Gebe kalamayanlar buraya.....

Hamilelik Takvimi

bebeem ----------------------13 Ocak-10.deneme
tm26 ---------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz ------------------17 Mart-12.deneme
aysima00 ------------------ ---24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme

esoes1919 ---------------------21 Nisan-3.deneme
ikizlerclub -------------------4 Mayıs 5.deneme
moryel88 ------------------------20 Mayıs-11.deneme
M melegggm ----------------------28 Mayıs-9.deneme
@ebrar09--------------------------4 Haziran-12.deneme
ciftsariliyumurta -------------------7 Haziran-25.deneme
zeynepsibel -------------------9 Haziran-14.deneme
nurun_ala_nur ------------------------11 Haziran-12.deneme
ftsch -------------------------------9 Haziran-16.deneme
yaren92 --------------------------18 Haziran-10.deneme
@mdk35----------------------------14 Haziran-25.deneme

sabah test yaptım negatif canım belirtilerim fazla olduğu için erken yaptım galiba testi çünkü daha 2 gün var bata bekleyip görücem hayırlısıyla
rabbimden dileğim inşallah bu ay hamilesindir sonraki ayda benim olur inşaallah...kanda çıkar varsa

Yat canim dinlen ayagina da sicak su torbasi al o uykuyu da getiriyo...agrin biraz geciyo uyuyunca tavsiye ederim
kızlar kanamam olmuyo yaakarnım taş gibi ama kanama arada bi geliyo o da afedersiniz lavobaya gitsem,,,niye böyle oldu

Maşallah o zaman bebisine bende burdayim diyor artik :) bende sizi özledim.evde çekmiyor vodafone esenyurt bölgesinde baz istasyon calismasi varmis.su an serviste yolda yaziyorum.evde cekmezse diye :)
ayy mutlu oldum yazınaa:)
evet şükürler olsun büyyüyor bakalım 16 hazirANDA gidicez yine 12. haftayı doldurunca yani 3 aylık olunca daha hareketli olucak dedi Rabbim izin verirse

Şu bitki çaylarını icemeyen bi benim galiba . unutma ama alarm kur benim ilaçlar için alarm kurulu. Düzenli içmek gerekiyormus
Canim bitki cayi icmek zorundayim metobolizma acisindan...cunku yuruyorum yemek az az porsiyon ama metobolizma olmayinca sis kaliyo karnim...valla tekrar baslamam lazim ilaca bayagi ara verdim cunku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…