Gebe kalamayanlar buraya.....

ay walla senin dedigin gibi oldu gece gec herifin gazabina ugradim. sonrada uykum kactilaelaelaelaelae gec uyandim .hepimiz INSALLAH ikiz dogururuz. kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:

oo süper valla kaydirigubbakcemile3 tarifi yazda akşam bende uygulayayım barı kaydirigubbakcemile3 inş.canım inş. :Saruboceq:

bizim grup arkadaşlar nerdesiniz hadi gelin yoksunyok,nilse ,yavruceylan,mechulim,esinte....... haydiiii ama merak ediyorum sizi

herkase merhaba arkadaslar bugün nasilsiniz iyi olalim iyi düsünelim zaman zaman bende cok bunaliyorum icim aciyo ben daha dün gece katildim araniza pptya87 buraya gel dedi geldim cok memnun oldum

hah simdi cikti yazim evet ben 33 yasimdayim 5 yillik evliyim bebegim yok olmuyo sende anlatirmisin benim anlatcaklarim daha cok yavas yavas simdiden bunaltmayim sizleri

hah simdi cikti yazim evet ben 33 yasimdayim 5 yillik evliyim bebegim yok olmuyo sende anlatirmisin benim anlatcaklarim daha cok yavas yavas simdiden bunaltmayim sizleri

yok hayatım bunaltmazsın emin ol sen anlat yinede bende 1,5 yıllık evliyim tatlım hiç korunmadık ama gelmiyor bebiş rabbim hayırlı zamanda versin inşaallah:1hug:

aynen canım yaaa çıkıcam şimdi televizyonlara düşecek yollarım
aaaaaaaaaaaaaa hadiyin kuşlarım gelin mechulimle sizi bekliyoruz
Hani varya Tv lerde karıcığım lütfen evine yuvana dön diyorlarr..
Bizde burdan sesleniyoruzz CADILAR LÜTFEN TOPıĞıMıZE DÖNÜN...mafoldumben

Ay kızlar bir hamile kalayım zamanlama müsait olursa ilk sizle paylaşıcam..
Canlarımsınız siz benim hep aklıma geliyorsunuz acaba o ne yaptı bu ne yaptı diyorum..
Sizlerden başka kimseye anlatmıyorum derdimi yaşamayan hatta aynı anda aynı şeyleri yaşamayanlar anlayamıyor...
oofffff offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…