- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.501
yada anlatayim birbirimizi taniyalim ya arkadaslar ben cok üzgünüm nerden baslayim bilmiyorum eger sikilmazsaniz basliyorum evet ben 5 yil oldu evleneli ilk baslarda bebegimiz olur diye 1 yil korunduk niye korunduksa sanki olacakmis bebegim neyse sonra biz bebek denemeye basladik aaaa olmuyo doktora giitk benim hormonlar cok yüksek prolaktinim de cok yüksek tabii bana ilac tedeyvisi uyguladilar 4 veya 7 ayda normale döndüm hormonlar iyi biz tekrar bebek yapmaya devam ettik bu arda 1 yilda öyle gecti gene yok bebek biz doktora gene gittik bu sefer esime baktilar esimin spermleri cok azmis ve yavas mis bize doktorumuz tüp bebek dedi biz karar verdik ve tüp bebek yapilcak randevumuzda aldik hersey tamam enson kan vermem kalmisti adetimin 2 günü benden kahverengi leke geldi ama birtürlü kirmizi gelmiyo doktoru aradik siz verin o da adet sayilir dedi biz kanimizi verdik adet bitiminde tüp bebege ilaclara basliycaz artik kan kan sonucum cikmis ve doktor bizi aradi gelmenize gerek yok esiniz hamile dedi esime doktor ben beni size anlatamam delirdim cildirdim cok feci sevindim ama peki benden gelen o kahverengi leke neydi kesilmedi ve kizarmaya basladi 7 haftalikken ultrasyonla bakilcak gittik doktora bebek yok kese yok hicbisey yok kan degerlerim acayip hamileyim sonra dis gebelik oldugunu ögrendik dlirdim neyse aldilar oprasyonla bebegimi sonra herkes bana dediler sicagi sicagina tekrar dene ben operasyondan 3 ay sonra tekrar denedik demek ki az sperm olsada olunca oluyo dedik ve tekrar denedik ben gene hamile kaldim gene o olmaz olasi kahverengi leke geldi benden gene 8 haftalikken ultrasyon bu seferde kese var icinde bebek yok buda bos gebelik onuda kürtajlan aldilar ben artik yavas yavas yikilmaya basladim ay sikilmayin ne olus icim sisti kimse anlamiyo bizler anliyoruz birbirimizi sonraa bu sefer 6 ay bekleyelim dedik yemin ediyorum gene hamile kaldim bu düstü ben artik ddeim beni cocugum olmuycak galiba sonra doktorlarla konustuk bu ne neden böyle oluyo sprmlerin azligindan mis dedi doktor biz tüp bebek yapalim dediler tamam dedik türkiyedekara kildik ankara HRS diyi özel biyerde yapmak icin türkiyeye gittik tüp bebek tedavim basladi 8 yumurta topladilar 3 tanesi döllendi 3 ünü yerlestirdiler ve ben yatarak sonucumu bekledim malesief negatif cikti ya size anlatamam o yikimlarimi acilarimi sonra doktor dedi senin kanallarinmi tikali rahminmi dar vs bakalim dediler türkiyede baktirmadik zamanimiz yoktu burda yasadigim yerde yptirdik temiz cikti bisey yok cok sükür aman dedik olmuyo ne yapalim birakalim ne olcaksa cünki cok bunaldik esimle gene kendiligimden hamile kaldim inannin bana günüm gecti test yaptim hamileyim gene o olmaz olasi kahverengi leke gelmeye basladi doktora tabi gene kese yok bebek yok gene dis gebelik 2009 temmuzunda gene operasyonla bebegimi aldilar ilk disgebelik olan yerde bbek ayni yerde takilmis rahme inememis onuda aldilar ve enson gene 2009 da kasimda mikro enjeksiyon yptirdim bu sefer yasadigim yerde 6 yumurta topladilar 2 tanesi yasadi yerlestirdiler o da tutumadi 19 aralik test günüm dü hamilelik esimin dogum günüxdü tam ama malesef koskocaman negatif simdi nasilim bir bilseniz cok üzgünüm ne tüp bebek ne normal yolla nede mikroyla bebegim olmadi.
Ay kızlar bir hamile kalayım zamanlama müsait olursa ilk sizle paylaşıcam..
Canlarımsınız siz benim hep aklıma geliyorsunuz acaba o ne yaptı bu ne yaptı diyorum..
Sizlerden başka kimseye anlatmıyorum derdimi yaşamayan hatta aynı anda aynı şeyleri yaşamayanlar anlayamıyor...
oofffff offfffff
Canım aslında insanlarda üzmemek için olur diyiverrip kestirip atıyorlar.Kim ne dese boş cünkü olmayınca olmuyor...yusufburcu cok sagol böyle iste inanki icim aciyo kimseye belledemiyorum bana acimasinlar diye kimse benim gibi olmayinca anlamiyo ancak bizi bizler anliyoruz herkez olur daha yaaa deyip bitriyolar
Başın sağolsun canım..Takma kafana bak bir kere olmuş işte neden bir daha olmasın ki vücudun toparlıyordur kendini...bende hamile kalamıyorum kızlar 10 ay önce doğum yaptım çok tatlı bi kız bebeğim oldu ama 10 gün yaşadı kaybettim göklerde uçarken birden yere çakıldım ve hala uçamıyorum yine tekrar hamile kalabilirim sandım ama 10 ay oldu hala bişey yok çok üzülüyorum ya bi daha çocuk sahibi olamazsam
bende hamile kalamıyorum kızlar 10 ay önce doğum yaptım çok tatlı bi kız bebeğim oldu ama 10 gün yaşadı kaybettim göklerde uçarken birden yere çakıldım ve hala uçamıyorum yine tekrar hamile kalabilirim sandım ama 10 ay oldu hala bişey yok çok üzülüyorum ya bi daha çocuk sahibi olamazsam
bende hamile kalamıyorum kızlar 10 ay önce doğum yaptım çok tatlı bi kız bebeğim oldu ama 10 gün yaşadı kaybettim göklerde uçarken birden yere çakıldım ve hala uçamıyorum yine tekrar hamile kalabilirim sandım ama 10 ay oldu hala bişey yok çok üzülüyorum ya bi daha çocuk sahibi olamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?