Gebe kalamayanlar buraya.....

ayy ne güzel yaaa:) maşallah:)
oda için de neler yapıcaksınız perdeler dolap falan duvar süsleri birşeyleryapıcakmısınız canım

benim aklımda çok şey varda dedğin gibi ama hemen doğar doğmaz yapmıcaz sanırım daha küçük diye anca 1 2 yaşına girdiği zaman tamamen düzelim genç odası alırız tül perde alırız dedik cıvıl cıvıl olsun simdi bir beşik yada oyun parkı puset ana kucağı onları alıcaz aılelerle bırleşıp tam kararı verelım bide :) sen ne düşünüyorsun

iyim canım sen nasılsın? bebişte maşallhhhh cuma günü gçrdüm tospaa olmuş carsamba günü ayrıntılıya gircem inşallahh o zamanda görcem seninki nasıl ?
Oyy canim masallah ogluna :)) Bende cok şükür iyiym ya sana bisey sorucam sen ayrintili usg yi ne kadar a yaptircan? Benim burdaki doktorumun oldugu hastane de yapılmıyor beni Buyukcekmece Kolan Hastanesine yonlendirdi orda da 600 tl ye yapiyorlar. Sen ne kadara yaptircan?

ayyy heyecanlıyım o konuda ama benim normalde çocuk odamda eşimin yeni bekarken aldığı geniş bir baza var ve büyük sürgülü gardrop var dışı kahverengi ve yeniler o yüzden beyaz dolap kaplama kağıtları var onunla süsleyim dedim . bide bazanın da başlığına kayınvaldem keçe işinden bebek için uygun süs yapacak geçirceğiz çünkü onları atama yeni ve güzeller genç odası gibi yani . bebek için park yatak alıp koyucam güzel biraz büyüyünce yatak boyutu zaten 120 o zaman dan sonrada yatağa yatar genç odasını kullanır bakalım yaaa böyle düşünüyorum ama duvarlarada süs alabilirim ayyy heyecanlı şeyler yaa

ohhhhh maşallahhhh kız o ne iyicene araştır biraz düşük fiyatlı yer yokmu? 180 tldediler burda bize canım

ayyy amin canım :) karnım ne zaman büyüycek merak ediyorum :)
Canim bak ben mesela 5.ci ayima girdim benimki daha yeni yeni cikmaya basladi. Gecen gun eczanede ilaclarimi alirken orda calisan bi bayan receteye bakarak sen hamilemisin, ne kadarlik dedi. Ben 5 aylik deyince cok sasirdi hic belli olmuyo dedi. Tabiki herkesin yapisida farkli yani senin daha erkenden de cikabilir, genel olarak benim doktorum 3..cu aydan sonra yavas yqvas cikmaya baslar demisti :))

tabi ya heyecanlı olmaz mı o oyun parkı için işte herkes olumlu şeyler diyorlar o yönde bende alıcam kesin gibi yani sende onu düşünüyormuşun ilk zamanlarda o gider ama 1 yaşına girince yada 2ye doğru genc odası tam oluur :))

evet karnın yapısına göre değişiyormuş galiba ama 5 aylıktada görünmemesi karnın bayağı genişmiş iç karnın demek ki :) maşallah :)

ohhhhh maşallahhhh kız o ne iyicene araştır biraz düşük fiyatlı yer yokmu? 180 tldediler burda bize canım
Canim ya evet cok pahali geldi banada, baska yaptiran yer de yokki bizim burda. Olan yerler de cok uzak ve fiyatları hakkinda hic bilgim yok, napacagimi bende bilmiyotum. Doktorum sen bilirsin ama yaptirirsan iyi olur dedi bende yaptirmak istiyorum ama cok pahali senin fiyati cok iyiymis ya

ya aslında 3. ayımdayım ama 3. ayımız bitince galiba yani 12. haftadan sonra 4. ayına girmiş olunuyor ya o zaman mı:)

ama sanki hafif toparlanma oluyor gibi bilemedim :)

normalde öyle benim küçüçük bişey cıktıydı 4.ayımda futbol topuna benzer gibiydi şimdide öne doğru tam toplamaya başladı yavaş yavaş cıkar :)

benim görümcem bebek odası almış kendine birde park yatak alımış 110 cm . dediki sakın bebek odası almıayın hiçç kullanmıyor devamlı park yatakta hem biraz büyyünce girip çıkması alttan hoşuna gidiyor dedi. zaten genç odası gibi olunca evde ben direk onu alıcam inşallah . büyüğünden alın dedi 120 cm olan zaten 5.5 yaşına kadar yatıyor galiba onlara boyu büyük diye . gerçi 3 yaşından sonra yatakta da yatabilir galiba.

evet karnın yapısına göre değişiyormuş galiba ama 5 aylıktada görünmemesi karnın bayağı genişmiş iç karnın demek ki :) maşallah :)
Olabilir cnm. Ben daha yeni yeni kilo almaya basladm bide gecen hafta tartildim tam 3 haftada 3 kilo birden almisim :)) insallah cok kilo almadan atlqtiriz bu hamileligi

normalde öyle benim küçüçük bişey cıktıydı 4.ayımda futbol topuna benzer gibiydi şimdide öne doğru tam toplamaya başladı yavaş yavaş cıkar :)
ayyy süper yaa:) maşlallah :) işte bakalım ramazan bayraında nasip olursa 17. haftam falan olucak 4. ayı devirmiş olurz herhalde belli olur memeleket e gidicem de nasip olursa ben ailemden başka şehirde yaşıyorum merak ediyorladır:)

Canim benimde gobegim one dogru duruyo dar giyinince cok tuhaf yaa :)) sendede gogusler cok buyudu mu ve iyice damarlar belli oluyo yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…