Gebe kalamayanlar buraya.....

Hayirli haberlerle gel insallah kuzum...saglikla gelyegenimizi gosterirlerse opucuk yolla teyzelerinden:)
Malesf göremicm canm dha gecn hfta gördm :) ama elimi karnıma koyp knstgmda sölerm:) tahlil snucnu alp göstrcm sıra ble almycm 5dklk işm vr ama kalbm kut kut atıo brzdn ckcm evden. :/

Malesf göremicm canm dha gecn hfta gördm :) ama elimi karnıma koyp knstgmda sölerm:) tahlil snucnu alp göstrcm sıra ble almycm 5dklk işm vr ama kalbm kut kut atıo brzdn ckcm evden. :/
Yok kuzum telas yapma ...insallah iyi cikacak sonuclarin...ayyy yerim ben sizi karnina koyup opucuk yollicakmis yaa duygulandim simdi

aynen çok tatlıcı değilim bende konuşçam artık doktorla

kızlar 2de randevum var dua edin de su ıdrar kültürü temız cıksın bebeşimde iyidir inşallah korku bastı yine...kötü kötü rüyalar gördüm bu gece acaba kötü şeyler mi duycam diyorum offfcuma günün hatrına iyi olsunnnnn

Canım moralini bozma güzel şeyler düşün cuma nın hürmetine inşallah temiz çıkar sonucun pozitif düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…