Gebe kalamayanlar buraya.....

Bende de var o sudan hemde üstüne bide okunmuş anacığım sağolsun yaa. Acaba diyoruz kayınvalidemin bu kadar çabuk iyileşmesine sebep o muydu

Bende de var o sudan hemde üstüne bide okunmuş anacığım sağolsun yaa. Acaba diyoruz kayınvalidemin bu kadar çabuk iyileşmesine sebep o muydu
Evet canım hem nisan yağmuru hemde okunmuş su olunca insanın içi rahat ediyo şifa bulacağına inanıyo ki oluyo aynı kayınvaliden de olduğu gibi inşallah bizde şifa buluruz

Insallah canim...benim de bekleyisim mutlu haberle sonlanir...benim her an yumurtam oluyo ovi testiyle de takip ediyorum....insallah sebep ne olursa olsun Rabbim nasip eder....

Bi de ucu dışarda tuhaf oluyorum . hepimizin kuzum bizimde imtihanimiz bu .
Dogru...insan kendini yarali hissedince tuhaf oluyo benmde polip ameliyatndan sonra oyle oldum her lavaboda baticon kullaniyodum kaldi ki sen ucu disarda diyosun Rabbim sifa versin insallah

@zumrutuanka ablaammm nerdesiinn?bende yeni smileyi kullaniiim bu arada
Cuma isler yoğundu.eve geldiğimde bi sitma tuttu bütün gece içim titredi inmeye inmeye uyudum sabaha kadar usuttum galiba.3 gündür de carpintim var iyice moralin bozuldu.bugünde kalp doktoruna gidicem cihaz varsa takacak ritim holter.boyle canim vucudumun her yeri agriyor belin agriyor hayirlisi artik

Aman abla naptin dikkat et kendine...tam gecis havasi...insallah bugun doktordan guzel haberle donersin...Rabbim sifani versin ageiyan yerlere elini koy 7 tane fatiha oku cok iyi geliyo peygamberimizin s.a.v tavsiyesi...

Aman abla naptin dikkat et kendine...tam gecis havasi...insallah bugun doktordan guzel haberle donersin...Rabbim sifani versin ageiyan yerlere elini koy 7 tane fatiha oku cok iyi geliyo peygamberimizin s.a.v tavsiyesi...
Evet ya basiretim baglaniyo bazen okuyayim tabiki.doktora git 1.5 saat. Holteri taktilar 10 dakikada ayni yolu simdi geri dönüyorum Yoruldum yani evdeki isleri kim yapacak bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…