- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.341
ayyy teşekkür ederim :)hoşgeldinnn.... Kandilin mubarek olsunn güzel anne adayı.....
sağolasn Allah razı olsun.... dua et bizlerede....ayyy teşekkür ederim :)
evet bugün için herkesinde de seninde kandiliniz mubarek olsun canlar:)
Gerlyo tbi canm doktra sordm nrml demsti baya gerlydu ama bnm damrlrmi cekiolrms gbicanım birsey sorucam sen bana daha yakınsın hafta olarak karnın büyürken cızz cızzz ediyormu yani geriliyormu içten çatlıyormu öyle birşey hissediyorum sanki
hoşgeldinn...seninde kandilin mubarek olsun inşallahh... bugünde kimsecikler şansımıza yokk sen naslsın iyimisin anne adayı....Kzlr gunydn.. Hrksn kandli mubarek olsn bkc gndr gremedm tabletm bozldu garantye vercm esm dun guzl bi tlfn alivrdi saolsn tablet garantiden gelecege kdr bnla grcm mecubrn. Naslsnz iyimsnz
bende doktorumla konuştum rahim büyüdüğü için normal endişelenmeyin dedi :)Gerlyo tbi canm doktra sordm nrml demsti baya gerlydu ama bnm damrlrmi cekiolrms gbi
Yk arada oluo ztn cnm :)bende doktorumla konuştum rahim büyüdüğü için normal endişelenmeyin dedi :)
zaten o günden sonra biraz geçti yani sık sık olmuyor:)
Ck sukr iyiym canm.. Pazartsi gnu pazarn yorgnlgu oluo sanirm herkste :)hoşgeldinn...seninde kandilin mubarek olsun inşallahh... bugünde kimsecikler şansımıza yokk sen naslsın iyimisin anne adayı....
Kzlr gunydn.. Hrksn kandli mubarek olsn bkc gndr gremedm tabletm bozldu garantye vercm esm dun guzl bi tlfn alivrdi saolsn tablet garantiden gelecege kdr bnla grcm mecubrn. Naslsnz iyimsnz
Selam kızlar, kandiliniz mübarek olsun. Bu arada 10 gün oldu hala kırmızılar yok
canım senin karnın ne zaman büyümeye başladı ben sanki kabızlıktan diyorum ama hafif toplanmaya başladı gibi karnımYk arada oluo ztn cnm :)
hamişler birşey sorucam bebek odasını nasıl ne zaman hazırlıyorsunuz Rabbim nasip edrse cinsiyetten sonramı yoksa yok perdesi oadaı dolabı beşiği falan nasıl bir hazırlık olur yapan başlayan varmı?
ayy ne güzel yaaa:) maşallah:)8 9. ayında düzmeyi düşünüyoruz canım kıyafettir odur budur almaya başladık yavaş yavaş
Canim biz dun esimle ciktik bebek odasi bakmaya bitane cok begendik insallah yavastan basliycaz :))hamişler birşey sorucam bebek odasını nasıl ne zaman hazırlıyorsunuz Rabbim nasip edrse cinsiyetten sonramı yoksa yok perdesi oadaı dolabı beşiği falan nasıl bir hazırlık olur yapan başlayan varmı?
Canim nasilsin? Bebis nasil :))8 9. ayında düzmeyi düşünüyoruz canım kıyafettir odur budur almaya başladık yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?