- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.241
Maşallah masallahBri bzi durdurssuunn :) bz napcz böle buyrkn :)dha 4aylk ble olmadk :)
Maşallah masallah
Oyle tamam ses cikariyo biliyorum ama napimm?baska caremmi var?bende deim doktor tavsiyesi olmasa rahatsiz etmezdim...artik bi kac gun disarda bi kac gun evde 12yle 6 arasi...ne diyon sen bizim apartmanda olsan ev sahibi olup terk edersin evini!...Aaa o nasıl iş ya evin içinde yürümek suç muymuş. Orjinal komşu :)
Ahahaha mudur biliyo isiniii!...sonrada sesim diyon ama dikkat et!..Ay ilk görev yerim köy okuluydu zil yoktu. Bahçe de baya büyüktü. Bahçenin bi ucuna ses duyurcam diye açıldı sesim. İçeri diye bi bağırıyodum. Sonra kaçıınnn geliyooo diye bi çocuk bağırıyodu. Ay benim tatlı kuzularım. Özledim bak şimdi hepsini. Bu okulda Benm sesten bıktılar ki en az öğrencinin olduğu kata verdiler beni
Masalllaah yegenimeee anasinaaaa!...insallah en yakin zamanda bizde paylasiriz boyle resimler...ici dolu gobisimizleBri bzi durdurssuunn :) bz napcz böle buyrkn :)dha 4aylk ble olmadk :)
Saol canmm :) amin insallah beraber buyutrz bebislermziMasalllaah yegenimeee anasinaaaa!...insallah en yakin zamanda bizde paylasiriz boyle resimler...ici dolu gobisimizle
Bende artik yuruyusun cogunu disarda geciricem gibi gozukiyo vermem gerekn 10kilo var...evde olmicak bu is...
Bri bzi durdurssuunn :) bz napcz böle buyrkn :)dha 4aylk ble olmadk :)
Yk kız sana öle gelr o kdr yoktr tatlm :)Maşallah sizesenin ki bebis bi o kadar bende var o da gobis
Yk kız sana öle gelr o kdr yoktr tatlm :)
Utaniyoruuuum 70Kaç kilosun ki seker . ben doktorla ilk görüşmeye gittim ya bana da kilo alma dedi
Utaniyoruuuum 70
Oyyyy massallah ona...annesini de dusunurmus rahatini bozup bakarmis bi deeeee...Rabbim saglik versin canim...bak uzulmene kendini skntya sokmana gerek yokmus bi daha duymiim bakiim
Maşallah darısı kucağa almaya
Çok sevindim canım sende şişeye doldur suyu hep yanında olsun canın sıkıldıkça iç dur Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah bizede hayırlı evlat inş
Bri bzi durdurssuunn :) bz napcz böle buyrkn :)dha 4aylk ble olmadk :)
Boyum 165 canim 55 olmam gerekir ama ben 60 olsam oyyy oyy...Utanma seker türk standartlarına uyuyorsunyaz geldi ya verirsin canım
Yok canim kendine vesvese yapmayi birak o da hissetmesin kotu dusunceleri...Insallah saglicakla alirsin kucaginaaaa...ah canım git gide büyüyye büyüye evham yapmaya başladım bende allahın izniyle bi doğursak sağlıklıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?