Gebe kalamayanlar buraya.....

Aaa o nasıl iş ya evin içinde yürümek suç muymuş. Orjinal komşu :)
Oyle tamam ses cikariyo biliyorum ama napimm?baska caremmi var?bende deim doktor tavsiyesi olmasa rahatsiz etmezdim...artik bi kac gun disarda bi kac gun evde 12yle 6 arasi...ne diyon sen bizim apartmanda olsan ev sahibi olup terk edersin evini!...

Ahahaha mudur biliyo isiniii!...sonrada sesim diyon ama dikkat et!..

Oyyyy massallah ona...annesini de dusunurmus rahatini bozup bakarmis bi deeeee...Rabbim saglik versin canim...bak uzulmene kendini skntya sokmana gerek yokmus bi daha duymiim bakiim

ah canım git gide büyüyye büyüye evham yapmaya başladım bende allahın izniyle bi doğursak sağlıklıca

Çok sevindim canım sende şişeye doldur suyu hep yanında olsun canın sıkıldıkça iç dur Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah bizede hayırlı evlat inş

hep içiyordum ama gectığımı haftalar azalttım sanki ondan oldu heralde yoksa bana demişlerdi su çok önemli bebek için diye ama asla azaltmam artık kusasıya kadar içerim inşallah rabbim o günleride göstersin sizleride fazla bekletmesin

Hayırlı akşamlar kızlar ben geldim
Hani Nisan yağmurları çok faydalıymış bir çok şeye iyi geliyormuş demiştik ya o suyum geldi komşumun babası leğen filan koymuş bide onu okumuşlar bana da yarım litre verdi sağolsun Eşime de içirdim şifa niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…