- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.621
Ye kuzummm...aksam yemegine dikkat edersin...corba salata...Sağol tatlım senin için de yerim gidince mola verdik yoldayiz yine :)
Canim valla bende sana yazacaktim kalp kalbe karsiymis :)) iyiym cok şükür tatlm her zaman ki gibiseni sormali kiz
Uzak yeterli kelime değil ya. Orda bir köy var uzakta. O gidilip görülmeyen ama bizim olan yerdeyim ben.Sende uzaktin dimi
En iyisini yapmisin cnm :)) baska yerlere sormadm cnm yaptirmayacam ya cnm açıkçası en ufak biseyde kafamı kurcalayacaklar yine zaten doktorum da illa yqptir demediBende iyiyim canim...bekliyok oyle kaldi 8 gun falan...yine adet ama olsunn...zayiflamaya verdim kendimi...yuruyus diyet falan belki etki eder diyorum cevremde zayflayip hamile kalan 3 arkadas var...tavsiye uzerine bakalim artik...canim okudugum kadariyla yaptrman gerekn bi islem varmis pahali diyosun ama...istanbulun baska bolgelerine baktinmi belki uyguna bulursun?
Oyle karar verdiysen sen bilirsin canim...uzmemek icin kendini boyle dusunmussun...haklisin ama bilmiyrum tam olarak yaptirsan ne olacak yaptirmasan ne?yani kazancin nolucak?En iyisini yapmisin cnm :)) baska yerlere sormadm cnm yaptirmayacam ya cnm açıkçası en ufak biseyde kafamı kurcalayacaklar yine zaten doktorum da illa yqptir demedi
Canim detayli ultrason yani usg de doktor bebegin tum organlarini tariyor, zaten olumsuz bisey bile gorse doguma kadar mudahale edilemiyo, bende bunu dusundukce yaptirmakta kararsiz kaldm ve vazgeçtimOyle karar verdiysen sen bilirsin canim...uzmemek icin kendini boyle dusunmussun...haklisin ama bilmiyrum tam olarak yaptirsan ne olacak yaptirmasan ne?yani kazancin nolucak?
Cumaya kadar kırmızılar gelmezse o gün yaptırmayı düşünüyorum kan tahlilini.. İnşallah canım Rabbim burada ki isteyen herkese verir o mutlu haberirabbimden dileğim inşallah bu ay hamilesindir sonraki ayda benim olur inşaallah...kanda çıkar varsa
keyfini çıkar bebeişin büyüyyor naslsa o harcar :)Sağol tatlım :) rejimi bozdum Ağalar
Bende bu aralar çok görmeye başladım rüya.. kendi kendine ne güzel yorumlamışsın rüyanı inşallah gerçek olur canım hayırlısıSelam kizlar yine bi ruya fasli....
Test yapiyorum once tek cizgi cikiyo sonra ikinci cizgi...testin ustunde de 45 gun yazisi cikti?3 vakte kadar gibi oldu45 gun sonra hamile mi kalicam yoksa belli mi olcak nedir?bilmem...hayirlisi...
Anladim canim kafama takarim diyosan evet...huzursuz olmaktan iyidir...Canim detayli ultrason yani usg de doktor bebegin tum organlarini tariyor, zaten olumsuz bisey bile gorse doguma kadar mudahale edilemiyo, bende bunu dusundukce yaptirmakta kararsiz kaldm ve vazgeçtim
Aynen nasil yorumlarsan oyleymis yaBende bu aralar çok görmeye başladım rüya.. kendi kendine ne güzel yorumlamışsın rüyanı inşallah gerçek olur canım hayırlısı
evde geçer desene belki düzelir hafta sonuna kadarPazara kadar ama ne yağmur var anlatamam
kışın almıştım da 1 hafta bni mahvetmişti baş dönmesi kusma yapmıştı işe bile gidememiştim yaa çok kötü olmuştumCanim bi tane sabah bi tane aksam suya at iyice karistir...seker tadi geliyo zaten...cok sukur bana bisey yapmiyo bulanti acisindan...
Evet canım doğru inşallah hayırlısı..Aynen nasil yorumlarsan oyleymis yabende hayra yordum bakalim insallah ruyalar gercek cikar:)))
tm26 canim medical parkta sordum ayrintili usg yi 400 tl ye yapiyorlarmis
Bilmiyorum ki bildigin sagnak sansimaevde geçer desene belki düzelir hafta sonuna kadar
Annemin ici rahat eder miYe kuzummm...aksam yemegine dikkat edersin...corba salata...
Günaydın :) kalktim hazirlandim valzileri yükledik böreğimi pisirdim mis... anneme baskına gidiyoruz yaşasın yıllık izin
Esim yaptiralim diyo ama ben yaptirmiycam cnm valla. Parasini gectim, ben kendim vazgectim artikaa en azından 200 tl fark varmış kuzum gidin bence ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ?
AbowUzak yeterli kelime değil ya. Orda bir köy var uzakta. O gidilip görülmeyen ama bizim olan yerdeyim ben.kız yaz tatilinde kmyi sıfırladk 4693 km yol yapmıştık. Üstelik öyle tatile falan da gitmedik. Kendi mmleketim ve eşimin memleketi dısında sadece günübirlik denize gittik geldik o kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?