Gebe kalamayanlar buraya.....

Günaydın :) kalktim hazirlandim valzileri yükledik böreğimi pisirdim mis... anneme baskına gidiyoruz yaşasın yıllık izin
Ayyy ne guzel yaaa borekler neyli kizzz...aaaaa ne guzel borek kesssske benim olsaaaaannecigine cok selamlar....iyi tatiller canoooo

Ayyy ne guzel yaaa borekler neyli kizzz...aaaaa ne guzel borek kesssske benim olsaaaaannecigine cok selamlar....iyi tatiller canoooo
deliiiii.... sagol tatlim beniiim valla kasar beyaz peynir manda yogurdunu karistirdim koydum icine aralara da süt yoktu ayran yumurta yag çırpıp gezdirdim gece dolapta beklettim sabah pisirdim koooocaman oldu sonra söndü

deliiiii.... sagol tatlim beniiim valla kasar beyaz peynir manda yogurdunu karistirdim koydum icine aralara da süt yoktu ayran yumurta yag çırpıp gezdirdim gece dolapta beklettim sabah pisirdim koooocaman oldu sonra söndü
Ahhhh miissss...kasarli beyaz peynirliymissss...sadece cokelekli yiyemiyom da seninki guzel olmus sonsede tadi guzeldir tatlimmm afiyet olsuunnn...

Burada 180 mi ne ama anne karninda Allah korusun birşey tespit etseler de bir müdahale edilmiyor ki bazi ufak tefek şeyler de zaten doguma kadar gidiyor kendimi yerim ben doktor sivilcesi var bile dese
Canim aynen oyle düşünüyorum bende en ufak bisey dese kendimi yer bitiririm. Zaten her gidisimde bebek asagida erken dogum riskin var deyip canimi sikiyorlar, bide baska biseyi kaldiramam yaptirmayacam ya, zaten kendi doktorum da dedi senin tercihine kalmis dedi illa ki yaptir demedi

Burada 180 mi ne ama anne karninda Allah korusun birşey tespit etseler de bir müdahale edilmiyor ki bazi ufak tefek şeyler de zaten doguma kadar gidiyor kendimi yerim ben doktor sivilcesi var bile dese
Bizim burda biyerde 600 tl, bitanesinde de 400 tl ye yaptiriyorlar cnm bide daha ucuzu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…