- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.181
Hayirli haberlerle gel insallah kuzum...saglikla gelKızlar 10gbi tahlil sncnu almaya gtcm 2li taramanın. Dua edn nm içn su mübarek cuma gnu hatrna.. :/
Malesf göremicm canm dha gecn hfta gördm :) ama elimi karnıma koyp knstgmda sölerm:) tahlil snucnu alp göstrcm sıra ble almycm 5dklk işm vr ama kalbm kut kut atıo brzdn ckcm evden. :/Hayirli haberlerle gel insallah kuzum...saglikla gelyegenimizi gosterirlerse opucuk yolla teyzelerinden:)
Yok kuzum telas yapma ...insallah iyi cikacak sonuclarin...ayyy yerim ben sizi karnina koyup opucuk yollicakmis yaa duygulandim simdiMalesf göremicm canm dha gecn hfta gördm :) ama elimi karnıma koyp knstgmda sölerm:) tahlil snucnu alp göstrcm sıra ble almycm 5dklk işm vr ama kalbm kut kut atıo brzdn ckcm evden. :/
Benimde düşüktü 1in altındaydı hep progesteron hapı kullandım dun baktırdım 14.50çıktı doktorum yumurtlama olmuş dedi düşük oldugu için hamile kalamıyordum13.18 çıkmış
Herşey yolundadır merak etme içini ferah tutMalesf göremicm canm dha gecn hfta gördm :) ama elimi karnıma koyp knstgmda sölerm:) tahlil snucnu alp göstrcm sıra ble almycm 5dklk işm vr ama kalbm kut kut atıo brzdn ckcm evden. :/
Saol cnm yolnda ck sukr :)Herşey yolundadır merak etme içini ferah tut
Ck sukr snclrm iyi cktı canım :)Yok kuzum telas yapma ...insallah iyi cikacak sonuclarin...ayyy yerim ben sizi karnina koyup opucuk yollicakmis yaa duygulandim simdi
Ahh canim insallah bitsin artik bu mide rahatsizliklari. Benim ilaclar da yapiyor olabilir cnm sabah kan ilaci kullaniyorum alsam yatmadan once de 200 mg lik progestan aliyorum mahvediyo beni
Hic öyle birşeyim olmadı da bilmiyorum bi doktorla konusayim hele o da yaptirma taraftari gerçi ya birsey cikacagindan da değil ya. Bi de sağlık ocagi biz yapmıyoruz dedi :-/ arkadaşim da almış eczaneden 50mg.lik glikozu içmiş yaptirmis testi birsey cikmamis sonra gel yüzlük yapalim demis gitmemis. O kadar tatlı yemiyoz ki yahu zaten.
kızlar 2de randevum var dua edin de su ıdrar kültürü temız cıksın bebeşimde iyidir inşallah korku bastı yine...kötü kötü rüyalar gördüm bu gece acaba kötü şeyler mi duycam diyorum offfcuma günün hatrına iyi olsunnnnn
Cok sukur canooo bi de yegenin cinsiyetini bileydik artik ama yaaa...yirim ben onu bi de kardes istiyomus insallah yakin zamanda haber veririz...Ck sukr snclrm iyi cktı canım :)oda sze gndryo öpück teyzemlrm insallah tez zamnda kardes gelr bnada dio hssediorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?