Gebe kalamayanlar buraya.....

Maşallah darısı kucağa almaya

sağol canım idrarımda üre cıktı su azlığından dolayı bol su içmm gerekıyormuş kötü bişey demedi tekrar idrar aldı

Çok sevindim canım sende şişeye doldur suyu hep yanında olsun canın sıkıldıkça iç dur Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah bizede hayırlı evlat inş

Kiz sen niye kendine dikkat etmiyosun?ses tellerin zarar goruyo...surekli bitki cayi ic...saracogluna bak da belki sana uygun bi kur vardir...
1. Kattan bağırınca 3.kattakiler sesimi duyuyolar ya. Hem de lisede bu aralar nöbet yerim çok sakin. Az bağırıyorum o yüzden ses tellerimi açamıyorum. O yüzden Az bi şey bağırnca hemen kısıliyo :) faranjitim azdı ya 3 gündür boğazm yanıyodu. Bu gün de ses gitti malesef cnm. Okul da bitti zaten iki hafta var.

İyiyim kuzucum TV izliyorum oyalaniyorum öle. Bende gecen hafta başladım yürüyüşe anca 1 kere gidebildim tekrar baslamam lazim malum d vitamini lazim
Bende artik yuruyusun cogunu disarda geciricem gibi gozukiyo vermem gerekn 10kilo var...evde olmicak bu is...

Heyyy masaalllaaah 1.kattan 3.kati tutturuyon heaaa

Yok kiz evin icindeydi...sinir oldum zati asagidaki komsu geldi rahatsiz oluyomus hafta ici saat 12 yle 6 arasi yapacakmisim sinir oldum sinirrrrr...gel de cocuk yap nasil olcak acaba?
Aaa o nasıl iş ya evin içinde yürümek suç muymuş. Orjinal komşu :)

Heyyy masaalllaaah 1.kattan 3.kati tutturuyon heaaa
Ay ilk görev yerim köy okuluydu zil yoktu. Bahçe de baya büyüktü. Bahçenin bi ucuna ses duyurcam diye açıldı sesim. İçeri diye bi bağırıyodum. Sonra kaçıınnn geliyooo diye bi çocuk bağırıyodu. Ay benim tatlı kuzularım. Özledim bak şimdi hepsini. Bu okulda Benm sesten bıktılar ki en az öğrencinin olduğu kata verdiler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…