Gebe kalamayanlar buraya.....

eli izinli kadın ne kız

can sıkıntısını giderecek hiç bişey gelmedi mi aklınıza :) bak şimdi senden beklediğim performans farklıydı :) kız darlanma böyle ne güzel yaz geliyor eşin yanında seni seven merak eden bizler varız.şu soran eden kadınlara da bakmayın artık ya bir kere halledin (kesin bir dille haşlamak gibi ) bidaha üzemesinler sizi.bizim can sıkıntımız bize yetiyor Allah'a sığınıyoruz biz..

tarih yaklaştıkça korkmayacaksın.zaten ben adeti bekliyorum diceksin.adet olmazsam ne mutlu bana diceksin.beklentileri değiştir normal adet zamanında adet beklenir gelmezse bebek gelir de kendi kendine.umarım hislerin seni doğrular güzel haber alırsın canım benim.bugün daha bir pozitifsin çok hoşuma gitti ya.

Yavrum kendini sıkıntıya sokup durma herşey yolunda iste uzme bebeği doktor bi yanluslik olacak olsa direk üçlü isterdi zaten hem ikili sonrası üçlü lazim olursa diye tarih yazmistir o ki yasin kucuk beslenmen yerinde sigara aşırı kilo yok o yüzden korkma kuzum

Merhaba kızlar dün arkadaşin bebegini sevdim sevdim durdum daha bir ayina girecek bu hafta ya yirim onu. Altını değiştim yedirdim gazini cikardim uyuttum pispisladim gezdirdim Allah razı olsun annesinden hiç kiskanayim esirgeyeyim demedi eve geldigimde hala mis gibi kokuyordum Allah'im hepimize bebislerimizle yasatsin bu duyguyu kocaman amiiiiinnn

Off.. Ne bileym önceknde istememşti 2liyi 1sene içnde ck seyleri degstrmşlr ya orda hastanede bi kadnla tanstm ondanda istemşlr 2li 3lü.. ne bileym ya

amin inşaallah cümlemize hayırlısıyla :)

bu hafta böyle olmaya çalışıyorum abla çalışmalar düzenli gidiyo kaçırmadık pozitif olamaya çalışıyorum bi yandan korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok ....hep dua ediyorum ramazan bayramına hamiş gireyim diye ...

aminnnn inşaallah canım benimmmmm dualarını kabul etsin rabbim

Off.. Ne bileym önceknde istememşti 2liyi 1sene içnde ck seyleri degstrmşlr ya orda hastanede bi kadnla tanstm ondanda istemşlr 2li 3lü.. ne bileym ya
Canim mesela benim doktorum 3 lu istemedi benden, gerek yok dedi. 4 lü yaptirqlim dedi, ben yaptirmak istemiyorum dedim. Sende bunun için hic cqnini sikma bende ilk basta oyleydim aa kafami karistirmamak adina yaptirmadim sende istemezsen yaptirmazsin 3lu yu

aminnnn inşaallah canım benimmmmm dualarını kabul etsin rabbim
ayy İNŞALLAH abla sitede artık çok az boş ev kaldı gelen çocuklu bi bizde yok olursa en küçüğü olacak hemde ailede de öyle tam sevilmelik olur olsun artık RABBİM duamızı kabul etsin bu ay olmazsa diğer ay napıcam sorusunu düşünmemeye çalışıyorum aşılama işinide düşünmek istemiyorum

ohhh mis aminnnn:)

2li yaptrdn mı cnm sn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…