- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.581
Beeennn. Günaydn ttlmGunaydin hanimlar hayirli sabahlar kimler uyandi :)
Inofolic...bi kutu bitti 2.kutuyu kullaniyorum...
Folbiol .
ben folic trio kullanmaya başladm ama nasıl bilmiyorum. Kim olduğunu hatrlamıom ama biri d vitamini de gebeliğe yardmcı oluyo demişti. Bunda d vitamini de var diye bundan aldm ama bilmiom yine de5 aydir kullanıyorum ben folidoce benimki
ayyy bnm bi kutu öyle duruyo 3 gün zor içmiştim hastalandırmıştı bni günlerce kutuyu görmeye dayanamıyorum midem kalkıyoInofolic...bi kutu bitti 2.kutuyu kullaniyorum...
cano bnd hiç içmedimŞu bitki çaylarını icemeyen bi benim galiba . unutma ama alarm kur benim ilaçlar için alarm kurulu. Düzenli içmek gerekiyormus
tabi ki bnn işteyim bu arada görüşemiyoruz geçmiş olsun ablaGunaydin hanimlar hayirli sabahlar kimler uyandi :)
rabbimden dileğim inşallah bu ay hamilesindir sonraki ayda benim olur inşaallah...kanda çıkar varsasabah test yaptım negatif canım belirtilerim fazla olduğu için erken yaptım galiba testi çünkü daha 2 gün var bata bekleyip görücem hayırlısıyla
ayy kaç gün gidiyosunGünaydın :) kalktim hazirlandim valzileri yükledik böreğimi pisirdim mis... anneme baskına gidiyoruz yaşasın yıllık izin
Darısı başımıza :)Günaydın :) kalktim hazirlandim valzileri yükledik böreğimi pisirdim mis... anneme baskına gidiyoruz yaşasın yıllık izin
iyiyiz tatlımmYorgun uykusuz :) sen nasılsın bakim bebis nasıl?
kızlar kanamam olmuyo yaaYat canim dinlen ayagina da sicak su torbasi al o uykuyu da getiriyo...agrin biraz geciyo uyuyunca tavsiye ederim
Ttlm bnm de oluyo bazen sökülme zor gerçekleşebiliyokızlar kanamam olmuyo yaakarnım taş gibi ama kanama arada bi geliyo o da afedersiniz lavobaya gitsem,,,niye böyle oldu
ayy mutlu oldum yazınaa:)Maşallah o zaman bebisine bende burdayim diyor artik :) bende sizi özledim.evde çekmiyor vodafone esenyurt bölgesinde baz istasyon calismasi varmis.su an serviste yolda yaziyorum.evde cekmezse diye :)
Pazara kadar ama ne yağmur var anlatamamayy kaç gün gidiyosun
Sende uzaktin dimiDarısı başımıza :)
Canim bitki cayi icmek zorundayim metobolizma acisindan...cunku yuruyorum yemek az az porsiyon ama metobolizma olmayinca sis kaliyo karnim...valla tekrar baslamam lazim ilaca bayagi ara verdim cunku...Şu bitki çaylarını icemeyen bi benim galiba . unutma ama alarm kur benim ilaçlar için alarm kurulu. Düzenli içmek gerekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?