- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.792
- 798
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.301
Abla işim vardı şimdi girebildim siteye. Hamd olsun iyiym sen nasılsın.. Çok geçmiş olsun.. Ne dedi doktorun?İyiyim canim sen nasilsin.kalp için ritim cihazi taktilar eve donuyorum
Canım öncelikle sakin ol, heyecan yapma.. Bi'şey varsa o kendini gösterir zaten belirtilerle.. Ama bazen biz herşeyi belirtiye yoruyoruz.. Adetin geleceğini hissettiğimiz zamanki belirtilerle, gebelik belirtilerinin benzer noktaları var.. Yani demem o ki; öncelik sakin kalmakta.. İnşallah vardır bebeğin..Yaaa bana niye yorum yapmıyorsunuz. Çok strese girdim. Adetim 8 gündür gecikti sıvı yapışkanımsı akıntım var. Ovulasyon gibi arada kasıklarımda batıyor ve bugün birikimi defa başıM döndü gibi. Ama 3 gün geviktiğinde bhcg 0.100 çıktı doktor yok dedi. 5 gündür başka tahlil yapmadım sizce bana ne oluyor.
Çok teşekkür ederim cevabın için. Haklısın herşey i bebeğe yormak için bahane arıyoruz. Ama bu gecikcem İşl. Bebiştir dua edin nolurCanım öncelikle sakin ol, heyecan yapma.. Bi'şey varsa o kendini gösterir zaten belirtilerle.. Ama bazen biz herşeyi belirtiye yoruyoruz.. Adetin geleceğini hissettiğimiz zamanki belirtilerle, gebelik belirtilerinin benzer noktaları var.. Yani demem o ki; öncelik sakin kalmakta.. İnşallah vardır bebeğin..
canım aynı belirtiler bende de var test yaptım çıkmadı...Yaaa bana niye yorum yapmıyorsunuz. Çok strese girdim. Adetim 8 gündür gecikti sıvı yapışkanımsı akıntım var. Ovulasyon gibi arada kasıklarımda batıyor ve bugün birikimi defa başıM döndü gibi. Ama 3 gün geviktiğinde bhcg 0.100 çıktı doktor yok dedi. 5 gündür başka tahlil yapmadım sizce bana ne oluyor.
Sen kaç gün geciktin ve bhcg de mi çıkmadı.canım aynı belirtiler bende de var test yaptım çıkmadı...
aslında canım benim gecikiyo biraz her ay..buay 1 hafta gecikti ama çok stresliydim..beta hcg yaptırdım ama sonuç almıcam zaten yıkıldım testte çıkmayınca..Sen kaç gün geciktin ve bhcg de mi çıkmadı.
Canim sormasi ayip kac kilosun pko varmi?ama dediğin gibi adet olcak gibi sancı çektim..zaten zayıflamam lazım biraz..kilo vermeye devam:)
kilo 57 oldu diyetle falan..62 lerdeydim..boyum 160 cm..pko var..yeni öğrendim adet düzensizliğim varCanim sormasi ayip kac kilosun pko varmi?
Herkese iyi aksamlar ovulasyon testine devam 13gun
Hımm benim normalde pek gecikme olmuyor en fazla 40 gün gecikir bazı yerlerde okudum geç döllenme falan erken yapılınca çıkmayanlar varmış. Bende acaba mı diyorum.aslında canım benim gecikiyo biraz her ay..buay 1 hafta gecikti ama çok stresliydim..beta hcg yaptırdım ama sonuç almıcam zaten yıkıldım testte çıkmayınca..
Dimi banada oyle geldi :)
kilo 57 oldu diyetle falan..62 lerdeydim..boyum 160 cm..pko var..yeni öğrendim adet düzensizliğim var
Günaydın cnm.Günaydın tatlişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?