- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.601
Canim bi tane sabah bi tane aksam suya at iyice karistir...seker tadi geliyo zaten...cok sukur bana bisey yapmiyo bulanti acisindan...ayyy bnm bi kutu öyle duruyo 3 gün zor içmiştim hastalandırmıştı bni günlerce kutuyu görmeye dayanamıyorum midem kalkıyo
Sokulursun canim bazen bende bi kac gun boyle oluyo...bazen de son gune kadar devam ediyo...bunalma...kızlar kanamam olmuyo yaakarnım taş gibi ama kanama arada bi geliyo o da afedersiniz lavobaya gitsem,,,niye böyle oldu
Ayyy ne guzel yaaa borekler neyli kizzz...aaaaa ne guzel borek kesssske benim olsaaaaGünaydın :) kalktim hazirlandim valzileri yükledik böreğimi pisirdim mis... anneme baskına gidiyoruz yaşasın yıllık izin
ayyy börek mi dedi birisiiiiiiii:)Günaydın :) kalktim hazirlandim valzileri yükledik böreğimi pisirdim mis... anneme baskına gidiyoruz yaşasın yıllık izin
Ayyy ne guzel yaaa borekler neyli kizzz...aaaaa ne guzel borek kesssske benim olsaaaaannecigine cok selamlar....iyi tatiller canoooo
Yap da ye bari :) anlattiginin aynisi arka koltukta duruyor :))ayyy börek mi dedi birisiiiiiiii:)
sanki çok yiyormuşum gibi canım istedi kız:) ama birden hayal ettim yuvarlak büyük tepside kızarmış ohhh mis:)
Ahhhh miissss...kasarli beyaz peynirliymissss...sadece cokelekli yiyemiyom da seninki guzel olmus sonsede tadi guzeldir tatlimmm afiyet olsuunnn...deliiiii.... sagol tatlim beniiim valla kasar beyaz peynir manda yogurdunu karistirdim koydum icine aralara da süt yoktu ayran yumurta yag çırpıp gezdirdim gece dolapta beklettim sabah pisirdim koooocaman oldu sonra söndü
ayyy demek içime doğmuş:)Yap da ye bari :) anlattiginin aynisi arka koltukta duruyor :))
Aynen cnm yaptirmayacm off, cok pahali yaaBendeee...
Ohh ne guzel canim keyfini cikarGünaydın :) kalktim hazirlandim valzileri yükledik böreğimi pisirdim mis... anneme baskına gidiyoruz yaşasın yıllık izin
Kizzz guzellik nasilsin?nasil gidiyo gorusemiyoz bayagidir...Aynen cnm yaptirmayacm off, cok pahali yaa
Canim valla bende sana yazacaktim kalp kalbe karsiymis :)) iyiym cok şükür tatlm her zaman ki gibiKizzz guzellik nasilsin?nasil gidiyo gorusemiyoz bayagidir...
Sağol tatlım senin için de yerim gidince mola verdik yoldayiz yine :)Ahhhh miissss...kasarli beyaz peynirliymissss...sadece cokelekli yiyemiyom da seninki guzel olmus sonsede tadi guzeldir tatlimmm afiyet olsuunnn...
Sağol tatlım :) rejimi bozdum Ağalarayyy demek içime doğmuş:)
afiyet bal şeker olsun bebeğinede annenede:) sanada:)
Burada 180 mi ne ama anne karninda Allah korusun birşey tespit etseler de bir müdahale edilmiyor ki bazi ufak tefek şeyler de zaten doguma kadar gidiyor kendimi yerim ben doktor sivilcesi var bile deseAynen cnm yaptirmayacm off, cok pahali yaa
Sağol kuzum :) yola çıkarken borek yapip yolda step aleti alan ilk insanim sanirim :))Ohh ne guzel canim keyfini cikar
Canim aynen oyle düşünüyorum bende en ufak bisey dese kendimi yer bitiririm. Zaten her gidisimde bebek asagida erken dogum riskin var deyip canimi sikiyorlar, bide baska biseyi kaldiramam yaptirmayacam ya, zaten kendi doktorum da dedi senin tercihine kalmis dedi illa ki yaptir demediBurada 180 mi ne ama anne karninda Allah korusun birşey tespit etseler de bir müdahale edilmiyor ki bazi ufak tefek şeyler de zaten doguma kadar gidiyor kendimi yerim ben doktor sivilcesi var bile dese
Ehee supersin canim vallaSağol kuzum :) yola çıkarken borek yapip yolda step aleti alan ilk insanim sanirim :))
Bizim burda biyerde 600 tl, bitanesinde de 400 tl ye yaptiriyorlar cnm bide daha ucuzu yok.Burada 180 mi ne ama anne karninda Allah korusun birşey tespit etseler de bir müdahale edilmiyor ki bazi ufak tefek şeyler de zaten doguma kadar gidiyor kendimi yerim ben doktor sivilcesi var bile dese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?