Gebe kalamayanlar buraya.....

Daha once okuyup geciyo muydun bizi bakim :)

itiraf ediyorum evetttt :) çünkü kendimi dışta hissediyordum ameliyat yeni olmuştum yalnızım sanıyodum bu konularda.sonra neler neler okudumda dedim şükret rabbine sibel.sonra bişey oldu biyerde lafa karışmak için dürttü beni bişeyler sayenizde şifre almak zorunda kaldım :)))

:) yazıorm gnydn flnda baktm cvp glmio sadece bakınıorm :)) buaralr bde streslrdym cuma gnu kntrlm vr ve smdiden gerlmye basladm ztn ultrasn içn beklmk berbt bse ayaklrm titremye baslıo karnma agrılr grio

günaydın canım evet ben dün yoktum bugün Cuma ve senin doktor günün.kaçta gideceksin doktoruna tatlım.endişe etme ne konuştuk el ayak titretmek yok sakin olacaksın inşaallah bebeğini göreceksin kardeşini görmeye belki melek kızımızda gelir kim bilir ne dersin :)

Oh ne güzel olmuş :) bende ona soruyorum buna soruyorum kimse birsey bilmiyor sonunda nete yazmaya başladım ne sorsam kadınlar kulübü :) dedim en iyisi üye olayim artık :))

çok geçmiş olsun tatlım ya idrarda enfeksiyon için bişey verdimi doktor

Ablamm.. evt hastanedym tahlillrmi vrdm doktru bklyrm çikolatmda aldm yicmnazsnra dua et ablam bna

aynen öyle cano bnm yerime yazmışın

canım benim teşekkür ederim yazıların için. eşim bana kızıyor zatendiyorki neden dert ediyorsun bunlar geçici bebeğimiz olacak bak ne güzel diyor şişmanlarsan şişmanla doğunca verirsin ne olcak vermesende sorun değil ben senin her halini seviyorum ki ben senin sadece dış güzelliğine bakmadım ki ben seni sevdiiimmm diyor. sarılıyor sağolsun öyle olmasa zaten üzülürdüm herhalde . evet bebeğim sağlıkla doğsun zaten dediğin gibi herşeyi ayarlarız yine inşallah bugün biraz daha iyiyim bu konuda

ay gittin mi doktora ne dedi? bi de çok ilginç klomenden mi bilmiyorum resmen karnm ağrıyo adet olacakmışım gibi

sende mi klomen kullandın kız bu ay :) evet pazartesi gitmiştim.
onun üzerine çarşamba gittim 11.günümde 1 yumurta 14mm. + 1 yumurta 13 mm. dedi ve 1 adette 25 mm. kistin duruyor burda dedi.Klomenle vakit kaybetmişsin yumurtayı %10 büyütür ancak sen yaşından dolayı ve yumurtan azlığından dolayı direk tüp bebek yapman lazım.1-2 sene içinde oldu oldu zaten geç kalma artık dedi.son klomenide dün akşam içtim bu akşam kontrol var.Rabbim lütfederse olur inşaallah yoksa tüp bebek yollarına düşmek zorunda kalacağız.dua et lütfen

Sibel ablaaaammmgeldim burdayimm...yogundum...iyiyim...arada agrim var ama yinede pes etmiyorummm:)sende anladigim kadariyla su an dirilisi izliyosun....

heheheh aynen o sıralarda onu izliyordum :) biyere kaybolmayın o kadar ya doktora gidip geliyoz konuşacak insan arıyoruz arada bebeem ilgileniyoda vakit geçiyor. bu arada dün kalp doktoruna gittim kontrolü geçirmiştim.ekg çektiler sonra ultrasonla baktı muayene uzayınca dedim bişey var galiba.ne oldu hocam dedim. 1-2 mm. delik var dedi.cumartesi ritim holter takıcaklar 24 saat üzerimde duracak.holter sonucuna göre ağızdan kamerayla girip içerden kalbe bakabiliriz dedi.önemsiz sıkma canını dedi ya.gel bana sor.kızlar belki faceten okumuşlardır sende face yok diye burdan haber edeyim dedim.bebek için uğraşırken birde bunu duymak zorluyor insanı.Bu günlerimize de şükür rabbim neylerse güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…