Gebe kalamayanlar buraya.....

eli izinli kadın ne kız
Eski yazı bilen, Kur'an okuyan, eliyle şifa veren kadınmış abla.. yani bel çeken, eşiğin kaymış derler ya onu düzeltiyomuş ve şifalı bitkileri karıştırıp beline sürüyomuş ilk ay olmazsa 2-3 ay kesin hamile kalınıyormuş.. Annemlerde o yüzden beni götürmek istiyolar.. Adet olursam gidelim dedim denemekten zarar gelmez inşallah.. aslında istemiyordum eski şeyler bunlar diye ablamın arkadaşı bu sayede olmuş en yakın şahit var tabi önce Allah'ın izniyle herşey..

Bakalm bnm nasl ckck ense kalnlgı iyi cktı testte iyi ckrsa insallah rhtlycm
Canim rahat ol ense kalinligi iyiyse sonucun zaten guzel cikar. Benimde ense kalinligi 1.1 mm cikti doktorum cok guzel dedi. Zaten kan sonuclarini usg ye gore degerlendiriyiruz dedi sende rahat ol hic kasma kendini cunku bende cok sikmistm kendimi sonucu beklerken. Ha bide sana cinsiyeti soylemedi mi? Benim doktorum 2 li de isg ölçümü yaparken cinsiyeti de soylemisti

Amin inşallah canım bende hafta sonu kuzenimin bebeğini sevmeye gittim 3 aylık daha öpmeye kıyamıyor insan kokuları yetiyor eşimde öpmez koklar severken gördüm de çok güzel bakıyo hasretle inşallah bizlere herkese bu duyguyu tattırsın Rabbim

Yk sölemdi cnm 4aylk olmadn sölemio senin ede kalnlgı kçncı hftada ölcülmştü

Evt canım dgru. Zatn rabbimden gelen hersey basım üstüne napalm.. seninki ne kdrlkkn harekt etmye baslamştı :)
Canim valla her ne kadar doktoruma gore imkansiz sayisa da ben ilk hareketini 15.ci haftada hissetmistim.ama doktorum yaniliyosun felan dedi cok net olarak 17.ci haftada hissettim hele su an karnimda sanki oyun oynuyo her sirt ustu uzanisimda hareket ediyo :))

ayyyy bende görcem mi o günleri yaaa sağlıkla inşallah yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

ayyyy bende görcem mi o günleri yaaa sağlıkla inşallah yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
Canim insallah gorcen sende Rabbim isteyen herkese yasatsin. O kadar guzelki tarifi yok ama benimki bazen beni korkutuyo cok hareketli hele bide aksamlari hic durmuyo saat 12 den sonra biraz durgunlasiyo :))

Canim insallah gorcen sende Rabbim isteyen herkese yasatsin. O kadar guzelki tarifi yok ama benimki bazen beni korkutuyo cok hareketli hele bide aksamlari hic durmuyo saat 12 den sonra biraz durgunlasiyo :))
uykuya dalıyor oda desene:)
aminn inşallah Rabbimden tüm gebelere sağlıkla bebek nasip etsin olmayanlarada bir an önce bebeklerini nasip etsin inşallahhhh

Inşallah kuzum ya. Esim ilk aldi kirilacak gibi tutuyor :) sonra uyuttu Kucağında sevdi durdu mükemmel bir şey ya doyulmuyor ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…