- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.321
Hayr olsun canım inşallah güzel haberler gelir..Ay ben de gorduumm. Bi kız çocuğu bize haber verip kurtardı, sonra arkada kalnca biz de onu kurtardk :) sen ne gordun cnm
İnşallah gercek olur ttlmHayr olsun canım inşallah güzel haberler gelir..
Biz bu ay eşimle birlikte kürle denedik, adetim mi gecikmiş hatırlamıyorum o kısmı test yaptım pozitifayy nasıl seviniyorum havalarda uçuyorum resmen ve yaptığımız kürler işe yaradı dedim karnımı okşadım bu kadarcık
inşallah canım :)İnşallah gercek olur ttlm
evet canım doktor dedi..pko da beslenmeye dikkat..şekerden karbonhidrattan uzak dur dedi bana doktormerhaba canım bnmde pcom var bn zayıf görünyorum dal gibiyiim tabiri caizse boyum 1.60 ve bnde 58 kiloyum ama benim kemiklerim aşırı iriymiş. sence yinede kilo vermek mi lazım sen vermem gerekyo demişsin ya kilolu mu görünyosun doktor mu dedi
Ahahah nabza gore serbet:))))Eki Görüntüle 1544590 Sabah öğrencimin yolladığı mesajı sizinle de paylaşayım dedim. Günümuz aydınlık olsun
Daha ayrntılı muayne olun bence. Vajinal muayne ve hsg ile daha iyi sonuç alınabilirmerhaba arkadaşlar ben de 5 yıllık evliyim.3,5 sene korunduktan sonra bebek istedik.Hemen 2 ayında hamile kaldım ancak 11.hafta da düşük yaptım.Kürtaj oldum.Sonrasında 7 ay kadar korunduk ancak 6 aydır hamile kalamıyorum..Yaşım da ilerliyor ve bebek sahibi olamayacağım diye çok korkuyorum.Doktora gittim hormonlar normal olur dedil ultrasonla muayne de edildim bişey söylenmedi.Napmak lazım bilmiyorum çok kolay hamile kalırım diye düşünmüştüm ilki çabuk olunca
S..a.. Hanımlar.. Nasılsınız bakalım? Kimler burada??
Ben sabahlari değil de aksamlari bulantı yaşıyordum standart birsey değil yani :)Kızlar bir şey sorucam..
Bu hamilelik belirtisinde bulantı illa sabah saatlerinde mi oluyor??
Yoksa günün belirli saatlerinde de oluyor mu??
Mesela gece..??
Ay inşallah canım benimde öyledir.. bulantım oluyo ama çıkarma derecesinde değil ve dün gece midemden yukarı doğru bişey varmış gibi bi anlık bulantım oldu.. ayaklarım üşüyo ama vücudum sıcak göğüslerim acıyo off en iyisi yarın test alayım bi yapayımBen sabahlari değil de aksamlari bulantı yaşıyordum standart birsey değil yani :)
Hadi canım inşallahAy inşallah canım benimde öyledir.. bulantım oluyo ama çıkarma derecesinde değil ve dün gece midemden yukarı doğru bişey varmış gibi bi anlık bulantım oldu.. ayaklarım üşüyo ama vücudum sıcak göğüslerim acıyo off en iyisi yarın test alayım bi yapayım
Hadi canım inşallah
Ben de hamd olsun iyiyim canım.. Hayırlı geceleriniz olsun..aleyküm selam canımm... iyi diyelim iyi olsun sen nasılsınn
hoşgeldinnn.... Kandilin mubarek olsunn güzel anne adayı.....günaydın canlar:)
hafta sonu giremiyorum pek geldim ama şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?