- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.641
ayyhhh şimdiden içime fenalık düştü nasıl olcak Allahım korusun yaaazor oluo beklemsi ya smdi cuma gnüne kdr stresli gecick günlerm
Eski yazı bilen, Kur'an okuyan, eliyle şifa veren kadınmış abla.. yani bel çeken, eşiğin kaymış derler ya onu düzeltiyomuş ve şifalı bitkileri karıştırıp beline sürüyomuş ilk ay olmazsa 2-3 ay kesin hamile kalınıyormuş.. Annemlerde o yüzden beni götürmek istiyolar.. Adet olursam gidelim dedim denemekten zarar gelmez inşallah.. aslında istemiyordum eski şeyler bunlar diye ablamın arkadaşı bu sayede olmuş en yakın şahit var tabi önce Allah'ın izniyle herşey..eli izinli kadın ne kız
Evet yaptirdm canim sukur ki sonucum guzel cikti2li yaptrdn mı cnm sn
Bse olmyck Allah'ın iznyle cam mrk etmeayyhhh şimdiden içime fenalık düştü nasıl olcak Allahım korusun yaaa
Bakalm bnm nasl ckck ense kalnlgı iyi cktı testte iyi ckrsa insallah rhtlycmEvet yaptirdm canim sukur ki sonucum guzel cikti
Canim rahat ol ense kalinligi iyiyse sonucun zaten guzel cikar. Benimde ense kalinligi 1.1 mm cikti doktorum cok guzel dedi. Zaten kan sonuclarini usg ye gore degerlendiriyiruz dedi sende rahat ol hic kasma kendini cunku bende cok sikmistm kendimi sonucu beklerken. Ha bide sana cinsiyeti soylemedi mi? Benim doktorum 2 li de isg ölçümü yaparken cinsiyeti de soylemistiBakalm bnm nasl ckck ense kalnlgı iyi cktı testte iyi ckrsa insallah rhtlycm
Amin inşallah canım bende hafta sonu kuzenimin bebeğini sevmeye gittim 3 aylık daha öpmeye kıyamıyor insan kokuları yetiyor eşimde öpmez koklarMerhaba kızlardün arkadaşin bebegini sevdim sevdim durdum daha bir ayina girecek bu hafta ya yirim onu. Altını değiştim yedirdim gazini cikardim uyuttum pispisladim gezdirdim Allah razı olsun annesinden hiç kiskanayim esirgeyeyim demedi eve geldigimde hala mis gibi kokuyordum Allah'im hepimize bebislerimizle yasatsin bu duyguyu kocaman amiiiiinnn
Yk sölemdi cnm 4aylk olmadn sölemio senin ede kalnlgı kçncı hftada ölcülmştüCanim rahat ol ense kalinligi iyiyse sonucun zaten guzel cikar. Benimde ense kalinligi 1.1 mm cikti doktorum cok guzel dedi. Zaten kan sonuclarini usg ye gore degerlendiriyiruz dedi sende rahat ol hic kasma kendini cunku bende cok sikmistm kendimi sonucu beklerken. Ha bide sana cinsiyeti soylemedi mi? Benim doktorum 2 li de isg ölçümü yaparken cinsiyeti de soylemisti
12.ci haftada olctu cnmYk sölemdi cnm 4aylk olmadn sölemio senin ede kalnlgı kçncı hftada ölcülmştü
aminnn inşallah:)Bse olmyck Allah'ın iznyle cam mrk etme
13+1de baktılr bnmde 1.8 cktı oda nrmlmş arastrdmda doktrda iyi dedi ztn12.ci haftada olctu cnm
Evet seninkide iyiymis zaten 3 ve ustu risk sayiliyo tatlım aman bu testlerede pek riayet etmemek lazim adi ustunde tarama testi % 90 oraninda bile sonuc vermiyo13+1de baktılr bnmde 1.8 cktı oda nrmlmş arastrdmda doktrda iyi dedi ztn
Evt canım dgru. Zatn rabbimden gelen hersey basım üstüne napalm.. seninki ne kdrlkkn harekt etmye baslamştı :)Evet seninkide iyiymis zaten 3 ve ustu risk sayiliyo tatlım aman bu testlerede pek riayet etmemek lazim adi ustunde tarama testi % 90 oraninda bile sonuc vermiyo
Canim valla her ne kadar doktoruma gore imkansiz sayisa da ben ilk hareketini 15.ci haftada hissetmistim.ama doktorum yaniliyosun felan dedi cok net olarak 17.ci haftada hissettim hele su an karnimda sanki oyun oynuyo her sirt ustu uzanisimda hareket ediyo :))Evt canım dgru. Zatn rabbimden gelen hersey basım üstüne napalm.. seninki ne kdrlkkn harekt etmye baslamştı :)
ayyyy bende görcem mi o günleri yaaa sağlıkla inşallah yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm:)Canim valla her ne kadar doktoruma gore imkansiz sayisa da ben ilk hareketini 15.ci haftada hissetmistim.ama doktorum yaniliyosun felan dedi cok net olarak 17.ci haftada hissettim hele su an karnimda sanki oyun oynuyo her sirt ustu uzanisimda hareket ediyo :))
Canim insallah gorcen sende Rabbim isteyen herkese yasatsin. O kadar guzelki tarifi yok ama benimki bazen beni korkutuyo cok hareketli hele bide aksamlari hic durmuyo saat 12 den sonra biraz durgunlasiyo :))ayyyy bende görcem mi o günleri yaaa sağlıkla inşallah yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
uykuya dalıyor oda desene:)Canim insallah gorcen sende Rabbim isteyen herkese yasatsin. O kadar guzelki tarifi yok ama benimki bazen beni korkutuyo cok hareketli hele bide aksamlari hic durmuyo saat 12 den sonra biraz durgunlasiyo :))
Aminn canim insallah..uykuya dalıyor oda desene:)
aminn inşallah Rabbimden tüm gebelere sağlıkla bebek nasip etsin olmayanlarada bir an önce bebeklerini nasip etsin inşallahhhh
Ikiliyi yaptır gec kuzum madem kafan rahat olsun boşver üçlüyü falanYa bde söle bse var bzm burda makinlr yetrszmş testlr yanlş ckablymş ve tanıdgm veya tanstgm cok kşinin testlri yanlş ckmş
Inşallah kuzum ya. Esim ilk aldi kirilacak gibi tutuyor :) sonra uyuttu Kucağında sevdi durdu mükemmel bir şey ya doyulmuyor ki :)Amin inşallah canım bende hafta sonu kuzenimin bebeğini sevmeye gittim 3 aylık daha öpmeye kıyamıyor insan kokuları yetiyor eşimde öpmez koklarseverken gördüm de çok güzel bakıyo hasretle inşallah bizlere herkese bu duyguyu tattırsın Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?