Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim valla bende sana yazacaktim kalp kalbe karsiymis :)) iyiym cok şükür tatlm her zaman ki gibi seni sormali kiz
Bende iyiyim canim...bekliyok oyle kaldi 8 gun falan...yine adet ama olsunn...zayiflamaya verdim kendimi...yuruyus diyet falan belki etki eder diyorum cevremde zayflayip hamile kalan 3 arkadas var...tavsiye uzerine bakalim artik...canim okudugum kadariyla yaptrman gerekn bi islem varmis pahali diyosun ama...istanbulun baska bolgelerine baktinmi belki uyguna bulursun?

Sende uzaktin dimi
Uzak yeterli kelime değil ya. Orda bir köy var uzakta. O gidilip görülmeyen ama bizim olan yerdeyim ben. kız yaz tatilinde kmyi sıfırladk 4693 km yol yapmıştık. Üstelik öyle tatile falan da gitmedik. Kendi mmleketim ve eşimin memleketi dısında sadece günübirlik denize gittik geldik o kdr

En iyisini yapmisin cnm :)) baska yerlere sormadm cnm yaptirmayacam ya cnm açıkçası en ufak biseyde kafamı kurcalayacaklar yine zaten doktorum da illa yqptir demedi

En iyisini yapmisin cnm :)) baska yerlere sormadm cnm yaptirmayacam ya cnm açıkçası en ufak biseyde kafamı kurcalayacaklar yine zaten doktorum da illa yqptir demedi
Oyle karar verdiysen sen bilirsin canim...uzmemek icin kendini boyle dusunmussun...haklisin ama bilmiyrum tam olarak yaptirsan ne olacak yaptirmasan ne?yani kazancin nolucak?

Oyle karar verdiysen sen bilirsin canim...uzmemek icin kendini boyle dusunmussun...haklisin ama bilmiyrum tam olarak yaptirsan ne olacak yaptirmasan ne?yani kazancin nolucak?
Canim detayli ultrason yani usg de doktor bebegin tum organlarini tariyor, zaten olumsuz bisey bile gorse doguma kadar mudahale edilemiyo, bende bunu dusundukce yaptirmakta kararsiz kaldm ve vazgeçtim

Selam kizlar yine bi ruya fasli....
Test yapiyorum once tek cizgi cikiyo sonra ikinci cizgi...testin ustunde de 45 gun yazisi cikti?3 vakte kadar gibi oldu45 gun sonra hamile mi kalicam yoksa belli mi olcak nedir?bilmem...hayirlisi...
Bende bu aralar çok görmeye başladım rüya.. kendi kendine ne güzel yorumlamışsın rüyanı inşallah gerçek olur canım hayırlısı

Canim detayli ultrason yani usg de doktor bebegin tum organlarini tariyor, zaten olumsuz bisey bile gorse doguma kadar mudahale edilemiyo, bende bunu dusundukce yaptirmakta kararsiz kaldm ve vazgeçtim
Anladim canim kafama takarim diyosan evet...huzursuz olmaktan iyidir...

Abow

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…