- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.161
Nefrt ediorm vadiden :) Allah dan annem var dunden beride bu aksam iyi gldi valla anamla knusrkn zmn gecio yksa daralym :)Vadi başladı napabiliriz yani litfen
Merhaba canım nasılsin?Selam kızlar nabersiniz. Aylar oldu foruma giremeyeli . Ne var ne yok bakalım. Hatırlayan varmı beni.
Hastanenin politikasi o sanırım :-/ iyi ki burada öyle sıkıntı yok o idrar tahlili deli ediyo da beniHer ay yapıolr valla hm idrar hm kan tahlili ztn aydan aya gdiorm ya ac gel diolr aylk kontrl oldgu içn kan verp idrar verip karnını doyur gwl ultrasn içn diolr.
Bende kitaba sardim ilerledim baya arada gittim mutfagi sildim ama anne ayrı tabi :))Nefrt ediorm vadiden :) Allah dan annem var dunden beride bu aksam iyi gldi valla anamla knusrkn zmn gecio yksa daralym :)
Çok şükür beklemedeyim. Sen nasılsın susam nasılMerhaba canım nasılsin?
Susam tospik oldu artık :) artık bi susam da senden gelsin inşallah :))Çok şükür beklemedeyim. Sen nasılsın susam nasıl
Gelecek gelecek o gun de gelecek polat bastonla oynayacak degil ya!...yazlik diziler basliyo hangisine baslasam acaba???Final beklemiyorum da bi sezon finali verse de rahat etsek be ya :)) kitaba verdim kendimi napim...
Deliiii hersey serbest derkeeeen?eyvaahhh ama dikkat et canoYok kuzum bugün iyiyim çok şükürbenim nazim sadece sabah kahvaltısında geçti aksam yemeği yine benden hep doktorun suçu herşey serbest dedi
İşl. Cnm çok istiyorum. Aslında bu ay günüm geçti bir hafta ama testler negatif. Aslında çok fazla akıntım var seffaf ve kasıklarımda batma var ama tahliller ii erkenmi yaptırdım acaba 3 gün gecikmişti kan verdiğimdeSusam tospik oldu artık :) artık bi susam da senden gelsin inşallah :))
Deliiii hersey serbest derkeeeen?eyvaahhh ama dikkat et canosen iyi ol yeterki askin yardim eder zati!...
Eneeeem o kotu isteBi tek eşim yasak
Ben henüz secemedim cok ilgimi cekemediler henüzGelecek gelecek o gun de gelecek polat bastonla oynayacak degil ya!...yazlik diziler basliyo hangisine baslasam acaba???
Olabilir canım gec döllenmistir belli mi olurİşl. Cnm çok istiyorum. Aslında bu ay günüm geçti bir hafta ama testler negatif. Aslında çok fazla akıntım var seffaf ve kasıklarımda batma var ama tahliller ii erkenmi yaptırdım acaba 3 gün gecikmişti kan verdiğimde
Ayyy inşallahhhhOlabilir canım gec döllenmistir belli mi olur
Kız idrarı oraya tuttrmk gıck edio bni :) o kutuya yaparkn sanki altma yapıomsm gbi glio :)Hastanenin politikasi o sanırım :-/ iyi ki burada öyle sıkıntı yok o idrar tahlili deli ediyo da beni
Adam bnle olan baglantsnı kesio resmn öle bi dalıoki fikme sanki o oynuo :)Bende kitaba sardim ilerledim baya arada gittim mutfagi sildim ama anne ayrı tabi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?