- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.481
hos geldin canim ama malesef ben sürekli demekten biktim karnin bos gelmissin. neyse saglik olsun.kaydirigubbakcemile5[/QUOT
canım afedersin ama anlamadım ne demek istediğini kafamçokkarıştı
ay walla senin dedigin gibi oldu gece gec herifin gazabina ugradim. sonrada uykum kactilaelaelaelaelae gec uyandim .hepimiz INSALLAH ikiz dogururuz. kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:
herkase merhaba arkadaslar bugün nasilsiniz iyi olalim iyi düsünelim zaman zaman bende cok bunaliyorum icim aciyo ben daha dün gece katildim araniza pptya87 buraya gel dedi geldim cok memnun oldum
yusufburcu merhaba topikte senden benden baska kise suan yok nasilsin
evet bende merak ediyorum bu cadılarıııııı kayıp aranıyora basvurucaz yakındabizim grup arkadaşlar nerdesiniz hadi gelin yoksunyok,nilse ,yavruceylan,mechulim,esinte....... haydiiii ama merak ediyorum sizi
Okunuyor canımbenim yazdiklarim yok okunuyomu suan
hah simdi cikti yazim evet ben 33 yasimdayim 5 yillik evliyim bebegim yok olmuyo sende anlatirmisin benim anlatcaklarim daha cok yavas yavas simdiden bunaltmayim sizleri
Al birde tanede benden benimde olmuyor maleseffhah simdi cikti yazim evet ben 33 yasimdayim 5 yillik evliyim bebegim yok olmuyo sende anlatirmisin benim anlatcaklarim daha cok yavas yavas simdiden bunaltmayim sizleri
evet bende merak ediyorum bu cadılarıııııı kayıp aranıyora basvurucaz yakındaklava:
Hani varya Tv lerde karıcığım lütfen evine yuvana dön diyorlarr..aynen canım yaaa çıkıcam şimdi televizyonlara düşecek yollarım
aaaaaaaaaaaaaa hadiyin kuşlarım gelin mechulimle sizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?