- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.421
Yumiş mu acepUyudum dinlendim misafir agirladim cay yaptim onlara yemek yaptim yedim geldim...simdi de karnimda belli belirsiz sanciyla tv izliyorum
Daha once okuyup geciyo muydun bizi bakim :)
:) yazıorm gnydn flnda baktm cvp glmio sadece bakınıorm :)) buaralr bde streslrdym cuma gnu kntrlm vr ve smdiden gerlmye basladm ztn ultrasn içn beklmk berbt bse ayaklrm titremye baslıo karnma agrılr grio
olunca noluyo kız anlat bakimEsim evde abla
Oh ne güzel olmuş :) bende ona soruyorum buna soruyorum kimse birsey bilmiyor sonunda nete yazmaya başladım ne sorsam kadınlar kulübü :) dedim en iyisi üye olayim artık :))itiraf ediyorum evetttt :) çünkü kendimi dışta hissediyordum ameliyat yeni olmuştum yalnızım sanıyodum bu konularda.sonra neler neler okudumda dedim şükret rabbine sibel.sonra bişey oldu biyerde lafa karışmak için dürttü beni bişeyler sayenizde şifre almak zorunda kaldım :)))
çok geçmiş olsun tatlım ya idrarda enfeksiyon için bişey verdimi doktorkızlar bugün çook kötü bir gündü benim için sabah 5 30 6 gibi kalktım bir baş dönmesi ve mide bulantısı vardı direk istifra etmeye başladım arka arkaya allahım neydi o öyle bebeğime bişey oldu kesin dedim çok korktum hemen acile gıttık serum taktılar orda da hep cıkardım ama sonunda iyi geldi kan tathliliyle ıdrar tahlılı yaptılar idrarda enfeksiyon azda olsa kandada bir madde varmış o yükselmiş benim 18000lerdeymışti şimdi 20000 olmuş ne o ki ? anlamadım orasını bide mikrop gibi bişeymiş sanırım o madde şimdi evdeyım ama hala sanki aynı şeyleri yaşıcakmısım gibi geliyor korkuyorum
Ablamm.. evt hastanedym tahlillrmi vrdm doktru bklyrm çikolatmda aldm yicmnazsnra dua et ablam bnagünaydın canım evet ben dün yoktum bugün Cuma ve senin doktor günün.kaçta gideceksin doktoruna tatlım.endişe etme ne konuştuk el ayak titretmek yok sakin olacaksın inşaallah bebeğini göreceksin kardeşini görmeye belki melek kızımızda gelir kim bilir ne dersin :)
aynen öyle cano bnm yerime yazmışınsonuçta böyle olcağını biliyorduk o yüzden yola cıktık burdaki herkesde ne için uğraşıyorlar canım onlara haksızlık olur bebeğimiz var sonuçta diğerleri napsın canım olması için herşeyi deniyorlar ve şimdide sana daha ne istiyon olmuş ya dicekler sen böyle şeylerle kafanı kurcalama allah yardım eder canım
NE OLDUKİ SAĞLIK OCAĞINDAKorkun bu kadarla kalsın inşallah kuzumbugün sağlık ocağında öldürdü öldürdü diriltti beni acisini yasamayalim hiçbir şekilde Allah'im korusun
ey Allah'ım ya şükürler olsun..Yürüme gittim yoruldu sanirim hareket etmedi gittigim an neden hareket etmiyor ac misin dedi hayir dedim kalp atışını dinlemek için bi alet dayiyorlar ara ara bulamadi kafayi yedim bildiğin sonra burada dedi de rahatladim
geçmiş olsun çocuktan uzak dur :)Izin alip evr geldim cok kotu grip oldum
canım benim teşekkür ederim yazıların için. eşim bana kızıyor zatendiyorki neden dert ediyorsun bunlar geçici bebeğimiz olacak bak ne güzel diyor şişmanlarsan şişmanla doğunca verirsin ne olcak vermesende sorun değil ben senin her halini seviyorum ki ben senin sadece dış güzelliğine bakmadım ki ben seni sevdiiimmm diyor. sarılıyor sağolsun öyle olmasa zaten üzülürdüm herhalde . evet bebeğim sağlıkla doğsun zaten dediğin gibi herşeyi ayarlarız yine inşallah bugün biraz daha iyiyim bu konudaBk canım.. ilk hamilelgmde karnm dgru duzgn buyumedi zatn 7aylk bi hamilelk gecrdm ck midem bulandı 5ay ne cektgmi bi bn bi Allah bde esm bilr su içsem ckarıodm o derecedydm ve inamycksn ama ck afedrsn kustgmda esm temzldi lavaboları o derece kötydm ama bkere ble sikayt etmdi ve bn kndmi ktü hssetmdm o knuda cnkü destkti bna o knuda brz kilo almya basladm aynada kndme bakrkn üzülüodm esime gelnce sorardm bn sismanlycm bni begenrmsn die sn bebegimn annesisin nasl seni begnmem sn her halnle gzlsn deyp mtlu edrdi o knudada skntyı atlatmştm snra sen gbi bebek olnca esle her yre gdemem hatta yeri gelr ayrı ble yatablrz die dusndm ama snra kndi kndme yetrki bebegm olsn uyutncya kdr yavrmla uyuttktn snra eaimn yanına yatarm dedm ve beklnmdk bi anda dogm yaptm.. karnmda tek bi çatlak yoktu ndnse dogmdan sra bikç çatlagm oldu egr bunlr hamilykn olsaydı dert edinirdm sızlanrdm.. snra karnm.nirden bos kalnca o catlara elimi koyp bunlr bnm yavrmdan bna kaln hediyeler dedm.. ve 1sene boyunca belki bazılrna göre ck deil ama evlat hasreti cektm o zmn anladm ki yetrki bebegm dogsn sag saglm kucagma alaymda kocmla bi süre vakt gecrmym bi süre onla gezmym cnkü bliorm bz yavrmz saglklı oldktn snra birz bi zamndn snra berabr gezicz tum planlrmızı 3kişilk yapıcz burda esinede görev dusuo tbi.. yani bunları kafana takma canm bk bi sürü arkadasmz Vr bzm yermzde olmk isteyn ve bebeklri olsa bnları hç dert etmyck o yuzden takma bnları hamilelgn tadını ckr ve sukret..
hadi hayırlı haberle gel inşallah canımmm:)Gunaydn kızla suan hastanedym tahlillrmi verdm karnmı zor bela doyrdm canm bse istemio cnkü smdi doktru bkliorm ultrasn içn bnandua edn nlur
Icin ferah olsun kuzum üzme kendini bebis de üzülmesin hemiGunaydn kızla suan hastanedym tahlillrmi verdm karnmı zor bela doyrdm canm bse istemio cnkü smdi doktru bkliorm ultrasn içn bnandua edn nlur
Amin inşaallahhhCanim isi gucu bosveririz yeterki kucagimizda olsunlar hayali bile o kadar guzelki :)) Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah kimseyi bu duygudan mahrum etmesi Rabbim...
ay gittin mi doktora ne dedi? bi de çok ilginç klomenden mi bilmiyorum resmen karnm ağrıyo adet olacakmışım gibi
Sibel ablaaaammmgeldim burdayimm...yogundum...iyiyim...arada agrim var ama yinede pes etmiyorummm:)sende anladigim kadariyla su an dirilisi izliyosun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?