Gebe kalamayanlar buraya.....

Ay ben de gorduumm. Bi kız çocuğu bize haber verip kurtardı, sonra arkada kalnca biz de onu kurtardk :) sen ne gordun cnm
Hayr olsun canım inşallah güzel haberler gelir..
Biz bu ay eşimle birlikte kürle denedik, adetim mi gecikmiş hatırlamıyorum o kısmı test yaptım pozitif ayy nasıl seviniyorum havalarda uçuyorum resmen ve yaptığımız kürler işe yaradı dedim karnımı okşadım bu kadarcık

İnşallah gercek olur ttlm

evet canım doktor dedi..pko da beslenmeye dikkat..şekerden karbonhidrattan uzak dur dedi bana doktor

Kızlar bir şey sorucam..
Bu hamilelik belirtisinde bulantı illa sabah saatlerinde mi oluyor??
Yoksa günün belirli saatlerinde de oluyor mu??
Mesela gece..??

merhaba arkadaşlar ben de 5 yıllık evliyim.3,5 sene korunduktan sonra bebek istedik.Hemen 2 ayında hamile kaldım ancak 11.hafta da düşük yaptım.Kürtaj oldum.Sonrasında 7 ay kadar korunduk ancak 6 aydır hamile kalamıyorum..Yaşım da ilerliyor ve bebek sahibi olamayacağım diye çok korkuyorum.Doktora gittim hormonlar normal olur dedil ultrasonla muayne de edildim bişey söylenmedi.Napmak lazım bilmiyorum çok kolay hamile kalırım diye düşünmüştüm ilki çabuk olunca

Daha ayrntılı muayne olun bence. Vajinal muayne ve hsg ile daha iyi sonuç alınabilir

Ben sabahlari değil de aksamlari bulantı yaşıyordum standart birsey değil yani :)
Ay inşallah canım benimde öyledir.. bulantım oluyo ama çıkarma derecesinde değil ve dün gece midemden yukarı doğru bişey varmış gibi bi anlık bulantım oldu.. ayaklarım üşüyo ama vücudum sıcak göğüslerim acıyo off en iyisi yarın test alayım bi yapayım

Hadi canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…