Gebe kalamayanlar buraya.....

Yaaa bana niye yorum yapmıyorsunuz. Çok strese girdim. Adetim 8 gündür gecikti sıvı yapışkanımsı akıntım var. Ovulasyon gibi arada kasıklarımda batıyor ve bugün birikimi defa başıM döndü gibi. Ama 3 gün geviktiğinde bhcg 0.100 çıktı doktor yok dedi. 5 gündür başka tahlil yapmadım sizce bana ne oluyor.

Canım öncelikle sakin ol, heyecan yapma.. Bi'şey varsa o kendini gösterir zaten belirtilerle.. Ama bazen biz herşeyi belirtiye yoruyoruz.. Adetin geleceğini hissettiğimiz zamanki belirtilerle, gebelik belirtilerinin benzer noktaları var.. Yani demem o ki; öncelik sakin kalmakta.. İnşallah vardır bebeğin..

Çok teşekkür ederim cevabın için. Haklısın herşey i bebeğe yormak için bahane arıyoruz. Ama bu gecikcem İşl. Bebiştir dua edin nolur

canım aynı belirtiler bende de var test yaptım çıkmadı...

aslında canım benim gecikiyo biraz her ay..buay 1 hafta gecikti ama çok stresliydim..beta hcg yaptırdım ama sonuç almıcam zaten yıkıldım testte çıkmayınca..
Hımm benim normalde pek gecikme olmuyor en fazla 40 gün gecikir bazı yerlerde okudum geç döllenme falan erken yapılınca çıkmayanlar varmış. Bende acaba mı diyorum.

kilo 57 oldu diyetle falan..62 lerdeydim..boyum 160 cm..pko var..yeni öğrendim adet düzensizliğim var

merhaba canım bnmde pcom var bn zayıf görünyorum dal gibiyiim tabiri caizse boyum 1.60 ve bnde 58 kiloyum ama benim kemiklerim aşırı iriymiş. sence yinede kilo vermek mi lazım sen vermem gerekyo demişsin ya kilolu mu görünyosun doktor mu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…