- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.201
Allahin izniyle guzel haberler alirsin canim...ruyalarin endiselerinden dolayi oyle cikmistir...hem ruyalarin tersi demisler...yegenimizi op yerimize...kızlar 2de randevum var dua edin de su ıdrar kültürü temız cıksın bebeşimde iyidir inşallah korku bastı yine...kötü kötü rüyalar gördüm bu gece acaba kötü şeyler mi duycam diyorum offfcuma günün hatrına iyi olsunnnnn
İnsallah canım insallah.. ya bnm doktr 4buck 5.ayda sölüo emn olmadn sölemio. :/ Artk insallah bda gttgmde ögrenrm ya :)Cok sukur canooo bi de yegenin cinsiyetini bileydik artik ama yaaa...yirim ben onu bi de kardes istiyomus insallah yakin zamanda haber veririz...
İyidr canm mrk etme. İnsan korktgu içn blinç altna yerlesio ondan öle ruyalr görmsndrkızlar 2de randevum var dua edin de su ıdrar kültürü temız cıksın bebeşimde iyidir inşallah korku bastı yine...kötü kötü rüyalar gördüm bu gece acaba kötü şeyler mi duycam diyorum offfcuma günün hatrına iyi olsunnnnn
Canım moralini bozma güzel şeyler düşün cuma nın hürmetine inşallah temiz çıkar sonucun pozitif düşün
Allahin izniyle guzel haberler alirsin canim...ruyalarin endiselerinden dolayi oyle cikmistir...hem ruyalarin tersi demisler...yegenimizi op yerimize...
İyidr canm mrk etme. İnsan korktgu içn blinç altna yerlesio ondan öle ruyalr görmsndr
Hadi bakalim insallah...saglikla hayirlaa...İnsallah canım insallah.. ya bnm doktr 4buck 5.ayda sölüo emn olmadn sölemio. :/ Artk insallah bda gttgmde ögrenrm ya :)
Oyyyy massallah ona...annesini de dusunurmus rahatini bozup bakarmis bi deeeee...Rabbim saglik versin canim...bak uzulmene kendini skntya sokmana gerek yokmus bi daha duymiim bakiimşükür canm korktuğum gibi bişey yok şimdilik haftaya yine gidicem tbi tekrar istedi idrar bide ayrıntılıya gircem direk annesine baktı :))
Cööööö:))))ceee eee
Sagol tatlimHayırlı cumalar canlarımm benden hepinize gelsin..
Hadi gözün aydn cnmGldm kızlar :) dusuk riskmş doktr sorn yk snclrn iyi ckmş dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?