Gebe kalamayanlar buraya.....

INsallah canim azmettim tak etti canima artik tedavilik bisey yok ama ben ha bire yumurta ilaclarini alip duruyorum!...

Doktor da bana iste bu yumurta fazlalığı için kilo aldın mi dedi yok dedim kilo alma dedi. Galiba hormonlar kiloya neden oluyor .. Bende şu vitaminleri yoluna koyacağım inşallah

Doktor da bana iste bu yumurta fazlalığı için kilo aldın mi dedi yok dedim kilo alma dedi. Galiba hormonlar kiloya neden oluyor .. Bende şu vitaminleri yoluna koyacağım inşallah
Yumurta fazlaliginmi var simdi yani...bunun bi cozumu vardir ama...bende vitamin olayina hiiiic baslamadim yaaa

Ama dogru 4 kilo bile verilse hormonu etki ediyomus insallah kilo verince iyi sonuca ulasiriz....

Yumurta fazlaliginmi var simdi yani...bunun bi cozumu vardir ama...bende vitamin olayina hiiiic baslamadim yaaa

Ama dogru 4 kilo bile verilse hormonu etki ediyomus insallah kilo verince iyi sonuca ulasiriz....

Ya iste kullandığım ilaçlar yumurta fazlaligi yapmış Pko lularda ki gibi dedi kilo alma dedi. Zaten biliyon adetlerim duzensizlesti. Ben kilo vermesemde hamlasmamak için yürüyüşe devam edicem

Son düzenleme:
Boyum 165 canim 55 olmam gerekir ama ben 60 olsam oyyy oyy...
canımmm üzülme boşver verirsin kilonu inş.ama ben bu kiloya takılmıyorum benim kuzenimin çocuğu olmadı tedavi falan derken kız kilo aldıkça aldı tombiş tatlı bişey oldu sonra zayıflamam lazım diye spora başladı haftasına hamile olduğunu öğrendi keza ben tüp bebek denedim olmadı ilaçlar kilo aldırdı bende mutsuzluktan kendimi tatlıya verdim boyum 160 kilom 65 oldu ben de spora yazılmaya karar vermiştim ki sporla 2.5 ayda 10 kilo veren biri olarak yine veririm dedim ama meğer bebişim gelmiş ve ben şimdi 66.400 gr oldum

Canim ama o kuzenin kilo vermeye baslayinca hamile oldu dimi?...canim pkoya kilo vermek iyi geliyo bende az da olsa varmis pko...hem yumurtalar rahatlicak.. diyelim bebis olmadi ama en azindan saglikli gebelige hazirlnmis olucam...sekere tansiyona sebep olmicak aksine normal dogum icin de kolaylik olucak...ama tabi duam bi an once kilo verip saglikla o guzel habere kavusmak...

m26, post: 41183955, member: 646798"]hep içiyordum ama gectığımı haftalar azalttım sanki ondan oldu heralde yoksa bana demişlerdi su çok önemli bebek için diye ama asla azaltmam artık kusasıya kadar içerim inşallah rabbim o günleride göstersin sizleride fazla bekletmesin[/QUOTE]
:) amin canım benim inşallah

canım benim tabiki kilo ver zayıf olmak herzaman avantaj ben doğum kontrol hapı kullandım yeni evliyken 55 kiloydum çok zayıftım 1.5 yıl hap içtim ve hapı bıraktığımda hormon bozukluğu falan yaşadım adetlerim kesildi ve bende hiç bişi yokken pco olmuşum ve ben 70 kiloya çıkmıştım neyse çok uzatmayım ben spora başladım zayıfladım ama adetlerim yumurtlamam çok düzelmedi ki nitekim gebede kalamadım ve bana bi doktor 61 kilo falanken kilo ver dedi ama başka bi doktorda saçmalama sen bu kiloyla hamile kalamazsan türkiye hapı yutmuş dedi benim tavsiyem kilonu kafana takma çünkü kilolu olup hamile kalan çok kişi tanıyorum

Bilmiyorum canim ben dogum kontrol hapi da kullanmadim evlendigimde 60li kilolardaydim 63 falan...ama 2 yilda aldim bu kiloyu...umut ediyorum sorunum kilodur verince gecer de sebepsiz zaman kaybetmiyeyim diye. 3 arkadas kilo verince gebe kaldilar...o da umut oluyo bana...takmiyorum canim bilakis bana iyi hissettriyo sorunumu buldum diyorum kendi kendime...

inş.canım inş.bebişine kavuşursun zayıflamak her zaman moral oluyor umutsuzluğunda beklentinde kilodan olmasın beni biliyorsun işte 3 yıldır neler denedim ya soğan kürü incir kürü sultan macunları tatiller kaplıcalar hamamlar derken donmuş embiryo denicem diye saldım kendimi tüp bebekde doktora gitmek için araba aldık onla meşguldük eşimle zamansız hesapsız şekilsiz takıntısız oldum o ay bebiş oldu ve doktor şaşırdı yumurtlamam 2 hafta gecikmiş yani yumurta 14-17.günler arası oluyor deniliyordu benimki 24. 25. gün olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…