- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.641
Ne dimek feda olsun :))oh miss bizede yolla :)
Esim yaptiralim diyo ama ben yaptirmiycam cnm valla. Parasini gectim, ben kendim vazgectim artik
Ne dimek feda olsun :))
Canim aynen oyle düşünüyorum bende en ufak bisey dese kendimi yer bitiririm. Zaten her gidisimde bebek asagida erken dogum riskin var deyip canimi sikiyorlar, bide baska biseyi kaldiramam yaptirmayacam ya, zaten kendi doktorum da dedi senin tercihine kalmis dedi illa ki yaptir demedi
Ay neden kiuzakta olmak çok zordur kızz allah yardımcınız olsun bizde görecez o zamanlaırı 5 sene sonra tayin
Oy ya cokmus be günahBizim burda biyerde 600 tl, bitanesinde de 400 tl ye yaptiriyorlar cnm bide daha ucuzu yok.
Sobayi yakmis annem islanmistik zaten uzandim hemen :) az stepi denedim cok tatli ya pembis pembis not;kirmiziymis neremlen baktiysamEhee supersin canim vallabenim yerime de eglen, tadini cikar ailenin.
Ay neden kiben ayda bir geliyordum da bu sefer neredeyse iki ay oldu zor tabi ya
Canim benim insallah guzel ve hayirli haberlerle donersinbugün ben yaptırcam canım ama gör içim bi hoş yani allahım korusun ınsallah kötüşeyler duymam
Ohh ne guzel :))Sobayi yakmis annem islanmistik zaten uzandim hemen :) az stepi denedim cok tatli ya pembis pembis
Valla oyle cnm bende bosverdim zaten...Oy ya cokmus be günah
Canim benim insallah guzel ve hayirli haberlerle donersin
Yerlesik duzene gecilmiyo mu yaeşim polis canım şırnakta görev yaptı sene sonra direk eskişehiri secti ve tuttu burasıda 8 sene 3 senemiz bitti kaldı 5 seneailemde burda yakında bana zaten gidince nabıcaz bılemıyorum
Bana da doktorum disinda ozellikle saglik ocagindakiler gebeligin riskli olabilir oncekiler yüzün den onu bunu ihmal etme diyolar deli oluyorum boş bogazlilar[/QUOTE]
Ayy canim bosver saglik ocagindakileri ya. Eskiden ayrintili mi vardi sanki
Yerlesik duzene gecilmiyo mu ya
Ben 9 aydir ailemi goremiyorum, alistim galiba artikuzakta olmak çok zordur kızz allah yardımcınız olsun bizde görecez o zamanlaırı 5 sene sonra tayin
Ben 9 aydir ailemi goremiyorum, alistim galiba artik
kızlar ben cıkıyorum ayrıntılı usgye gircembirazdan öptüm hepinizi dua edin bana
Buralardayım kuzum. Kimsecikler olmuyo benimde ne yazasım var be bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?