- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.561
Ben öyle birşey demedim dememde :) benim kalcadandi ve aciyordu.hatta her aksam stres tutuyordu iğne vurulcam diye :)
Inofolic...bi kutu bitti 2.kutuyu kullaniyorum...hangisini kullanıyosunuz
hangisini kullanıyosunuz
Inofolic...bi kutu bitti 2.kutuyu kullaniyorum...
sabah test yaptım negatif canım belirtilerim fazla olduğu için erken yaptım galiba testi çünkü daha 2 gün var bata bekleyip görücem hayırlısıylaEylulll09 hamile mi canlaaar
geçmiş olsun ablacım yorma kendini dinlen bol bolA
Aradim az önce sonuçların iyi dedi asistanı.yalniz ben cihazi cikardiktan 2 saat sonra yorgunluk tan carpintim oldu o kayda girmedi tabi :) demekki kalbi de kendimizi de yormamak lazim :)
5 aydir kullanıyorum ben folidoce benimkiKızlar siz folik asit kullanıyo musunuz
ayy sorma canım ya bıde arkadaslar hıc acımıyor eşim yapıyor yada kendım yapıom dıolar bugün warya resmen canım acıdı ya.kucucuk ıgne ama yaktı cok kotu..beklemıodum bole acı wala:)benım gobekten cnm.aynen benıde bugun aksam wurdu stres sanırım:) bıde cnm doktorum cuma kntrole gel dedı ama ben hala adetlı olucam nerden muayene edıcek benı?adetlı olunca alttan bakabılıyolarmı??
Tesekkur ederim cani.mmgeçmiş olsun ablacım yorma kendini dinlen bol bol
Aldim da canim gun boyu o kadar bitki cayi iciyorum ki ona yer kalmiyo aksamlari...unutuyorum uyuyup kaliyorum yaaaParaciklar paracıklarbende 6 kutu kullandiydim
Bendeee...Anladm cnm cok gecmis olsun. B3n yaptirmadm daha galiba da yaptirmayacam
Bakıyorlar evet
Aldim da canim gun boyu o kadar bitki cayi iciyorum ki ona yer kalmiyo aksamlari...unutuyorum uyuyup kaliyorum yaaa
Şu bitki çaylarını icemeyen bi benim galiba . unutma ama alarm kur benim ilaçlar için alarm kurulu. Düzenli içmek gerekiyormus
Bende hiç içemem yaa
Sen nerelerdesin şekerlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?