- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.221
Maşallah darısı kucağa almayageldim kızlar çok şükür kötü bişey demedi doktorum tek idrarımda üre mi ne öyle bişey cıkmış oda su azlığından dolayı dedi bol su içicem tekrar idrar aldı haftaya yıne gıdıcem sonuçları göstermeye bide ayrıntılı ultrasona gircem bebişimide gördüm annesine baktı direk yavrum 365 gr 23 cm olmuş tospaammm :))
Ay yeni geldim okuldan. Biraz yorucu bi gündü sesim ksıldı günün sonunda senden naber bebişimftsch sende burdan bekleniyosun nerdesin kiiiizzz?
Saol cnm.bnmHadi gözün aydn cnm
Tbi canm kesnlkleevet canım doğru söylüyorsun gece dua ettiydim hep belkide ondandır
Kiz sen niye kendine dikkat etmiyosun?ses tellerin zarar goruyo...surekli bitki cayi ic...saracogluna bak da belki sana uygun bi kur vardir...Ay yeni geldim okuldan. Biraz yorucu bi gündü sesim ksıldı günün sonunda senden naber bebişim
Iyi seker nolsun birazdan yuruyuse gecicem oyalaniyorum oyle...sen napiyosun iyisin dimi?Nasılsın seker
sağol canım idrarımda üre cıktı su azlığından dolayı bol su içmm gerekıyormuş kötü bişey demedi tekrar idrar aldı
Iyi seker nolsun birazdan yuruyuse gecicem oyalaniyorum oyle...sen napiyosun iyisin dimi?
Sagol tatlimmaher zain cok severiiimmm
1. Kattan bağırınca 3.kattakiler sesimi duyuyolar ya. Hem de lisedeKiz sen niye kendine dikkat etmiyosun?ses tellerin zarar goruyo...surekli bitki cayi ic...saracogluna bak da belki sana uygun bi kur vardir...
Bebekte üj bej tur mu atacan beaIyi seker nolsun birazdan yuruyuse gecicem oyalaniyorum oyle...sen napiyosun iyisin dimi?
Yok kiz evin icindeydi...sinir oldum zati asagidaki komsu geldi rahatsiz oluyomus hafta ici saat 12 yle 6 arasi yapacakmisim sinir oldum sinirrrrr...gel de cocuk yap nasil olcak acaba?Bebekte üj bej tur mu atacan bea
Bende artik yuruyusun cogunu disarda geciricem gibi gozukiyo vermem gerekn 10kilo var...evde olmicak bu is...İyiyim kuzucum TV izliyorum oyalaniyorum öle. Bende gecen hafta başladım yürüyüşe anca 1 kere gidebildim tekrar baslamam lazim malum d vitamini lazim
Heyyy masaalllaaah 1.kattan 3.kati tutturuyon heaaa1. Kattan bağırınca 3.kattakiler sesimi duyuyolar ya. Hem de lisedebu aralar nöbet yerim çok sakin. Az bağırıyorum o yüzden ses tellerimi açamıyorum. O yüzden Az bi şey bağırnca hemen kısıliyo :) faranjitim azdı ya 3 gündür boğazm yanıyodu. Bu gün de ses gitti malesef cnm. Okul da bitti zaten iki hafta var.
Aaa o nasıl iş ya evin içinde yürümek suç muymuş. Orjinal komşu :)Yok kiz evin icindeydi...sinir oldum zati asagidaki komsu geldi rahatsiz oluyomus hafta ici saat 12 yle 6 arasi yapacakmisim sinir oldum sinirrrrr...gel de cocuk yap nasil olcak acaba?
Ay ilk görev yerim köy okuluydu zil yoktu. Bahçe de baya büyüktü. Bahçenin bi ucuna ses duyurcam diye açıldı sesim. İçeri diye bi bağırıyodum. Sonra kaçıınnn geliyooo diye bi çocuk bağırıyodu. Ay benim tatlı kuzularım. Özledim bak şimdi hepsini. Bu okulda Benm sesten bıktılar ki en az öğrencinin olduğu kata verdiler beniHeyyy masaalllaaah 1.kattan 3.kati tutturuyon heaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?