- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.621
Iyi geceler kizlar hafta sonu annemlerdeydik bebek bakmaya gittik akrabalarin 2 tane sonra annem kizim olmuyorsa bi yerlere gidelim hep mahellede cogu kisi eli izinli kadinlar oluyormus onlar sayesinde hamile kalmislar dedi tamam bakalim bi dedim ilk onlari deniyeyim diyorum sonra doktora ne gerekiyosa yapalim dedim esime o tamam diyo adet olmayi bekliycem artik hayirlisi
günaydın sanada :)günaydın kızlarr:)
:)günaydın sanada :)
can sıkıntısını giderecek hiç bişey gelmedi mi aklınıza :) bak şimdi senden beklediğim performans farklıydı :) kız darlanma böyle ne güzel yaz geliyor eşin yanında seni seven merak eden bizler varız.şu soran eden kadınlara da bakmayın artık ya bir kere halledin (kesin bir dille haşlamak gibi ) bidaha üzemesinler sizi.bizim can sıkıntımız bize yetiyor Allah'a sığınıyoruz biz..Var iste biseyler abla...3 gunde bir sknti cikiyo...bi de 2 haftadir esimle hep evdeydik cikamadik ya bunaldim...tek cik diyo istemiyorum kadinlarla bulus diyo aklim onda kaliyo zaten kadinlarin dedikodulari cocuk diye laf batrmalari hosuma gitmiyo...o yuzden eve tikildim tikildikca da bunaldim...oyle iste...
tarih yaklaştıkça korkmayacaksın.zaten ben adeti bekliyorum diceksin.adet olmazsam ne mutlu bana diceksin.beklentileri değiştir normal adet zamanında adet beklenir gelmezse bebek gelir de kendi kendine.umarım hislerin seni doğrular güzel haber alırsın canım benim.bugün daha bir pozitifsin çok hoşuma gitti ya.iyi haftalar olsun kızlar...bi hafta sonu daha geçti nasıl geçti anlamadım yine iş başı sıcak çook sıcak ...bugünlerde iyiyim çok şükür ve içimde bi iyi bişey olacak hissi var sanki bu ay tutacakmış gibi ama daha tarihe çok var ya ondandır tarih yaklaştıkca yine korku sarar...
haydi bakalım Allah işlerini rast getirsin yardımcın olsun canımm benimGünaydın günaydın günaydın
Ve yine bir hastane günü ; ileride koca gobisle gitme ümidiyle yola çıkıyoruz
Görüşmek üzere
Yavrum kendini sıkıntıya sokup durma herşey yolunda iste uzme bebeği doktor bi yanluslik olacak olsa direk üçlü isterdi zaten hem ikili sonrası üçlü lazim olursa diye tarih yazmistir o ki yasin kucuk beslenmen yerinde sigara aşırı kilo yok o yüzden korkma kuzumBnm doktr 3lü yapcz demedide 2liyi yapalm dedi sadece hemsiresi yazmş kagıda bdaki kontrol haziran 23 die bde 3lü tarama yazmş ama demn gbi 2lide bse ckmıosa 3de kndmi sıkntya sokmam ztn. Bde söle bse yazıo arastrdm bn bnu eline bi kagt veriolr ya 2li tarama içn orda son adet tarihm 2mart yazıo geriden geldgi içn 2mart dicksn demşlrdi. Smdi aradki farkı kaptmş ck sukr bu sefrde ilrde gözüküo ya 2hfta nettede yazıoki sat'a göre bebk ultrasn ölcmnde ilrde veya geride gözükrse tahlil yanlş gözükeblr dio ona taktm bnde kafayı
Off.. Ne bileym önceknde istememşti 2liyi 1sene içnde ck seyleri degstrmşlr ya orda hastanede bi kadnla tanstm ondanda istemşlr 2li 3lü.. ne bileym yaYavrum kendini sıkıntıya sokup durma herşey yolunda iste uzme bebeği doktor bi yanluslik olacak olsa direk üçlü isterdi zaten hem ikili sonrası üçlü lazim olursa diye tarih yazmistir o ki yasin kucuk beslenmen yerinde sigara aşırı kilo yok o yüzden korkma kuzum
amin inşaallah cümlemize hayırlısıyla :)Merhaba kızlardün arkadaşin bebegini sevdim sevdim durdum daha bir ayina girecek bu hafta ya yirim onu. Altını değiştim yedirdim gazini cikardim uyuttum pispisladim gezdirdim Allah razı olsun annesinden hiç kiskanayim esirgeyeyim demedi eve geldigimde hala mis gibi kokuyordum Allah'im hepimize bebislerimizle yasatsin bu duyguyu kocaman amiiiiinnn
bu hafta böyle olmaya çalışıyorum abla çalışmalar düzenli gidiyo kaçırmadık pozitif olamaya çalışıyorum bi yandan korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok ....hep dua ediyorum ramazan bayramına hamiş gireyim diye ...tarih yaklaştıkça korkmayacaksın.zaten ben adeti bekliyorum diceksin.adet olmazsam ne mutlu bana diceksin.beklentileri değiştir normal adet zamanında adet beklenir gelmezse bebek gelir de kendi kendine.umarım hislerin seni doğrular güzel haber alırsın canım benim.bugün daha bir pozitifsin çok hoşuma gitti ya.
aminnnn inşaallah canım benimmmmm dualarını kabul etsin rabbimbu hafta böyle olmaya çalışıyorum abla çalışmalar düzenli gidiyo kaçırmadık pozitif olamaya çalışıyorum bi yandan korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok ....hep dua ediyorum ramazan bayramına hamiş gireyim diye ...
Canim mesela benim doktorum 3 lu istemedi benden, gerek yok dedi. 4 lü yaptirqlim dedi, ben yaptirmak istemiyorum dedim. Sende bunun için hic cqnini sikma bende ilk basta oyleydim aa kafami karistirmamak adina yaptirmadim sende istemezsen yaptirmazsin 3lu yuOff.. Ne bileym önceknde istememşti 2liyi 1sene içnde ck seyleri degstrmşlr ya orda hastanede bi kadnla tanstm ondanda istemşlr 2li 3lü.. ne bileym ya
Araştırma hastanesine gönderiyorlarsa testleri kobay arıyorlardır kendilerine ne olacak.Off.. Ne bileym önceknde istememşti 2liyi 1sene içnde ck seyleri degstrmşlr ya orda hastanede bi kadnla tanstm ondanda istemşlr 2li 3lü.. ne bileym ya
ayy İNŞALLAH abla sitede artık çok az boş ev kaldı gelen çocuklu bi bizde yok olursa en küçüğü olacak hemde ailede de öyle tam sevilmelik olur olsun artık RABBİM duamızı kabul etsin bu ay olmazsa diğer ay napıcam sorusunu düşünmemeye çalışıyorum aşılama işinide düşünmek istemiyorumaminnnn inşaallah canım benimmmmm dualarını kabul etsin rabbim
ohhh mis aminnnn:)Merhaba kızlardün arkadaşin bebegini sevdim sevdim durdum daha bir ayina girecek bu hafta ya yirim onu. Altını değiştim yedirdim gazini cikardim uyuttum pispisladim gezdirdim Allah razı olsun annesinden hiç kiskanayim esirgeyeyim demedi eve geldigimde hala mis gibi kokuyordum Allah'im hepimize bebislerimizle yasatsin bu duyguyu kocaman amiiiiinnn
2li yaptrdn mı cnm snCanim mesela benim doktorum 3 lu istemedi benden, gerek yok dedi. 4 lü yaptirqlim dedi, ben yaptirmak istemiyorum dedim. Sende bunun için hic cqnini sikma bende ilk basta oyleydim aa kafami karistirmamak adina yaptirmadim sende istemezsen yaptirmazsin 3lu yu
ayyy bak benide telaşlandırdın daha bana çook var ama aklıma düşürdün yaaaa bu testlerin sonuçlarını beklerken ölüp ölüp dirilirim herhalde off2li yaptrdn mı cnm sn
Ya bde söle bse var bzm burda makinlr yetrszmş testlr yanlş ckablymş ve tanıdgm veya tanstgm cok kşinin testlri yanlş ckmşAraştırma hastanesine gönderiyorlarsa testleri kobay arıyorlardır kendilerine ne olacak.
zor oluo beklemsi ya smdi cuma gnüne kdr stresli gecick günlermayyy bak benide telaşlandırdın daha bana çook var ama aklıma düşürdün yaaaa bu testlerin sonuçlarını beklerken ölüp ölüp dirilirim herhalde off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?