karnın çatlaya bilir
kilo almaktan nefes alamıcaksın
daralıcaksın
hepsi olucak ama bu şüreç 9 ay sürücek ve 1 saatte kurtulacaksın...
sonra ne mi olcak
kilo vericeksin
eskisinden daha güzel ve alımlı olucaksın
bakımlı olucaksın
ve ne olcak biliyomusun
san muhtaç biri gelicek
emerken gözüne bakıcak
yabancı birine gidince aglıcak sana gelince susacak
ve sen dünyada eminol bu kadar lezzetli hiç bişey yoktur
ister elmasların pırlantaların olsun
hiç bişeye degişmezsin
sana ANNE DİYE BAKICAK SONRA DİLLENDİRECEK
işte bu süreç var sırf bunlar için degecek
ama geçicek
hiçbişeyden korkma ürkme yılma
herşey çok mükemmel olucak
bunu biryerden buldumn ama çok güzel yaa ağlattı beni

Arkadaş çağrdı kafeye gittim temizlik falan hak getire :) sonra yazılı hazrla falan bakamadım valla. Bütün gün de okul vardı. Anca girebildim valla. Sen nettin ttlm

Ben baya arkadan geliyorum nasl oldun şimdi

Cok yerinde bi tesbit olmuş

Bk canım.. ilk hamilelgmde karnm dgru duzgn buyumedi zatn 7aylk bi hamilelk gecrdm ck midem bulandı 5ay ne cektgmi bi bn bi Allah bde esm bilr su içsem ckarıodm o derecedydm ve inamycksn ama ck afedrsn kustgmda esm temzldi lavaboları o derece kötydm ama bkere ble sikayt etmdi ve bn kndmi ktü hssetmdm o knuda cnkü destkti bna o knuda brz kilo almya basladm aynada kndme bakrkn üzülüodm esime gelnce sorardm bn sismanlycm bni begenrmsn die sn bebegimn annesisin nasl seni begnmem sn her halnle gzlsn deyp mtlu edrdi o knudada skntyı atlatmştm snra sen gbi bebek olnca esle her yre gdemem hatta yeri gelr ayrı ble yatablrz die dusndm ama snra kndi kndme yetrki bebegm olsn uyutncya kdr yavrmla uyuttktn snra eaimn yanına yatarm dedm ve beklnmdk bi anda dogm yaptm.. karnmda tek bi çatlak yoktu ndnse dogmdan sra bikç çatlagm oldu egr bunlr hamilykn olsaydı dert edinirdm sızlanrdm.. snra karnm.nirden bos kalnca o catlara elimi koyp bunlr bnm yavrmdan bna kaln hediyeler dedm.. ve 1sene boyunca belki bazılrna göre ck deil ama evlat hasreti cektm o zmn anladm ki yetrki bebegm dogsn sag saglm kucagma alaymda kocmla bi süre vakt gecrmym bi süre onla gezmym cnkü bliorm bz yavrmz saglklı oldktn snra birz bi zamndn snra berabr gezicz tum planlrmızı 3kişilk yapıcz burda esinede görev dusuo tbi.. yani bunları kafana takma canm bk bi sürü arkadasmz Vr bzm yermzde olmk isteyn ve bebeklri olsa bnları hç dert etmyck o yuzden takma bnları hamilelgn tadını ckr ve sukret..

Kizlar o kadar moralim bozuk ki aglamamak icin zor tutuyorum kendimi bacağım ezildi millet gecmis olsun a gelip gidio simdi benden sonra
Evlenen kuzenimde hamile tek bn kaldım artik allahim nolurr duy sesimi
Cok gecmis olsun. Emin ol benim durumum daha fena bebek konusunda olcak inşallah bi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…