Gebe kalamayanlar buraya.....

Allahin izniyle guzel haberler alirsin canim...ruyalarin endiselerinden dolayi oyle cikmistir...hem ruyalarin tersi demisler...yegenimizi op yerimize...

Hamiş arkadaşlar beni aydınlatın ya.... Günüm 1 hafta gecti sıvı bi akıntım var yoğun ve böyle salyangoz atığı gibi yapışkanlı berrak. Bide kasıklarımda batma oluyor arada. 3 gün günüm geçtiğinde kanım 0.100 çıktı bugün 8. Gün ama hala kırmızılar yok. Sizinde böyle akıntı olmulmuydu

Cok sukur canooo bi de yegenin cinsiyetini bileydik artik ama yaaa...yirim ben onu bi de kardes istiyomus insallah yakin zamanda haber veririz...
İnsallah canım insallah.. ya bnm doktr 4buck 5.ayda sölüo emn olmadn sölemio. :/ Artk insallah bda gttgmde ögrenrm ya :)

İyidr canm mrk etme. İnsan korktgu içn blinç altna yerlesio ondan öle ruyalr görmsndr

geldim kızlar çok şükür kötü bişey demedi doktorum tek idrarımda üre mi ne öyle bişey cıkmış oda su azlığından dolayı dedi bol su içicem tekrar idrar aldı haftaya yıne gıdıcem sonuçları göstermeye bide ayrıntılı ultrasona gircem bebişimide gördüm annesine baktı direk yavrum 365 gr 23 cm olmuş tospaammm :))

Allahin izniyle guzel haberler alirsin canim...ruyalarin endiselerinden dolayi oyle cikmistir...hem ruyalarin tersi demisler...yegenimizi op yerimize...

şükür canm korktuğum gibi bişey yok şimdilik haftaya yine gidicem tbi tekrar istedi idrar bide ayrıntılıya gircem direk annesine baktı :))

İmtihan seni olgunlaştırmak için Allah'ın lütfettiği bir ikramdır. Kimi zaman dostlarla, kimi zaman düşmanlarla, kimi zaman ailenle imtihan edilirsin. Bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle imtihan olursun.. Bazen çok sever, o sevdiklerinle imtihan edilirsin. İmtihan ALLAH'ımızın biz kullarına bir ikramıdır. Mevlam farkına varabilmeyi, ve sabredebilmeyi bizlere nasip etsin.. (Amin) Cuma'mız mübarek olsun. .

Kızlar çok beğendim bu sözleri ve cep telefonumdan
üşenmeden bakarak yazdım sizlere..
Rabbim bu cuma günün güzelliğinin yüzü suyu hürmetine
hayırlı evlatlar nasip etsin bize..
Sevgiler.

Son düzenleme:
şükür canm korktuğum gibi bişey yok şimdilik haftaya yine gidicem tbi tekrar istedi idrar bide ayrıntılıya gircem direk annesine baktı :))
Oyyyy massallah ona...annesini de dusunurmus rahatini bozup bakarmis bi deeeee...Rabbim saglik versin canim...bak uzulmene kendini skntya sokmana gerek yokmus bi daha duymiim bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…