- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.281
Bri bzi durdurssuunn :) bz napcz böle buyrkn :)dha 4aylk ble olmadk :)
Allah allah yaa daha neler duyacaz?nasil zor dimi kadin olmak...Allah yardimcin olsun kuzum...
Hayırlı akşamlar kızlar ben geldim
Hani Nisan yağmurları çok faydalıymış bir çok şeye iyi geliyormuş demiştik ya o suyum geldi komşumun babası leğen filan koymuş bide onu okumuşlar bana da yarım litre verdi sağolsunEşime de içirdim şifa niyetine
Bi de ucu dışarda tuhaf oluyorum . hepimizin kuzum bizimde imtihanimiz bu .
Canim benim o nedenmiş ya
Evet canım hem nisan yağmuru hemde okunmuş su olunca insanın içi rahat ediyo şifa bulacağına inanıyo ki oluyo aynı kayınvaliden de olduğu gibiBende de var o sudan hemde üstüne bide okunmuş anacığım sağolsun yaa. Acaba diyoruz kayınvalidemin bu kadar çabuk iyileşmesine sebep o muydu
Insallah canim...benim de bekleyisim mutlu haberle sonlanir...benim her an yumurtam oluyo ovi testiyle de takip ediyorum....insallah sebep ne olursa olsun Rabbim nasip eder....inş.canım inş.bebişine kavuşursun zayıflamak her zaman moral oluyor umutsuzluğunda beklentinde kilodan olmasın beni biliyorsun işte 3 yıldır neler denedim ya soğan kürü incir kürü sultan macunları tatiller kaplıcalar hamamlar derken donmuş embiryo denicem diye saldım kendimi tüp bebekde doktora gitmek için araba aldık onla meşguldük eşimle zamansız hesapsız şekilsiz takıntısız oldum o ay bebiş oldu ve doktor şaşırdı yumurtlamam 2 hafta gecikmiş yani yumurta 14-17.günler arası oluyor deniliyordu benimki 24. 25. gün olmuş
Dogru...insan kendini yarali hissedince tuhaf oluyo benmde polip ameliyatndan sonra oyle oldum her lavaboda baticon kullaniyodum kaldi ki sen ucu disarda diyosun Rabbim sifa versin insallahBi de ucu dışarda tuhaf oluyorum . hepimizin kuzum bizimde imtihanimiz bu .
Dogru...insan kendini yarali hissedince tuhaf oluyo benmde polip ameliyatndan sonra oyle oldum her lavaboda baticon kullaniyodum kaldi ki sen ucu disarda diyosun Rabbim sifa versin insallah
Cuma isler yoğundu.eve geldiğimde bi sitma tuttu bütün gece içim titredi inmeye inmeye uyudum sabaha kadar
Aman abla naptin dikkat et kendine...tam gecis havasi...insallah bugun doktordan guzel haberle donersin...Rabbim sifani versin ageiyan yerlere elini koy 7 tane fatiha oku cok iyi geliyo peygamberimizin s.a.v tavsiyesi...Cuma isler yoğundu.eve geldiğimde bi sitma tuttu bütün gece içim titredi inmeye inmeye uyudum sabaha kadarusuttum galiba.3 gündür de carpintim var iyice moralin bozuldu.bugünde kalp doktoruna gidicem cihaz varsa takacak ritim holter.boyle canim vucudumun her yeri agriyor belin agriyor hayirlisi artik
Rahimi şekillendirmek için. Uç kısmı dışarda bi zararı yok da lavaboya falan gittiğimde tuhaf oluyorum çarşamba çıkartacaklar iste
Evet canım hem nisan yağmuru hemde okunmuş su olunca insanın içi rahat ediyo şifa bulacağına inanıyo ki oluyo aynı kayınvaliden de olduğu gibiinşallah bizde şifa buluruz
inşallah canım hepimizinInşaallah canm benm. Rabbim gönlüne göre versin
İyiyim canim sen nasilsin.kalp için ritim cihazi taktilar eve donuyorumGünaydın abla nasılsın
Evet ya basiretim baglaniyo bazen okuyayim tabiki.doktora git 1.5 saat. Holteri taktilar 10 dakikada ayni yolu simdi geri dönüyorum Yoruldum yani evdeki isleri kim yapacak bilmemAman abla naptin dikkat et kendine...tam gecis havasi...insallah bugun doktordan guzel haberle donersin...Rabbim sifani versin ageiyan yerlere elini koy 7 tane fatiha oku cok iyi geliyo peygamberimizin s.a.v tavsiyesi...
Sonuclar ne zaman cikicak?ben geliim abla yardimaEvet ya basiretim baglaniyo bazen okuyayim tabiki.doktora git 1.5 saat. Holteri taktilar 10 dakikada ayni yolu simdi geri dönüyorum Yoruldum yani evdeki isleri kim yapacak bilmem
canım birsey sorucam sen bana daha yakınsın hafta olarak karnın büyürken cızz cızzz ediyormu yani geriliyormu içten çatlıyormu öyle birşey hissediyorum sankiSaol cnm.bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?